Υδροχλωρική διφαινυδραμίνη

Η διφαινυδραμίνη είναι ένα αντιισταμινικό που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τα συμπτώματα αλλεργίας, αλλεργικής ρινίτιδας και το κοινό κρυολόγημα. Αυτά τα συμπτώματα περιλαμβάνουν εξάνθημα, φαγούρα, υγρά μάτια, κνησμώδη μάτια / μύτη / λαιμό, βήχα, ρινική καταρροή και φτάρνισμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Υδροχλωρική διφαινυδραμίνη CAS 147-24-0Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις φαρμακευτικές πρώτες ύλες, όπως η πρώτη ύλη των αντιβιοτικών, η πρώτη ουσία Nootropics Drug, το νευρικό σύστημα Ναρκωτικών πρώτων υλών, οι τοπικοί αναισθησιολογικοί παράγοντες, οι στεροειδείς ορμόνες, οι βερμίδες, τα πεπτίδια,

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να κάνουμε μια καλύτερη συμφωνία για εσάς. Για τους τακτικούς πελάτες δίνουμε εξαιρετικές προσφορές.

pls επικοινωνήστε με το


Υδροχλωρική διφαινυδραμίνη Βασικές πληροφορίες


όνομα προϊόντος Υδροχλωρική διφαινυδραμίνη
Ψευδώνυμο Διφαινυδραμίνη HCI
CAS 147-24-0
MF C17H22ClNO
MW 291.82
EINECS 205-687-2
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση Η διφαινυδραμίνη είναι ένας ανταγωνιστής υποδοχέα Ηι-ισταμίνης. Η διφαινυδραμίνη κατηγοριοποιείται ως αντιισταμινικό
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Διάλυση υδροχλωρικής διφαινυδραμίνης


Η υδροχλωρική διφαινυδραμίνη είναι ένα αντιισταμινικό φάρμακο που έχει τη χημική ονομασία υδροχλωρική 2- (διφαινυλομεθοξυ) -Ν, Ν-διμεθυλαιθυλαμίνη. Εμφανίζεται ως λευκή κρυσταλλική σκόνη, είναι ελεύθερα διαλυτή σε νερό και αλκοόλ.


Η διφαινυδραμίνη είναι ένα αντιισταμινικό που μειώνει τις επιδράσεις της φυσικής χημικής ισταμίνης στο σώμα. Η ισταμίνη μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα φτέρνισμα, φαγούρα, υδατώδη μάτια και ρινική καταρροή.


Διάλυμα υδροχλωρικής διφαινυδραμίνης


Η διφαινυδραμίνη είναι αντιισταμινική πρώτης γενιάς που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των συμπτωμάτων αλλεργίας και της κνησμού, του κοινού κρυολογήματος, της αϋπνίας, της ασθένειας κίνησης και των εξωπυραμιδικών συμπτωμάτων. Η διφαινυδραμίνη έχει επίσης τοπικές αναισθητικές ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί ως τέτοια σε άτομα που είναι αλλεργικά σε κοινά τοπικά αναισθητικά όπως η λιδοκαΐνη.


Η διφαινυδραμίνη χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη και τη θεραπεία της ναυτίας, του εμέτου και της ζάλης που προκαλείται από ασθένεια κίνησης. Η διφαινυδραμίνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε.


Η διφαινυδραμίνη λειτουργεί παρεμποδίζοντας μια συγκεκριμένη φυσική ουσία (ισταμίνη) που κάνει το σώμα σας κατά τη διάρκεια μιας αλλεργικής αντίδρασης. Τα αποτελέσματα της ξήρανσης σε τέτοια συμπτώματα όπως τα υγρά μάτια και η ρινική καταρροή προκαλούνται από την παρεμπόδιση μιας άλλης φυσικής ουσίας που παράγεται από το σώμα σας (ακετυλοχολίνη).


Η διφαινυδραμίνη χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των εξωπυραμιδικών συμπτωμάτων που προκαλούνται από τη νόσο του Πάρκινσον και προκαλούνται από τα αντιψυχωσικά. Η διφαινυδραμίνη έχει επίσης αντιεμετικές ιδιότητες, οι οποίες την καθιστούν χρήσιμη για τη θεραπεία της ναυτίας που εμφανίζεται στο έμβολο και στην ασθένεια κίνησης.


Υδροχλωρική διφαινυδραμίνη COA


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Χαρακτηριστικά Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Ταυτοποίηση Α. IR: Συναγωγή με την αναφορά.
Β. Ο χρόνος συγκράτησης συσχετίζεται με την αναφορά
Γ. Αντίδραση χλωρίου
Συμμορφώνεται
Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται
Οξύτητα ή αλκαλικότητα ≤0,5 ml από 0,01 Μ ΝαΟΗ 0,47 ml
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,15%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη ≤0,1% 0,08%
Σχετική ουσία Προσμίξεις A≤0,5%
Προσμείξεις B≤0,3%
Προσμείξεις C≤0,3%
Προσμίξεις D≤0,3%
Προσμίξεις E≤0,3%
Οποιαδήποτε άλλη ακαθόριστη περιεκτικότητα ≤0,1%
Σύνολο ≤1,0%
0,05%
ND
ND
0,03%
ND
ND
0,08%
Υπολείμματα διαλύτη Toluene≤890ppm
Αιθανόλη ≤ 5000 ppm
12,5ppm
207.0ppm
Χημική δοκιμή 98,0 ~ 102,0% (ξηρανθέν) 99,57%
συμπέρασμα Το παραπάνω προϊόν είναι σύμφωνο με το πρώτο συμπλήρωμα του USP36.


Συσκευασίας και αποστολής


186


Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα


1. Πλούσια εμπειρία: Ειδικευόμαστε στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας εξάγονται σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Αυστραλία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Ουκρανία, Λετονία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Αυστρία, Ιράν, Τουρκία, Μεξικό, Ταϊλάνδη, Ινδία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, ευρωπαϊκές χώρες, αμερικανικές χώρες και άλλες περιοχές.
2. Μεγάλη ποιότητα: υψηλή καθαρότητα και ευνοϊκή τιμή. Η καλή ποιότητα είναι η πρώτη βάση της επιτυχίας μας. Όλα τα προϊόντα μας απολαμβάνουν υψηλή καθαρότητα. Έτσι, μπορεί να εξασφαλίσει τη ζήτησή σας. Καλώς ορίσατε τα δείγματα, MOQ μόλις 10 γραμμάρια.
3. Ασφαλής και γρήγορη παράδοση: Πολλές διαφορετικές διακριτικές ασφαλείς μέθοδοι συσκευασίας, εμπειρία στην επιλογή ρητής, 4 ~ 7 ημέρες για να φτάσει, επιτυχής ποσοστό 99%.
4. Βιώσιμη σειρά και συνεργασία: Εκτός από τις πρώτες σκόνες, προσφέρουμε ορμονικό διάλυμα και Συνταγές. Μπορούμε να σας διδάξουμε ή να συζητήσουμε πώς να κάνετε διάλυμα ορμονών στο χώρο. Οποιαδήποτε συζήτηση και ερώτηση είναι ευπρόσδεκτη!

 

Αγοραστής ανάγνωσης

 

Πολιτική Δειγματοληψίας: Πρέπει να πληρώσετε πρώτα το δείγμα εάν θέλετε να το ελέγξετε και τα χρήματα θα επιστραφούν όταν επιβεβαιωθεί η μαζική παραγγελία.

Τρόπος πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram

Ημερομηνία παράδοσης: Εντός 10 εργάσιμων ημερών από την καταβολή της προκαταβολής

Ναυτιλιακός τρόπος: Με express, θάλασσα ή αεροπορικώς

Μετά την υπηρεσία: Όταν λάβετε τα προϊόντα, παρακαλούμε ελέγξτε το προϊόν και την ποσότητα του εγκαίρως, μόλις παρουσιαστούν προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να λύσετε το πρόβλημα.


Diphenhydramine hcl raw

Hot Tags: υδροχλωρική διφαινυδραμίνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like