Celecoxib CAS 169590-42-5

Η celecoxib είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο (NSAID), ειδικά ένας αναστολέας της COX-2, που ανακουφίζει τον πόνο και το πρήξιμο (φλεγμονή).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πρώτη ποιότητα φαρμακευτικής πρώτης ύλης Celecoxib CAS 169590-42-5


Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που απευθύνεται σε πρώτες ύλες φαρμακείο, όπως πρώτες ύλες κατά της κατάθλιψης φαρμάκων, πρώτες ύλες για την καταπολέμηση της ακμής, αντιβιοτική πρώτη ύλη, πρώτη ουσία Nootropics Drug, τοπικές αναισθητικές ουσίες κλπ.

Δεν υπάρχει εντολή min, μπορείτε να είστε πελάτης μας ακόμη και εσείς θέλετε μόνο 1gram για να δοκιμάσετε. Επίσης, μπορεί να δοθεί μεγάλη έκπτωση για τις μαζικές παραγγελίες.

Καλώς ήλθατε, επιθυμούμε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μακρά συνεργασία.

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Celecoxib Βασικές πληροφορίες


όνομα προϊόντος Celecoxib
CAS 169590-42-5
MF C17H14F3N3O2S
MW 381,37
EINECS 685-962-5
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση Αντι-αρθρίτιδα, αντιφλεγμονώδη αναλγησία
Αποθήκευση Αποθηκεύστε σε δροσερά και ξηρά μέρη, κρατήστε μακριά από έντονο φως
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Περιγραφή του celecoxib


Η celecoxib είναι ένα επιλεκτικό COX-2 μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των σημείων και συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της αγκυλοποιητικής σπονδυλίτιδας, του οξέος πόνου στους ενήλικες, της οδυνηρής εμμηνόρροιας και της νεανικής ρευματοειδούς αρθρίτιδας σε ασθενείς ηλικίας δύο ετών και άνω.


Η celecoxib προοριζόταν αρχικά να ανακουφίσει τον πόνο ενώ ελαχιστοποιούσε τις γαστρεντερικές ανεπιθύμητες ενέργειες που παρατηρήθηκαν με τα συμβατικά ΜΣΑΦ.


Εφαρμογή της Celecoxib


Η celecoxib χρησιμοποιείται για την οστεοαρθρίτιδα, τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τον οξύ πόνο, την επώδυνη εμμηνόρροια, την αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα και τη μείωση του αριθμού των πολύγωνων και ορθικών πολύποδων σε άτομα με οικογενή αδενωματώδη πολυποδίαση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά με νεανική ρευματοειδή αρθρίτιδα ηλικίας άνω των δύο ετών και ζυγίζει περισσότερο από 10 κιλά (22 λίβρες).


Για τον μετεγχειρητικό πόνο, είναι κατά το μάλλον ή ήττον ίσο με την ιβουπροφαίνη. Για την ανακούφιση του πόνου, είναι παρόμοια με την παρακεταμόλη (ακεταμινοφέν). Και στην οστεοαρθρίτιδα η ακεταμινοφαίνη είναι η θεραπεία πρώτης γραμμής για την ΟΑ.

Η celecoxib λειτουργεί παρεμποδίζοντας το ένζυμο στο σώμα σας που παράγει προσταγλανδίνες. Η μείωση των προσταγλανδινών συμβάλλει στη μείωση του πόνου και του πρηξίματος.

Η celecoxib χρησιμοποιείται μερικές φορές με χειρουργική επέμβαση και άλλες θεραπείες για τη μείωση του αριθμού των πολύποδων (παθολογικής ανάπτυξης) στο κόλον (παχύ έντερο) και στο ορθό σε ασθενείς με οικογενή αδενωματώδη πολυποδίαση (μια κατάσταση στην οποία σχηματίζονται εκατοντάδες ή χιλιάδες πολύποδες στο κόλον και μπορεί να αναπτυχθεί καρκίνος). Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με τους κινδύνους από τη χρήση αυτού του φαρμάκου για την πάθησή σας.


Celecoxib COA


Στοιχεία ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Αποτελέσματα
Εμφάνιση Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Ταυτοποίηση Πρέπει να συμμορφώνεται με το φάσμα IR Συμμορφώνεται
Εύρος τήξης 160 ° C-165 ° C 162 ° C
Απώλεια στο στέγνωμα Δεν υπερβαίνει το 0,5% 0,03%
Θειική τέφρα Δεν υπερβαίνει το 0,1% 0,05%
Σχετική ουσία Οποιαδήποτε άλλη πρόσμειξη: NMT 0,5% 0,21%
Συνολικές προσμείξεις: NMT 1,0% 0,22%
Καθαρότητα Τουλάχιστον 99,0% 99,80%

Celecoxib powder


Πώς ελέγχουμε την ποιότητα


1) Αγορές
Διεξοδική έρευνα αγοράς, κατανοούν την τιμή των πρώτων υλών και των επιδόσεων.Για την πηγή προμηθειών να κατανοήσουν πλήρως, και να εξασφαλίσει πλήρως την ποιότητα της προμήθειας πρώτων υλών.
2) Επιθεώρηση
Τέσσερα βήματα: δειγματοληψία, προεπεξεργασία δείγματος, μέτρηση και επεξεργασία δεδομένων.
3) Παραγωγή
α) Κάθε φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να προβεί σε αυτοέλεγχο των προϊόντων και να προβεί στις αντίστοιχες εγγραφές επιθεώρησης.
β) Επιθεωρητές πλήρους απασχόλησης μέσω του ελέγχου της αυτοεπιθεώρησης του χειριστή και επανεξέτασης και υπογραφής της αντίστοιχης εγγραφής. Ο έλεγχος πλήρους χρόνου είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση του τελικού προϊόντος και κάνει τα εισερχόμενα αρχεία επιθεώρησης του τελικού προϊόντος.
4) Πριν από την πώληση
Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί πριν από την πώληση.
Το ίδρυμα ανίχνευσης τρίτου μέρους επιτρέπεται εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών.


Κανόνες ναυτιλίας

Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να αποσταλούν παγκοσμίως και για να διασφαλιστεί η πίστη και η διακριτικότητα του πελάτη μας, τηρούμε τους ακόλουθους κανόνες:

Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε στα αποστολέα μας το όνομα της εταιρείας μας ή οποιοδήποτε περιεχόμενο που συνεπάγεται φαρμακείο.

Χρησιμοποιούμε σχεδιασμένες διακριτικές μεθόδους συσκευασίας ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα, καθολική και ασφαλής.

Κάνουμε συνεχείς αλλαγές στους τύπους συσκευασιών που χρησιμοποιούμε, επιτυγχάνοντας έτσι μέγιστη επιτυχία στη διαδικασία παράδοσης.

Χρησιμοποιούμε μικρά πακέτα για να αυξήσουμε ένα χαμηλότερο επίπεδο ευπάθειας.

Στέλνουμε τα προϊόντα σε πρωτότυπα κουτιά από χαρτόνι για να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και οικολογικό μέσο.


Διακριτικότητα της δέσμης

Για να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των πελατών μας, όλα τα πακέτα αποστέλλονται με μέγιστη διακριτικότητα. Αφού αφαιρεθούν τα προϊόντα από τα αρχικά τους κιβώτια, ανασυσκευάζονται με μεγάλη προσοχή και προφύλαξη, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο όγκος αποστολής και να διασφαλιστεί η ακεραιότητά τους. Ως αποτέλεσμα, το πακέτο έχει το βέλτιστο μέγεθος και δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με το όνομα ή το περιεχόμενο του οργανισμού.
packing and shippingHot Tags: celecoxib cas 169590-42-5, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like