Γαλακτική σκόνη υδροχλωρικής γκαμπαπεντίνης

Η γκαμπαπεντίνη, που πωλείται με το εμπορικό σήμα Neurontin μεταξύ άλλων, είναι ένα αντισπασμωδικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μερικών επιληπτικών κρίσεων, νευροπαθητικού πόνου, εξάψεις και συνδρόμου ανήσυχων ποδιών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Φαρμακευτική υδροχλωρική γκαμπαπεντίνη CAS: 60142-96-3

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: υδροχλωρική γκαμπαπεντίνη

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Ψευδώνυμο: Neurontin, Gabapentine;

CAS: 60142-96-3

MF: C9H17NO2

MW: 171,24

EINECS: 262-076-3

Καθαρότητα: 99%

Πιστοποίηση: ISO 9001, USP, BP

Συσκευασία: Διακριτικοί τρόποι συσκευασίας ως απαίτηση σας, 100% περνούν

Αποθήκευση: Αποθηκεύετε σε δροσερό και στεγνό χώρο και κρατήστε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως


Χρήση: Το αμινοξύ σχετίζεται δομικά με το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA), το οποίο έχει σχεδιαστεί για να διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Χρησιμοποιείται ως αντισπασμωδικό.


Περιγραφή προϊόντος:

(1) Η γκαμπαπεντίνη (Neurontin) είναι ένα αντισπασμωδικό και αναλγητικό φάρμακο. Αρχικά αναπτύχθηκε για τη θεραπεία της επιληψίας και επί του παρόντος χρησιμοποιείται επίσης για την ανακούφιση του νευροπαθητικού πόνου. Συνιστάται ως παράγοντας πρώτης γραμμής για τη θεραπεία του νευροπαθητικού πόνου που προκαλείται από τη διαβητική νευροπάθεια, τη μετα-ερπητική νευραλγία και τον κεντρικό νευροπαθητικό πόνο.


(2) Η γκαμπαπεντίνη συνιστάται επίσης συχνά για πολλές χρήσεις εκτός χρήσης, όπως θεραπεία του συνδρόμου ανήσυχων ποδιών, διαταραχές άγχους, αϋπνία και διπολική διαταραχή. Υπάρχουν, ωστόσο, ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα των δοκιμών που διεξήχθησαν και την απόδειξη για κάποιες τέτοιες χρήσεις, ιδιαίτερα στην περίπτωση χρήσης του ως σταθεροποιητή διάθεσης στη διπολική διαταραχή.


(3) Διατίθενται δύο σχετικά φάρμακα, το pregabalin και μια μορφή προφαρμάκου που ονομάζεται gabapentin enacarbil.


Εφαρμογές προϊόντων:


(1) Ο μηχανισμός της αντισπασμωδικής δράσης της γκαμπαπεντίνης δεν έχει περιγραφεί πλήρως. Αν και παρόμοια δομή με τον ενδογενή νευροδιαβιβαστή GABA, η γκαμπαπεντίνη δεν έχει δειχθεί ότι δεσμεύεται στους υποδοχείς GABA σε συγκεντρώσεις κάτω ή κάτω από 1000 μΜ. Η γκαμπαπεντίνη διαμορφώνει τη δράση της γλουταμινικής δεκαρβοξυλάσης (GAD) και της αμινοτρανσφεράσης διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAT) σε βιοσύνθεση GABA. Σε μελέτες σε ανθρώπους και αρουραίους, βρέθηκε ότι η γκαμπαπεντίνη αυξάνει τη βιοσύνθεση του GABA και αυξάνει τη μη-συναπτική νευροδιαβίβαση GABA in vitro.


(2) Δεν έχει δειχθεί ότι η γκαμπαπεντίνη (0,01-100 μΜ) αλληλεπιδρά με τους διαύλους ιόντων ασβεστίου τύπου νατρίου ή τύπου L που στοχεύουν τα συμβατικά αντισπασμωδικά φάρμακα φαινυτοΐνη, καρβαμαζεπίνη και βαλπροϊκό νάτριο. Άλλα νευροφυσιολογικά ευρήματα δείχνουν ότι η γκαμπαπεντίνη δεν αλληλεπιδρά με υποδοχείς γλουταμικού, γλυκίνης ή ΝΜϋΑ, διαχωρίζοντας περαιτέρω τον αντισπασμωδικό μηχανισμό από εκείνον των κοινών αντιεπιληπτικών φαρμάκων.


Χρήση:


Η γκαμπαπεντίνη χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των επιληπτικών κρίσεων και του νευροπαθητικού πόνου. Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα της έρευνας σχετικά με τη χρήση της για τη θεραπεία ημικρανιών, διπολικής διαταραχής και πόνου.


Παρενέργειες:


Οι συχνότερες ανεπιθύμητες ενέργειες της γκαμπαπεντίνης περιλαμβάνουν ζάλη, κόπωση, υπνηλία, αταξία, περιφερικό οίδημα (διόγκωση των άκρων), νυσταγμό και τρόμο. Η γκαμπαπεντίνη μπορεί επίσης να προκαλέσει σεξουαλική δυσλειτουργία σε μερικούς ασθενείς, συμπτώματα των οποίων μπορεί να περιλαμβάνουν απώλεια λίμπιντο, αδυναμία οργασμός και στυτική δυσλειτουργία. Η γκαμπαπεντίνη πρέπει να χρησιμοποιείται προσεκτικά σε άτομα με νεφρικά προβλήματα λόγω πιθανής συσσώρευσης και τοξικότητας.


Μερικοί έχουν προτείνει την αποφυγή της γκαμπαπεντίνης σε άτομα με ιστορικό μυοκλονίας ή μυασθένειας gravis, καθώς μπορεί να προκαλέσει ή να μιμηθεί τα συμπτώματα αυτών των δύο παθήσεων.


Το πλεονέκτημά μας

Ποιότητα

Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή ορμονών στεροειδών και πεπτιδίων για 12 χρόνια,

όλα τα προϊόντα μας πρέπει να δοκιμαστούν σε επαγγελματικό εργαστήριο πριν από την πώληση, πρέπει να πληρούν τα εσωτερικά πρότυπα ποιότητας ελέγχου. Η πραγματική καθαρότητα είναι μεγαλύτερη από 99%. και έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε

Πακέτο

Θα χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές συσκευασίες με διαφορετικά προϊόντα για διαφορετικές χώρες, όπως συσκευασίες τροφίμων.


Διανομή

Το πακέτο θα αποσταλεί 3 ημέρες μετά την πληρωμή. Μπορούμε να το στείλουμε μέσω HKEMS, EUB, DHL .UPS, TNT.FedEx ή άλλης μεθόδου. Έχουμε μια επαγγελματική και σταθερή εφοδιαστική, θα αποφασίσουμε να επιλέξουμε ποιος courier εξαρτάται από διαφορετικές χώρες.Για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για την παράδοση των αγαθών για σας .. Αν τα εμπορεύματα χάθηκαν ή δεν ελήφθησαν για άλλους λόγους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου Αμέσως. Θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να σας αποστείλουμε ξανά


Εκτελωνισμός

Το ποσοστό εκκαθάρισης είναι πολύ υψηλό, ειδικά για τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Χιλή και άλλες χώρες, έχουμε ειδική συσκευασία για καλύτερη εκκαθάριση


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:
whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Hot Tags: υδροχλωρική γκαμπαπεντίνη ακατέργαστη σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like