Βενζοϊκό βενζύλιο ΒΒ

Ο βενζοϊκός βενζυλεστέρας είναι ένας διαλύτης. Αυτό σημαίνει ότι διαλυμένες ουσίες όπως οι Ορμονικές Πούδρες διαλύονται εύκολα σε αυτό, και αυτός είναι ο κύριος σκοπός της χρήσης του στα Στεροειδή. Το βενζοϊκό βενζύλιο χρησιμοποιείται για τη διάλυση και την αναστολή της ορμονικής σκόνης.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Διαλύτες στεροειδών Βενζοϊκός βενζυλεστέρας BB CAS 120-51-4Βενζοϊκός βενζυλεστέρας Γρήγορες λεπτομέρειεςόνομα προϊόντος Βενζοϊκό βενζύλιο
Ψευδώνυμο ΒΒ, βενζυλεστέρας βενζυλεστέρας, φαινυλομεθυλεστέρας βενζοϊκού οξέος
CAS 120-51-4
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C14H12O2
Μοριακό βάρος 5:45
Einecs 204-402-9
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άχρωμο έως ανοικτό κίτρινο διαφανές υγρό
Χρήση διαλύεται και αναστέλλεται η σκόνη στεροειδών.
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένα πακέτα
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αναφορά βενζοϊκού βενζυλεστέρα


Ο βενζοϊκός βενζυλεστέρας είναι ένας διαλύτης. Αυτό σημαίνει ότι διαλυμένες ουσίες όπως οι Ορμονικές Πούδρες διαλύονται εύκολα σε αυτό, και αυτός είναι ο κύριος σκοπός της χρήσης του στα Στεροειδή. Εάν η σωστή ποσότητα αυτού του διαλύτη δεν χρησιμοποιείται, η σκόνη ορμόνης θα "διαλυθεί" από το διάλυμα προκαλώντας τα Στεροειδή να 'Κρύψουν' (να πάρουν νεφελώδη / λιγότερο αποτελεσματική).


Ο βενζοϊκός βενζυλεστέρας (ΒΒ) είναι ο κύριος διαλύτης, ο οποίος διατηρεί το προϊόν σε συντριβή. Είναι ένας συνδιαλύτης στο στεροειδές που εξυπηρετεί διάφορες λειτουργίες: βοηθά στη διάλυση της ορμόνης, βοηθά στη διατήρηση του διαλύματος σε αποθήκη (σημείο έγχυσης) έτσι ώστε να είναι εύκολο να σχεδιάσετε και να κάνετε την ένεση.


Εφαρμογή βενζοϊκού βενζυλεστέρα


Ο βενζοϊκός βενζυλεστέρας δεν είναι σχεδόν τόσο ισχυρός και πολύ βαρύτερος από την βενζυλική αλκοόλη, οπότε το βενζοϊκό βενζύλιο χρησιμοποιείται κυρίως για τις λανθάνουσες επιδράσεις του στην αποθήκη. Ο βενζοϊκός βενζυλεστέρας δεν είναι σχεδόν τόσο ισχυρός και πολύ βαρύτερος από την βενζυλική αλκοόλη, οπότε το βενζοϊκό βενζύλιο χρησιμοποιείται κυρίως για τις λανθάνουσες επιδράσεις του στην αποθήκη. Συγκεκριμένα, βοηθά στη διατήρηση της ορμόνης σε διάλυμα στο σημείο της ένεσης μετά την απόπλυση της περισσότερο υδατοδιαλυτής βενζυλικής αλκοόλης από την αποθήκη. βενζοϊκός βενζυλεστέρας κατασκευάζεται από δύο βενζολικούς δακτυλίους γεφυρωμένους με μία ομάδα καρβονυλίου, γεγονός που καθιστά τον διαλύτη εξαιρετικά υδρόφοβο. Είναι επίσης ανώδυνη σε χαμηλά επίπεδα και σχεδόν ανώδυνη στο 15-20% για τους περισσότερους ανθρώπους.


Βενζοϊκό βενζύλιο ως ένα τοπικό διάλυμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιπαρασιτικό εντομοκτόνο για να σκοτώσει τα ακάρεα
Κατάλληλο για την κατάσταση της επιδερμίδας του δέρματος. ένα σταθερό στο μπαχαρικό για να βελτιώσει τη σταθερότητά του και ούτω καθεξής
Συστατικά; Συντηρητικά σε αρώματα για την ενίσχυση της μεγάλης σταθερότητας και άλλων χαρακτηριστικών στα τρόφιμα. πρόσθετα τροφίμων σε τεχνητές γεύσεις · πλαστικοποιητές σε κυτταρίνη και άλλα πολυμερή. διαλύτες για αποχρωματισμό


Το βενζοϊκό βενζύλιο είναι μια αποτελεσματική και φθηνή τοπική θεραπεία για την ανθρώπινη ψώρα. Έχει αγγειοδιασταλτικά και σπασμολυτικά αποτελέσματα και υπάρχει σε πολλά φάρμακα για το άσθμα και το κοκκύτη. Άλλες χρήσεις του βενζοϊκού βενζυλεστέρα είναι φορέας χρωστικής, διαλύτης για παράγωγα κυτταρίνης, πλαστικοποιητής και σταθεροποιητής στη βιομηχανία αρωμάτων.


Βενζοϊκό COA βενζυλεστέρα


Ονομα προϊόντος

Βενζοϊκό βενζύλιο

Αρ. CAS

120-51-4

Εξωτερική Συσκευασία

220kg / τύμπανο


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

2019.5.25

Διάρκεια ζωής

2021.5.24

Το πρότυπο εγκρίθηκε

Επιχειρηματικό πρότυπο


Στοιχεία ανάλυσης Προσδιορισμός Αποτελέσματα

Εμφάνιση


Ανοικτό κίτρινο κρυσταλλικό ή ελαιώδες υγρό


Ανοικτό κίτρινο υγρό


Δείκτης διάθλασης (20 ℃)1.5680-1.57001,5689αναλογία (25/25 ℃)1.118-1.1221.120Χρώμα


150-240200Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη


≤0,1%0,04%Οξύτητα


≤0,2ml, 0,1mol / 1NaOH / 2g0,11


AssayAssaya

ΕΝΑ


≥99%99,5%


συμπέρασμα Αρμόδιος

BB BA GSO


Συχνές ερωτήσεις


Q1: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι, κατασκευάζουμε προϊόντα χύμα στο εργοστάσιό μας και παράγουμε προϊόντα μικρής ποσότητας και σύνθεσης πελατών στο εργαστήριό μας.


Q2: Διαθέτετε απόθεμα;

Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, οπότε θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Ωστόσο, για ορισμένα σπάνια προϊόντα, δεν θα διατηρήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται χρόνο για να συνθέσουμε.


Ε3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;

Α: Υπάρχει κάποια τεχνική τεκμηρίωση, όπως COA, HPLC κ.λπ.


Ε4: Γιατί πρέπει να σας επιλέξω;

A: Ισχυρή τεχνική υποστήριξη - προέρχεται από το εξειδικευμένο και πλήρως έμπειρο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 10 χρόνια, κατά μέσο όρο.

Αυστηρός έλεγχος ποιότητας-έρχεται από το εκλεπτυσμένο σύστημα διαχείρισης.

Επαγγελματική και ζεστή ομάδα πωλήσεων - αφού πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο

Γρήγορη ανταπόκριση και εξαιρετική προπώληση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση - δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν όλες τις καλύτερες υπηρεσίες


Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από εσάς;

Α: Φυσικά. Δεν κυνηγάμε υπερβολικά κέρδη και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στην διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση των διαπραγματεύσεων. Απλά μην το καταστήσετε πολύ σκληρό!


Ε6: Πώς πρέπει να πληρώσω;

Α: Δεχόμαστε κάθε είδους τρόπους πληρωμής. όπως η δυτική ένωση, το gram χρημάτων, το bitcoin και το TT.

 

Q7: Παρέχετε δωρεάν δείγμα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράσχουμε δωρεάν δείγμα αν διαθέτουμε απόθεμα, απλώς πρέπει να καλύψετε το κόστος παράδοσης.


Παράδοση και αποστολή

 

1. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα εντός 1-2 ημερών μετά την πληρωμή.
2. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα από UPS, EMS, DHL, TNT ή FEDEX. Θα επιλέξουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφοράς εξαρτάται από διαφορετικές χώρες και θα βρούμε τον ασφαλή τρόπο παράδοσης των αγαθών για εσάς.
3. Όπως η Ρωσία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, τα τελωνεία είναι πολύ αυστηρά, αλλά μπορούμε να διασφαλίσουμε την παράδοση κατά 100%.
4. Ως συνήθως, μπορείτε να πάρετε τα εμπορεύματα με 4-7 ημέρες. Εάν τα προϊόντα χάθηκαν ή δεν είχαν ληφθεί για άλλους λόγους, θα ξαναστείλουμε.
Έχουμε πολλούς τακτικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. ευχαριστώ.


BBHot Tags: βενζοϊκό βενζυλεστέρα bb, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like