Υδροβρωμιούχο σιταλοπράμη

Το υδροβρωμιούχο σιταλοπράμη είναι ένας από του στόματος χορηγούμενος εκλεκτικός αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI) με χημική δομή μη σχετιζόμενη με αυτή άλλων SSRI ή τρικυκλικών, τετρακυκλικών ή άλλων διαθέσιμων αντικαταθλιπτικών παραγόντων.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πρώτες ορμονικές σκόνες Υδροβρωμίδιο σιταλοπράμης για αντικαταθλιπτικό


Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που απευθύνεται σε πρώτες ύλες φαρμακείο, όπως πρώτες ύλες κατά της κατάθλιψης φαρμάκων, πρώτες ύλες για την καταπολέμηση της ακμής, αντιβιοτική πρώτη ύλη, πρώτη ουσία Nootropics Drug, τοπικές αναισθητικές ουσίες κλπ.

Δεν υπάρχει εντολή min, μπορείτε να είστε πελάτης μας ακόμη και εσείς θέλετε μόνο 1gram για να δοκιμάσετε. Επίσης, μπορεί να δοθεί μεγάλη έκπτωση για τις μαζικές παραγγελίες.

Καλώς ήλθατε, επιθυμούμε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μακρά συνεργασία.

whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.co m


Υδροβρωμιούχος σιταλοπράμη Βασικές πληροφορίες


όνομα προϊόντος Υδροβρωμιούχο σιταλοπράμη
Ψευδώνυμο Celexa, σιταλοπράμη HBr
CAS 59729-32-7
MF C20H22BrFN2O
MW 405.3
EINECS 261-890-6
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση Θεραπεία της κατάθλιψης
Αποθήκευση Αποθηκεύστε σε δροσερά και ξηρά μέρη, κρατήστε μακριά από έντονο φως
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αναφορά υδροβρωμιδίου σιταλοπράμης


Το υδροβρωμιούχο σιταλοπράμη είναι ένας από του στόματος χορηγούμενος εκλεκτικός αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI) με χημική δομή μη σχετιζόμενη με αυτή άλλων SSRI ή τρικυκλικών, τετρακυκλικών ή άλλων διαθέσιμων αντικαταθλιπτικών παραγόντων. Το υδροβρωμιούχο σιταλοπράμη είναι ένα ρακεμικό παράγωγο δικυκλικού φθαλανίου που χαρακτηρίζεται (±) -1- (3-διμεθυλαμινοπροπυλ) -1- (4-φθοροφαινυλ) -1,3-διυδροϊσοβενζοφουραν-5-καρβονιτρίλιο. Η σιταλοπράμη είναι ένα αντικαταθλιπτικό φάρμακο της κατηγορίας αναστολέων της εκλεκτικής αναστολής επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI).


Εφαρμογή υδροβρωμιδίου σιταλοπράμης


Το υδροβρωμιούχο σιταλοπράμη (citalopram HBr) είναι ένας από του στόματος χορηγούμενος εκλεκτικός αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI) με χημική δομή μη σχετιζόμενη με εκείνη άλλων SSRI ή τρικυκλικών, τετρακυκλικών ή άλλων διαθέσιμων αντικαταθλιπτικών παραγόντων.


η σιταλοπράμη είναι ένας εξαιρετικά εκλεκτικός αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI) με ελάχιστες επιδράσεις στη νεφρική επαναπρόσληψη νορεπινεφρίνης (ΝΕ) και ντοπαμίνης (DA). Η ανοχή στην αναστολή της πρόσληψης 5-ΗΤ δεν προκαλείται από μακροχρόνια (14 ημερών) αγωγή επίμυων με σιταλοπράμη. Η σιταλοπράμη είναι ένα ρακεμικό μίγμα (50/50) και η αναστολή της επαναπρόσληψης 5-ΗΤ από σιταλοπράμη οφείλεται κυρίως στο (S) -εναντιομερές.


Το πλεονέκτημα του υδροβρωμιδίου της σιταλοπράμης είναι ότι δεν έχει καμία επίδραση στους χολινεργικούς υποδοχείς μουσκαρινίνης, τους υποδοχείς ισταμίνης και τους α-αδρενεργικούς υποδοχείς. Επειδή εάν αυτοί οι υποδοχείς αναστέλλονται, πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από τα αντικαταθλιπτικά θα παράγουν, όπως ξηροστομία, καταστολή, ορθοστατική υπόταση. Το υδροβρωμίδιο του ιταλοπράμη είναι αποτελεσματικό όχι μόνο για τους ασθενείς με ενδογενή κατάθλιψη αλλά και για τους μη ενδογενείς ασθενείς με κατάθλιψη. Η αντικαταθλιπτική δράση του συνήθως δημιουργείται μετά από 2-4 εβδομάδες.


Το υδροβρωμιούχο σιταλοπράμη δεν επηρεάζει το σύστημα καρδιακής αγωγής και την αρτηριακή πίεση, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ηλικιωμένους ασθενείς.


Citalopram Hbr


Γιατί να μας επιλέξετε?

 


Πλεονεκτήματα
Πλούσια εμπειρία

Ειδικευόμαστε στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας και τις ορμόνες που εξάγονται στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, την Αμερική και άλλες χώρες, έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας και έχουμε καθιερώσει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας.

Μεγάλη ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή.

Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μυστικές επιτυχίες μας, καλωσορίζουμε τα δείγματα.Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση

Έχουμε επαρκή αποθέματα και μπορούμε να τα κανονίσουμε εντός 24 ωρών όταν λάβουμε την πληρωμή. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή.
Έχουμε ειδικό τρόπο θα μπορούσε να στείλει 1g σε 5000kg προϊόντα μια φορά. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση. Και στείλτε το υγρό σε ειδικά μπουκάλια.

Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Ενημερώστε την ενημερωμένη έκδοση του πακέτου μόλις, και θα προσπαθήσετε να λύσετε καλύτερα όταν ο πελάτης αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα!Όλα είναι για τους πελάτες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα επικεντρωθούν στη μεγαλύτερη ζήτηση των πελατών, διατηρούμε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό και ειλικρινή συνεργασία με κάθε πελάτη.
Συνολικά, η υψηλή ποιότητα, οι καλύτερες υπηρεσίες, η ασφάλεια ναυτιλίας και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι η διαρκή επιδίωξη μας.


Συσκευασία και ναυτιλία

 

 

Hot πώλησης υψηλής ποιότητας Tinidazole 19387-91-8 με λογικές τιμές και γρήγορη παράδοση!Hot πώλησης υψηλής ποιότητας Tinidazole 19387-91-8 με λογικές τιμές και γρήγορη παράδοση!


Αγοραστής ανάγνωσης

 

Πολιτική Δειγματοληψίας: Πρέπει να πληρώσετε πρώτα το δείγμα εάν θέλετε να το ελέγξετε και τα χρήματα θα επιστραφούν όταν επιβεβαιωθεί η μαζική παραγγελία.

Τρόπος πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram

Ημερομηνία παράδοσης: Εντός 10 εργάσιμων ημερών από την καταβολή της προκαταβολής

Ναυτιλιακός τρόπος: Με express, θάλασσα ή αεροπορικώς

Μετά την υπηρεσία: Όταν λάβετε τα προϊόντα, παρακαλούμε ελέγξτε το προϊόν και την ποσότητα του εγκαίρως, μόλις παρουσιαστούν προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να λύσετε το πρόβλημα.

Pls επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο whatsapp + 8613302415760 cindy1114@yccreate.com

Hot Tags: υδροβρωμίδιο σιταλοπράμης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like