Βηταμεθαζόνη για αντιφλεγμονώδη

Η βηταμεθαζόνη είναι ένα κορτικοστεροειδές που οι γιατροί χρησιμοποιούν για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων που προκαλούν φλεγμονή και κνησμό. Οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Φαρμακευτική σκόνη βημαμεθαζόνης για αντιφλεγμονώδη

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Αγγλικό όνομα: Οξεική βηταμεθαζόνη

CAS: 987-24-6

EINECS: 213-578-6

Μοριακός τύπος: C24H31FO6

Πρότυπο ποιότητας: CP2005 / USP / BP / EP

Εμφάνιση: Λευκή ή κρυσταλλική σκόνη

Συσκευασία: 5kg / Κασσίτερος ή 25kg / τύμπανο ή Προσαρμοσμένη

Αποθήκευση: διατηρείται σε καλά κλεισμένο δοχείο

Χρήση αμινοξέος, θρεπτική ουσία

Χρήση Οξεική βηταμεθαζόνη (ΒΑ)Τι είναι η βηταμεθαζόνη;

Η βηταμεθαζόνη είναι ένα συνθετικό γλυκοκορτικοειδές με μεταβολικές, ανοσοκατασταλτικές και αντιφλεγμονώδεις δράσεις. Η βηταμεθαζόνη δεσμεύεται σε συγκεκριμένους ενδοκυτταρικούς υποδοχείς γλυκοκορτικοειδών και ακολούθως συνδέεται με το DNA για να τροποποιήσει την γονιδιακή έκφραση. Η σύνθεση ορισμένων αντιφλεγμονωδών πρωτεϊνών επάγεται ενώ η σύνθεση ορισμένων φλεγμονωδών μεσολαβητών αναστέλλεται. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει συνολική μείωση της χρόνιας φλεγμονής και των αυτοάνοσων αντιδράσεων.


Λειτουργία:

Η βηταμεθαζόνη είναι ένα κορτικοστεροειδές φάρμακο, που μερικές φορές ονομάζεται στεροειδές. Τα στεροειδή μειώνουν την ποσότητα των φλεγμονωδών χημικών ουσιών που κάνει το σώμα σας. Μειώνουν επίσης τη φυσική ανοσολογική απόκριση του σώματός σας, η οποία βοηθά στον έλεγχο της φλεγμονής.


Εφαρμογή:

Η βηταμεθαζόνη είναι παρόμοια με τις φυσικώς απαντώμενες στεροειδείς ορμόνες που παράγονται από τα επινεφρίδια. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία εσωτερικών και εξωτερικών διογκώσεων που σχετίζονται με ασθένειες όπως άσθμα, κολίτιδα, αρθρίτιδα, σοβαρές δερματικές αλλεργίες κλπ. Χρησιμοποιείται επίσης για άλλες καταστάσεις όπως η ορμονική ανεπάρκεια των επινεφριδίων, ορισμένα είδη αναιμίας, εγκεφαλικό οίδημα κ.λπ.


Χρήση:

Η οξεική βηταμεθαζόνη χρησιμοποιείται για πολλές ασθένειες που περιλαμβάνουν ρευματικές διαταραχές όπως ρευματοειδή αρθρίτιδα και συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, δερματικές παθήσεις όπως δερματίτιδα και ψωρίαση, αλλεργικές καταστάσεις όπως άσθμα και αγγειοοίδημα, πρόωρος τοκετός για την επιτάχυνση της ανάπτυξης του μωρού, ασθένεια Crohn, καρκίνους όπως λευχαιμία και μαζί με fludrocortisone για επινεφριδιακή ανεπάρκεια, μεταξύ άλλων.Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.


2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.


3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Κατάλογος σχετικών προϊόντων:
Οιστραδιόλη Estrone Υδροκορτιζόνη
Οιστραδιόλη βαλερίτη Estriol Οξική υδροκορτιζόνη
Βενζοϊκή οιστραδιόλη Nylestriol Μεπρεδνισόνη
Κυπιονική οιστραδιόλη Διαιθυλοστιλβεστρόλη Οξική πρεδνιζόνη
Η οιστραδιόλη εναντίον HEXESTROL Bentelan
Αιθυνυλο οιστραδιόλη Προγεστερόνη Βηταμεθαζόνη
Ακετοφαινίδιο αλγεστόνης Οξική μεδροξυπρογεστερόνη Προπιονική κλοβεταζόλη
Ethisterone Νορεθινδρόνη Προπιονική αλοβεταζόλη
19-οξική νορεθινδρόνη Μιφεπριστόνη Deflazacort
Norethisterone Enanthate Μεθυλδιεννεδιόνη Ταζαροτένιο
Διοξική αιθινοδιόλη Επλερενόνη Ecdysone
Οξική πρεγνανολόνη Λεβονοργεστρέλη Δεσλοραταδίνη
Lynestrenol Αλλυλεστρενόλη Φωσφορικό νάτριο πρεδνιζολόνης
Οξική χλωροδινινόνη Dienogestrel Οξική φθορομεθολόνη
Οξική κυπροτερόνη Δροσπιρενόνη Οξική δεξαμεθαζόνη
Οξεική μεγεστρόλη Pregnenolone Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης
Οξική μελενεργεστρόλη Φουροϊκή μομεταζόνη Παλμιτική δεξαμεθαζόνη
Οξική βηταμεθαζόνη Διπροπιονική βεκλομεθαζόνη Ακετονίδιο φλουκονολόνης
Βηταμεθαζόνη Dipropionate Βηταμεθαζόνη 17-βαλερικόHot Tags: betamethasone για αντιφλεγμονώδη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like