Μονοϋδρική κρεατίνη CAS 6020-87-7

Η κρεατίνη μονοϋδρική είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα που χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν μυϊκή μάζα, να μεγιστοποιήσουν την απόδοση και να αυξήσουν τη δύναμή τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πάνω από το 40% των αθλητών της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας (NCAA) ανέφεραν ότι έχουν χρησιμοποιήσει κρεατίνη.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Συμπληρώματα Bodybuilding Μονοϋδρική Κρεατίνη CAS 6020-87-7 Λευκή Κόνις


Στόχος μας είναι η σκόνη στεροειδών, σκόνη σαρμ, ημιτελικά έλαια και σκόνη πεπτιδίων.

Hotsale: dianabol, deca, anavar, δοκιμή e, tren a, primobolan, mk2866, CJC, GHRP, κλπ.

Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com

Μπορείτε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε αμφιβολία αμφιβάλλετε και θα απαντήσουμε μέσα σε 12 ώρες.
Μπορούμε να προσφέρουμε ποικιλία διακριτικών πακέτων για την επιλογή σας, μπορούμε επίσης να δώσουμε συμβουλές σχετικά με το πακέτο και την έκφραση που είναι η ασφαλέστερη για τη χώρα σας σύμφωνα με την πολυετή πείρα μας.


Μονοϋδρική κρεατίνη σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Μονοϋδρική κρεατίνη
Ψευδώνυμο Ν-μεθυλογουανιδίνη οξικό οξύ, κρεατίνη, κρεατίνη, σαρκοσίνη μεθυλογουανιδίνη οξικό οξύ
CAS 6020-87-7
MF C4H9N3O2 · H2O
MW 149.15
EINECS 611-954-8
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,5%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή σκόνη κρυστάλλων
Χρήση συμπληρώματα bodybuilding
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένα πακέτα
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά

Αναφορά μονοϋδρικής κρεατίνης


Η χημική ονομασία για την Μονοϋδρική Κρεατίνη είναι μεθυλογουανιδίνη-οξικό οξύ. Η κρεατίνη είναι μια φυσική ουσία που βρίσκεται στα μυϊκά μας κύτταρα, ειδικά γύρω από τους σκελετικούς μύες.


Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι ένα φυσικό παράγωγο των αμινοξέων αργινίνη, μεθειονίνη και γλυκίνη. Περίπου το 95% της προσφοράς κρεατίνης του σώματος βρίσκεται κοντά στους σκελετικούς μύες και το υπόλοιπο 5% αποθηκεύεται σε άλλα μέρη του σώματος.Πώς λειτουργεί η μονοϋδρική κρεατίνη


Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι μια φυσική ουσία που μετατρέπεται σε φωσφορική κρεατίνη στο σώμα. Η φωσφορική κρεατίνη βοηθά στην παραγωγή μιας ουσίας που ονομάζεται τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP). Το ATP παρέχει την ενέργεια για μυϊκές συσπάσεις.

Το σώμα είναι σε θέση να παράγει κάποια κρεατίνη από μόνη της και μπορεί επίσης να πάρει κρεατίνη από ορισμένα τρόφιμα όπως το κόκκινο κρέας και τα λιπαρά ψάρια. Ωστόσο, τα επίπεδα κρεατίνης στις πηγές τροφίμων μπορεί να μειωθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος.

Έχοντας μια καλή δεξαμενή ATP διαθέσιμη μπορεί να σας βοηθήσει να ανυψώσετε τα βαρύτερα βάρη για περισσότερους επαναλήψεις παρέχοντας στους μυς σας με αρκετή ταχύτατη ενέργεια μετατροπής που χρειάζεται για μέγιστη απόδοση. Θα ακούτε συχνά αυτό που αναφέρεται ως "εκρηκτική ενέργεια".


Μονοϋδρική Κρεατίνη Για συμπληρώματα για τον bodybuilding


Η κρεατίνη μονοϋδρική είναι δημοφιλής μεταξύ των bodybuilders, και χρησιμοποιείται ευρέως από αθλητές από άλλα αθλήματα, όπως ποδοσφαίρου και μπάσκετ, που θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδο ενέργειας και τη δύναμή τους. Οι αθλητές και πολλοί bodybuilders χρησιμοποιούν για να αυξήσουν τις επιδόσεις άσκησης υψηλής έντασης, να αυξήσουν τη δύναμη, να έχουν πληρέστερη εμφάνιση μυών, να αυξήσουν τη σωματική μάζα και να έχουν ταχύτερη μετά την προπόνηση μυϊκή αποκατάσταση.


Η κρεατίνη μονοϋδρική είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που χρησιμοποιούν οι αθλητές και πολλοί bodybuilders για να αυξήσουν την άσκηση υψηλής έντασης, να αυξήσουν τη δύναμή τους, να βελτιώσουν τους μυς, να αυξήσουν τη σωματική μάζα και να έχουν ταχύτερη μετά την προπόνηση μυϊκή ανάκαμψη.


Πώς να πάρετε μονοϋδρική κρεατίνη;


Μονοϋδρική κρεατίνη, γενικά συνιστώμενη δόση μονοϋδρικής κρεατίνης καθημερινά 3-5g. Δεν υπάρχει γενική συναίνεση σχετικά με την καλύτερη στιγμή για λήψη κρεατίνης. Πολλοί άνθρωποι συνδυάζουν σκόνη κρεατίνης με άλλες πρωτεΐνες ορού γάλακτος που έχουν ληφθεί. Η κρεατίνη μπορεί επίσης να αναμιχθεί με ζεστό νερό (αύξηση της διαλυτότητας), χυμό ή τσάι χωρίς καφεΐνη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όταν πρέπει να πάρετε, η μονοϋδρική κρεατίνη πρέπει να προετοιμαστεί πρόσφατα. Μην προωθήσετε την ξυρισμένη σκόνη.


Μονοϋδρική κρεατίνη, χωρίς μακροχρόνια μελέτη μονοϋδρικής κρεατίνης, συνιστάται γενικά να ανακυκλώνετε. Παραδείγματα κύκλων μονοϋδρικής κρεατίνης μπορεί να είναι 8 εβδομάδες και 4 εβδομάδες. 

Η υπηρεσία μας


1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα,
η ποιότητα μας είναι να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες της αγοράς για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών,
πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό.
Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό.

2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνει τη συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας

3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδελφοί, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή,
αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας,
μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παραγωγής του υγρού Εάν αγοράσετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε.
Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας.

4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία

Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν θα περιέχει πληροφορίες ορμονών και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Επί του παρόντος, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, περιοχή, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο για να περάσετε από το customs.We έχουν επίσης αποστείλει εντελώς πολιτική σε ορισμένες περιοχές.

 

Αποστολή και παράδοση

 

1. Τα πακέτα αποστέλλονται γενικά εντός περίπου 2 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής.

2. Μετά από κάθε αποστολή θα σας παρέχουμε

3. Αριθμός παρακολούθησης για την παρακολούθηση του πακέτου σας στο διαδίκτυο.

4. τις λίγες φωτογραφίες με τις παραγγελίες & λεπτομέρειες.

5. Σχετικά με την Προσαρμοσμένη εκκαθάριση, συσκευάσαμε με τρόπους μεταμφίεσης.Με την εμπειρία μας, την κατάλληλη και ασφαλή παράδοση, δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

6. Επιβεβαιώνουμε την κάθαρση 99%, την επαναφορά 100%.

7. Είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη ναυτιλία για όλους τους επαναλαμβανόμενους πελάτες μας!

 

Αγοραστής ανάγνωσης

 

Πολιτική Δειγματοληψίας: Πρέπει να πληρώσετε πρώτα το δείγμα εάν θέλετε να το ελέγξετε και τα χρήματα θα επιστραφούν όταν επιβεβαιωθεί η μαζική παραγγελία.

Τρόπος πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram

Ημερομηνία παράδοσης: Εντός 10 εργάσιμων ημερών από την καταβολή της προκαταβολής

Ναυτιλιακός τρόπος: Με express, θάλασσα ή αεροπορικώς

Μετά την υπηρεσία: Όταν λάβετε τα προϊόντα, παρακαλούμε ελέγξτε το προϊόν και την ποσότητα του εγκαίρως, μόλις παρουσιαστούν προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να λύσετε το πρόβλημα.

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Το εργοστάσιό μας


144
Hot Tags: κρεατίνη monohydrate cas 6020-87-7, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like