Bimatoprost CAS 155206-00-1

Bimatoprost Βασικές πληροφορίες Bimatoprost Περιγραφή Bimatoprost είναι μέρος μιας ομάδας λιπιδίων ενώσεις που ονομάζεται προσταγλανδίνη. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως οφθαλμική σταγόνα για τον έλεγχο της εξέλιξης του γλαυκώματος, μια ασθένεια των ματιών που έχει ως αποτέλεσμα τη βλάβη του οπτικού νεύρου και τη διαχείριση της οφθαλμικής υπέρτασης ....

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες για τη βιματοπρόστη


όνομα προϊόντος Bimatoprost
Ψευδώνυμο LUMIGAN · BIMATOPROST
CAS 155206-00-1
MF C25H37NO4
MW 415.57
EINECS 642-890-9
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση ένα ανάλογο προσταγλανδίνης / προφάρμακο που χρησιμοποιείται τοπικά (ως οφθαλμικές σταγόνες)
Αποθήκευση Αποθηκεύστε σε δροσερά και ξηρά μέρη, κρατήστε μακριά από έντονο φως
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Περιγραφή του Bimatoprost


Η βιματοπρόστη είναι μέρος μιας ομάδας λιπιδικών ενώσεων που ονομάζεται προσταγλανδίνη. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως οφθαλμική σταγόνα για τον έλεγχο της εξέλιξης του γλαυκώματος, μιας νόσου του οφθαλμού που έχει ως αποτέλεσμα τη βλάβη του οπτικού νεύρου και τη διαχείριση της οφθαλμικής υπέρτασης.


Η βιματοπρόστη είναι ένα ανάλογο προσταγλανδίνης που χρησιμοποιείται τοπικά (ως οφθαλμικές σταγόνες) για τον έλεγχο της εξέλιξης του γλαυκώματος και για τη διαχείριση της οφθαλμικής υπέρτασης. Μειώνει την ενδοφθάλμια πίεση (IOP) αυξάνοντας την εκροή υδατικού υγρού από τα μάτια. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί και έχει συνταγογραφηθεί εκτός ετικέτας για την επιμήκυνση των βλεφαρίδων.


Εφαρμογή Bimatoprost


Το οφθαλμικό βιματόπρωστο έχει σχεδιαστεί βασικά για τη θεραπεία του γλαυκώματος και της οφθαλμικής υπέρτασης. Το οφθαλμικό βιματοπρόστη έρχεται σε μορφή διαλύματος (υγρού) για να ενσταλάξει στο μάτι. Μειώνει την εσωτερική πίεση που προκαλείται λόγω της απόφραξης της αποστράγγισης του υγρού που υπάρχει στο μάτι. Αποτρέπει περαιτέρω επιπλοκές στο μάτι. Κάποιος πρέπει να ακολουθεί τις οδηγίες του παροχέα υγειονομικής περίθαλψης. Το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιείται περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα χωρίς να λείπει η δόση.


Η βιματοπρόστη είναι ένα παράγωγο συνθετικού αμιδίου F2α, μπορεί να προσομοιώνει εκλεκτικά τις πρωτοταγείς αμίνες που παράγονται από το σώμα, οι οποίες καθιστούν την αύξηση της ταχύτητας παραγωγής υδατοειδούς υγρού να μειώνεται, αυξάνοντας την ποσότητα της υδατικής εκροής του καναλιού νεοπροσκληρικού και δοκιδωτού Netcom για τη μείωση η ενδοφθάλμια πίεση (ΙΟΡ), θεωρείται ως το πιο αποτελεσματικό υποτασικό φάρμακο τοπικών οφθαλμικών φαρμάκων κατά του γλαυκώματος, είναι κατάλληλο για τη θεραπεία γλαυκώματος ανοιχτής γωνίας (POAG) ή ανεπάρκειας αυξημένου ενδοφθάλμιου συνδρόμου συμπίεσης οφθαλμικών υποτασικών φαρμάκων (ΟΗΤ) ) ασθενών.


Bimatoprost COA


Είδος ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Αποτελέσματα
Εμφάνιση άσπρη σκόνη άσπρη σκόνη
Αναγνώριση (απόHPLC) Η RT του δείγματος πρέπει να ταιριάζει με τη στάση στις σχετικές ουσίες Συμμορφώνεται
Διαλυτότητα Πολύ διαλυτό σε αιθανόλη, μεθανόλη, ελαφρώς διαλυτό στο νερό Συμμορφώνεται
Νερό NMT 0,5% 0,43%
Καθαρότητα NLT 99,0% 99,88%
Ειδική περιστροφή Μεταξύ + 33º έως + 37º + 36,8%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη ΝΜΤ 0,1% 0,02%
Βαριά μέταλλα NMT 10ppm Συμμορφώνεται
15β-βιματοπρόστη ΝΜΤ 0,2% Δεν εντοπίστηκε
15-κετο παράγωγο ΝΜΤ 0,2% Δεν εντοπίστηκε
5,6-trans ισομερές ΝΜΤ 0,2% 0,04%
Συνολικές άλλες ακαθαρσίες NMT 0,5% 0,08%
Αιθανόλη NMT 0,5% Δεν εντοπίστηκε
Οξικός αιθυλεστέρας NMT 0,5% 0,10%
η-Εξάνιο ΝΜΤ 0,29%

Δεν εντοπίστηκε


Bimatoprost raw


Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

Επαγγελματική Συσκευασία

Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά και θα προσφέρουμε στους πελάτες αρκετούς τρόπους συσκευασίας, αφού θα επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου


Διασφάλιση ποιότητας

Διπλός έλεγχος για την ποιότητα κάθε παρτίδας πριν από την παράδοση στον πελάτη.

Για εμφάνιση, θα κάνουμε φωτογραφίες των προϊόντων εκ των προτέρων. Προσφέρουμε τις φωτογραφίες σας για έγκριση. Ειδικά για ομαλή στερεά, θα ελέγξουμε την εμφάνιση μετά την τήξη για να αποφύγουμε ορατές μολύνσεις.


Για τις βασικές παραμέτρους, αποστέλλουμε δείγματα σε τρίτους που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το COA του κατασκευαστή ή με τη μέθοδο δοκιμής του πελάτη. Εάν υπάρχει ασυμφωνία, θα σας ενημερώσουμε αμέσως.


Ανταγωνιστική τιμή

Η εκτεταμένη σχέση μας με τους κατασκευαστές στην Κίνα, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε τις υψηλότερες ποιοτικές χημικές ουσίες, τα συστατικά και τα πρόσθετα σε ανώτερη τιμή. Όσο περισσότερο αγοράζετε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που θα πάρετε.


Στο χρόνο Παράδοση:

Υποσχόμαστε να παραδίδουμε κάθε παρτίδα προϊόντων εγκαίρως και με στόχο την επίτευξη του ποσοστού ικανοποίησης να φθάσει στο 100%.


Υπηρεσία με καρδιά

Είμαστε πραγματικά χημική προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες logistics συμπεριλαμβανομένης της εξαγωγής de

διευκρίνιση, εκτελωνισμό και κάθε λεπτομέρεια κατά τη μεταφορά. Αυτό μας καθιστά ικανό να σας προσφέρουμε υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης από τη σειρά στα προϊόντα που μεταφέρονται στο χέρι σας. Πραγματικά Χημική διατηρεί την παραγγελία σας στην καρδιά μας.

 


FA Q


Q1. Είστε κατασκευαστής;
Α: Ναι, έχουμε δικό μας εργοστάσιο και εργαστήριο.

Ε2: Υπάρχει έκπτωση;
Α: Ναι, όπως για τους παλιούς πελάτες και μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με μεγάλες εκπτώσεις και έκπληξη.


Ε3: Πώς να προχωρήσετε σε σειρά;

Επιτρέψτε μου να καταλάβω τα στοιχεία, την ποσότητα και τον προορισμό contruy wihch να με βοηθήσει να σας δώσω μια σωστή τιμή

Παρακαλώ να μου πείτε τα στοιχεία που ψάχνετε, την ποσότητα και τη χώρα προορισμού. Αφού επιβεβαιώσετε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, πληρώστε τα χρήματα 100% εκ των προτέρων και δώστε μας τη διεύθυνση αποστολής. Φροντίζουμε την αποστολή σε πρώτη στιγμή μετά την πληρωμή λήψης και σας προσφέρουμε τον αριθμό παρακολούθησης για τα προϊόντα σας και θα παράσχουμε υπηρεσία μετά την πώληση αφού λάβετε το δέμα.


Ε4: Πώς αντιμετωπίζετε τα ποιοτικά παράπονα;

Α: Πρώτα απ 'όλα, το τμήμα QC μας θα κάνει αυστηρή εξέταση των προϊόντων εξαγωγής μας με HPLC, UV, GC, TLC και ούτω καθεξής, προκειμένου να μειωθεί το πρόβλημα ποιότητας κοντά στο μηδέν. Αν υπάρχει πρόβλημα πραγματικής ποιότητας που προκαλείται από εμάς, θα σας στείλουμε δωρεάν αντικείμενα για αντικατάσταση ή επιστρέφετε την απώλεια σας.


Q5: Αποδέχεστε παραγγελία δείγματος;

Α: Ναι,

Για κάποια σκόνη, δεχόμαστε μικρή παραγγελία από 10g, 100g και 1kg για την αξιολόγηση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Για πεπτίδια, δέχονται 10 φιαλίδια ή 1 κουτί.


Ε6: Τι είδους ταχυμεταφορά χρησιμοποιείτε;

EMS, DHL, FEDEX, UPS, Χονγκ Κονγκ EMS κλπ.


Q7: Πώς δέχεται την πληρωμή;

Western Union, Moneygram και Bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Ε8: Στέλνετε σε ταχυδρομικές θυρίδες;

Ναι απολύτως!Bimatoprost raw powder


Hot Tags: bimatoprost cas 155206-00-1, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like