Flumazenil Romazicon

Το flumazenil είναι ένας ανταγωνιστής βενζοδιαζεπίνης. Η φουμαζενίλη είναι ένα παράγωγο ιμιδαζοβενζοδιαζεπίνης και ένας ισχυρός ανταγωνιστής υποδοχέα βενζοδιαζεπίνης

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φαρμακευτική πρώτη ύλη Romazicon Flumazenil CAS 78755-81-4


Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που στοχεύει στη φαρμακευτική πρώτη ύλη, όπως πρώτες ύλες κατά της κατάθλιψης, αντιγηραντική πρώτη ύλη, αντιβιοτική πρώτη ύλη, πρώτη ύλη ουσιών Nootropics, τοπικές αναισθητικές ουσίες κλπ.

Δεν υπάρχει εντολή min, μπορείτε να είστε πελάτης μας ακόμη και εσείς θέλετε μόνο 1gram για να δοκιμάσετε. Επίσης, μπορεί να δοθεί μεγάλη έκπτωση για τις μαζικές παραγγελίες.

Καλώς ήλθατε, επιθυμούμε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μακρά συνεργασία.

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Flumazenil Βασικές πληροφορίες


όνομα προϊόντος Flumazenil
Ψευδώνυμο Romazicon
CAS 78755-81-4
MF C15H14FN3O3
MW 303.29
EINECS 616-650-9
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση ένας ισχυρός ανταγωνιστής υποδοχέα βενζοδιαζεπίνης.
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά

Περιγραφή φλουμαζενίλης


Η φουμαζενίλη είναι ένα παράγωγο ιμιδαζοβενζοδιαζεπίνης και ένας ισχυρός ανταγωνιστής υποδοχέα βενζοδιαζεπίνης που αναστέλλει ανταγωνιστικά την δραστικότητα στη θέση αναγνώρισης βενζοδιαζεπίνης στο σύμπλεγμα υποδοχέα GABA / βενζοδιαζεπίνης, αναστρέφοντας έτσι τις επιδράσεις της βενζοδιαζεπίνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα.


Εφαρμογή της φλουμαζενίλης


Η φλουμαζενίλη είναι επωφελής για ασθενείς που παρουσιάζουν υπερβολική υπνηλία αφού οι βενζοδιαζεπίνες χρησιμοποιούνται είτε για διαγνωστικές είτε για θεραπευτικές διαδικασίες.


Η φλουμαζενίλη είναι επωφελής για τους ασθενείς που γίνονται υπερβολικά υπνηλία αφού η βενζοδιαζεπίνη χρησιμοποιείται για διαγνωστικές ή θεραπευτικές διαδικασίες.


Το flumazenil έχει χρησιμοποιηθεί ως αντίδοτο για τη θεραπεία υπερδοσολογίας βενζοδιαζεπίνης. Υπάρχουν πολλές επιπλοκές που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο της οξείας φροντίδας. Αυτές περιλαμβάνουν το χαμηλό όριο επιληπτικών κρίσεων, την ανησυχία και την αγωνία. Ο μικρός χρόνος ημιζωής του Flumazenil απαιτεί πολλαπλές δόσεις και προσεκτική παρακολούθηση από τον ασθενή για την αποτροπή της επανάληψης των συμπτωμάτων υπερδοσολογίας.


Επίσης, η φλουμαζενίλη χρησιμοποιείται μερικές φορές για να αναστρέψει τις επιδράσεις των βενζοδιαζεπινών μετά τη χειρουργική επέμβαση με τρόπο παρόμοιο με την εφαρμογή της ναλοξόνης για την αντιστροφή της επίδρασης των οπιούχων και της χειρουργικής επέμβασης οπιοειδών. Αυτό απαιτεί προσεκτική παρακολούθηση από έναν αναισθησιολόγο εξαιτίας πιθανών παρενεργειών και σοβαρών κινδύνων που σχετίζονται με την υπερβολική χορήγηση φλουμαζενίλης και την απομάκρυνση του εξοπλισμού υποστήριξης και παρακολούθησης της ζωής των ασθενών πριν από τη φθορά των βενζοδιαζεπινών (λόγω της φλουμαζενίλης που καλύπτει τη συνεχιζόμενη επίδρασή τους).


Flumazenil Ημίξηλη ζωήΗ αρχική ημιζωή κατανομής είναι 4 έως 11 λεπτά και ο τελικός χρόνος ημιζωής είναι 40 έως 80 λεπτά. Παράταση του χρόνου ημιζωής σε 1,3 ώρες σε ασθενείς με μέτρια ηπατική δυσλειτουργία και 2,4 ώρες σε ασθενείς με σοβαρή διαταραχή. Σε σύγκριση με τους ενήλικες, ο χρόνος ημίσειας ζωής αποβολής στους παιδιατρικούς ασθενείς ήταν πιο μεταβλητός, κατά μέσο όρο 40 λεπτά (εύρος: 20 έως 75 λεπτά).


Flumazenil raw


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν


Tolnaftate Τετρακαΐνη
Ciclopirox olamine Βενζοκαΐνη
Ciprofloxacin Προκαΐνη
Σουλφανιλαμίδιο Λιδοκαΐνη
Αλλαντοΐνη Prilocaine
Pyrantel Pamoate Articaine
Αμπικιλλίνη Bupivacaine
Αζιθρομυκίνη Levobupivacaine
Mupirocin Ροπιβακαΐνη
Κλαριθρομυκίνη Υδροχλωρική τετρακαϊνη
Χλωραμφενικόλη Υδροχλωρική βενζοκαϊνη
Ciprofloxacin HCL Υδροχλωρική βουπιβακαϊνη
Την ενροφλοξασίνη Υδροχλωρική πραμοξίνη


Διαιθυλοστιλβεστρόλη Οξκαρβαζεπίνη
Οιστραδιόλη Πρεγαμπαλίνη
Estriol Flumazenil
Βενζοϊκό οιστραδιόλη Καρβαμαζεπίνη
Η οιστραδιόλη εναντίον Azaperone
Αιθυνυλο οιστραδιόλη Διοξοπρομεθαξίνη Hcl
Altrenogest Υδροχλωρική ξυλαζίνη
Οξεική μεγεστρόλη Λαμοτριγίνη
Κυπιονική οιστραδιόλη Vandetanib
Νορεθιστερόνη Υδροχλωρική τραζοδόνη
Formestane Λεβετιρακετάμη
Δροσπιρενόνη
Οξική δεϋδροναδρολόνη Τηνιαπεπίνη
Προγεστερόνη Nepafenac

Γιατί να μας επιλέξετε?

 


Πλεονεκτήματα
Πλούσια εμπειρία

Ειδικευόμαστε στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας και τις ορμόνες που εξάγονται στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, την Αμερική και άλλες χώρες, έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας και έχουμε καθιερώσει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας.

Μεγάλη ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή.

Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μυστικές επιτυχίες μας, καλωσορίζουμε τα δείγματα.Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση

Έχουμε επαρκή αποθέματα και μπορούμε να τα κανονίσουμε εντός 24 ωρών όταν λάβουμε την πληρωμή. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή.
Έχουμε ειδικό τρόπο θα μπορούσαμε να στείλουμε 2mg έως 100mg προϊόντα μια φορά. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση. Και στείλτε το υγρό σε ειδικά μπουκάλια.

Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Ενημερώστε την ενημερωμένη έκδοση του πακέτου όσο το δυνατόν συντομότερα και θα προσπαθήσετε να λύσετε καλύτερα όταν ο πελάτης αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα!Όλα είναι για τους πελάτες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα επικεντρωθούν στη μεγαλύτερη ζήτηση των πελατών, διατηρούμε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό και ειλικρινή συνεργασία με κάθε πελάτη.
Συνολικά, η υψηλή ποιότητα, οι καλύτερες υπηρεσίες, η ασφάλεια ναυτιλίας και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι η διαρκή επιδίωξη μας.


packings


shippings

Hot Tags: flumazenil romazicon, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like