Bicalutamid CAS 90357-06-5

Η βικαλουταμίδη είναι ένα φάρμακο αντιανδρογόνων που χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη. Συνήθως χρησιμοποιείται μαζί με ένα ανάλογο ορμόνης που απελευθερώνει γοναδοτροπίνη (GnRH)

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βαρουκαταμίδη CAS 90357-06-5


Ειδικευόμαστε στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας σκόνη και φαρμακευτική πρώτη ύλη που εξάγονται στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, την Αμερική και άλλες χώρες, και έχουμε πολύ καλή ανάδραση από τους πελάτες μας, . Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μυστικές επιτυχίες μας, καλωσορίζουμε την παραγγελία των δειγμάτων. Pls contacts whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.comBicalutamide Βασικές πληροφορίες


όνομα προϊόντος Bicalutamide
CAS 90357-06-5
MF C18H14F4N2O4S
MW 430,37
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση έναν μη-στεροειδή ανταγωνιστή ανδρογόνου
Αποθήκευση Αποθηκεύστε σε δροσερά και ξηρά μέρη, κρατήστε μακριά από έντονο φως
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Περιγραφή της βικαλουταμίδης


Το bicalutamide είναι μέλος της ομάδας των μη στεροειδών αντιανδρογόνων (NSAA). Λειτουργεί με τον αποκλεισμό του υποδοχέα ανδρογόνων (AR), του βιολογικού στόχου των ανδρογόνων σεξουαλικών ορμονών τεστοστερόνη και διυδροτεστοστερόνη (DHT). Δεν μειώνει τα επίπεδα ανδρογόνων. [6] Το φάρμακο μπορεί να έχει μερικά οιστρογόνα αποτελέσματα στους άνδρες.

Η βικαλουταμίδη απορροφάται καλά και η απορρόφησή της δεν επηρεάζεται από την τροφή. Ο τελικός χρόνος ημιζωής του φαρμάκου είναι περίπου μία εβδομάδα. Πιστεύεται ότι διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και επηρεάζει τόσο το σώμα όσο και τον εγκέφαλο.


Εφαρμογή βικαλουταμίδης


Η βικαλουταμίδη είναι ένα φάρμακο αντιανδρογόνων που χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη. Συνήθως χρησιμοποιείται μαζί με ένα ανάλογο ορμόνης απελευθέρωσης γοναδοτροπίνης (GnRH) ή χειρουργική αφαίρεση των όρχεων για τη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του προστάτη.


Η βικαλουταμίδη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της υπερβολικής τριχοφυΐας στις γυναίκες, ως συστατικό της ορμονοθεραπείας των γυναικών transgender, για την πρόληψη του πριαπισμός και για τη θεραπεία της πρώιμης εφηβείας στα αγόρια.


Η βικαλουταμίδη μεταβολίζεται ευρέως στο ήπαρ. Τα δεδομένα δείχνουν ότι ασθενείς με σοβαρή ηπατική βλάβη μπορεί να επιβραδύνουν την κάθαρση φαρμάκων, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση. Έτσι, οι ασθενείς με μέτρια και σοβαρή ηπατική βλάβη θα πρέπει να το χρησιμοποιούν με προσοχή.


το bicalutamid χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία του πρώιμου και προχωρημένου καρκίνου του προστάτη. εγκρίνεται σε δόση 50 mg / ημέρα ως συνδυασμένη θεραπεία με ανάλογο ορμόνης απελευθέρωσης γοναδοτροπίνης (gnrh) ή ορχεκτομή (δηλαδή, χειρουργική ή ιατρική κάσταξη) στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του προστάτη στο στάδιο d2 (mpc) και ως μονοθεραπεία σε δόση 150 mg / ημέρα για τη θεραπεία του προχωρημένου καρκίνου του προστάτη στο στάδιο c ή d1 (lapc).


Bicalutamide COA


Στοιχεία ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Αποτελέσματα δοκιμών
Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη κρυσταλλική σκόνη Συμμορφώνομαι
Ταυτοποίηση

IR

HPLC RT

Συμμορφώνομαι
Νερό ≤0,2% 0,02%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη ≤0,10% 0,08%
Μέγεθος σωματιδίου 90% <10um, 50%=""><> Συμμορφώνομαι
Βαριά μέταλλα ≤10ppm Συμμορφώνομαι
Σχετικές ουσίες Des-φθορο αναλογία1≤0,2% Αρνητικός
2-φθορο ισομερές2≤0,2% 0.17%
Αναφοράς υδροξυλίου3≤0,2% Αρνητικός
Ατομική μη καθορισμένη πρόσμειξη ≤0,1% 0,09%
Συνολικές ακαθόριστες ακαθαρσίες ≤0,3% 0,27%
Συνολικές προσμείξεις ≤0,5% 0,44%
Χημική δοκιμή 98.0% ~ 102.0% (σε ξηρή βάση) 99,8%

Bicalutamide rawΗ διαδικασία ελέγχου ποιότητας

1) Αγορές
Διεξοδική έρευνα αγοράς, κατανοούν την τιμή των πρώτων υλών και των επιδόσεων.Για την πηγή προμηθειών να κατανοήσουν πλήρως, και να εξασφαλίσει πλήρως την ποιότητα της προμήθειας πρώτων υλών.
2) Επιθεώρηση
Τέσσερα βήματα: δειγματοληψία, προεπεξεργασία δείγματος, μέτρηση και επεξεργασία δεδομένων.
3) Παραγωγή
α) Κάθε αερομεταφορέας πρέπει να προβεί σε αυτοέλεγχο των προϊόντων και να προβεί στις αντίστοιχες εγγραφές επιθεώρησης.
β) Επιθεωρητές πλήρους απασχόλησης μέσω του ελέγχου της αυτοεπιθεώρησης του χειριστή και επανεξέτασης και υπογραφής της αντίστοιχης εγγραφής. Ο έλεγχος πλήρους χρόνου είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση του τελικού προϊόντος και κάνει τα εισερχόμενα αρχεία επιθεώρησης του τελικού προϊόντος.
4) Πριν από την πώληση
Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί πριν από την πώληση.
Το ίδρυμα ανίχνευσης τρίτου μέρους επιτρέπεται εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών.


Τα πλεονεκτήματά μας

1. Πλούσια εμπειρία: Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στη φαρμακευτική περιοχή εδώ και πολλά χρόνια.

2. Κορυφαία ποιότητα: εγγυημένη υψηλή ποιότητα, μόλις βρεθεί κάποιο πρόβλημα, το πακέτο θα επανασυνδεθεί για εσάς.
3. Ασφάλεια Ναυτιλία: Ναυτιλία με ρητή (FedEx, UPS, DHL, EMS), αεροπορικώς. Ο πιο επαγγελματικός μεταφορέας θα σας συστήσει εκ νέου.

4. Γρήγορη παράδοση: Έχουμε αποθέματα, έτσι ώστε να μπορούμε να τα παραδώσουμε γρήγορα μόλις λάβουμε την πληρωμή.

5. Ποιότητα εξυπηρέτηση: Θα σας δώσουμε ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση, αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

6. Ανταγωνιστικές τιμές: Μια έκπτωση θα δοθεί όταν κάνετε μια μεγάλη παραγγελία.


Στοιχεία παραγγελίας


Μέθοδοι πληρωμής: West Union, Moeny Gram, Bitcoin και τραπεζική μεταφορά.
Τρόποι παράδοσης: EMS, HKEMS, TNT, DHL, FedEX, UPS κλπ.
Χρόνος αποστολής: Εντός 12 ωρών από την επιβεβαίωση της πληρωμής σας
Άλλη υπηρεσία: Ασφαλής αποστολή, υψηλή καθαρότητα και καλύτερη τιμή για εσάς.


Bicalutamide CAS 90357-06-5

Hot Tags: bicalutamid cas 90357-06-5, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like