BDO 1,4-βουτανοδιόλη

Το BDO είναι το σύντομο όνομα της 1,4-βουτανοδιόλης, είναι ένα είδος άχρωμου ιξώδους ελαίου, εύφλεκτο και μπορεί να αναμιχθεί με νερό. Στην οργανική χημεία χρησιμοποιείται 1,4-βουτανοδιόλη για τη σύνθεση γ-βουτυρολακτόνης (GBL).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οργανικός διαλύτης 1,4-βουτανοδιόλη BDO Aus ασφαλής και γρήγορη ναυτιλία

Ειδικευόμαστε στην ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, τα έλαια premame, τα βερνίκια και τα πεπτίδια, στοχεύουμε στην παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών και κορυφαίων προϊόντων με την καλύτερη προσφορά. Η ναυτιλία μας είναι ασφαλής και γρήγορη. Δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να ανησυχήσετε για να κάνετε biz μαζί μας.

skype: +8613302415760

Whatsapp: +8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.com


1,4-βουτανοδιόλη BDO Σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος 1,4-βουτανοδιόλη
Άλιας 1,4-βουτυλενογλυκόλη; Τετραμεθυλενογλυκόλη. βουταν-1,4-διόλη. BDO
CAS 110-63-4
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C4H10O2
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 90.121
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,5%
EINECS 203-786-5
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άχρωμο ιξώδες ελαιώδες υγρό
Χρήση μια σημαντική οργανική και λεπτή χημική πρώτη ύλη
Αποθήκευση θερμοκρασία δωματίου, υγρό και σκούρο αεροστεγές και στεγνό.
Μέθοδοι συσκευασίας τσάντα αλουμινίου, τύμπανο ή το μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά

Αναφορά 1,4-βουτανοδιόλης BDO


Η 1,4-βουτανοδιόλη (BDO) είναι μια εισαγωγή οργανικών χημικών πρώτων υλών, μπορεί να εξαχθεί για ένα σοβαρό χημικό προϊόν. Ως χημικό ενδιάμεσο, η BDO (1,4-βουτανοδιόλη) μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τομέα των THF, PU, PBT, τα προϊόντα αυτά είναι υψηλής προστιθέμενης αξίας και με υψηλό τεχνικό περιεχόμενο, έχουν εκτεταμένη χρήση σε χημικά, μηχανήματα και χημικά καθημερινής χρήσης.


Εφαρμογή 1,4-βουτανοδιόλης BDO


Η 1,4-βουτανοδιόλη είναι ένα είδος σημαντικής οργανικής χημείας και λεπτών χημικών πρώτων υλών. Η 1,4-βουτανοδιόλη είναι η βασική πρώτη ύλη για την παραγωγή πλαστικών υλικών από τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο (PBT) και ινών PBT. Το πλαστικό PBT είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πέντε μεγάλα πλαστικά μηχανικής.


Η 1,4-βουτανοδιόλη είναι η κύρια πρώτη ύλη για την παραγωγή THF, η οποία είναι ένας σημαντικός οργανικός διαλύτης.


Η 1,4-βουτανοδιόλη είναι το κύριο υλικό παραγωγής γ-βουτυρολακτόνης, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως σε φυτοφάρμακα, φαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά και άλλες βιομηχανίες λόγω της ικανότητάς του να παράγει 2-πυρρολιδόνη, ΝΜΡ και τα παράγωγά τους NVP και PVP κλπ.


Η 1,4-βουτανοδιόλη, καθώς και η GBL, διαλύουν τους περισσότερους τύπους πλαστικών με την πάροδο του χρόνου. Για το λόγο αυτό, συνιστάται η μεταφορά και αποθήκευση του φαρμάκου μόνο με γυάλινο περιέκτη, τυποποιημένες κάψουλες ζελατίνης (μη χορτοφαγικές) πλαστικό πολυαιθυλενίου πυκνότητας (επίσης γνωστό ως # 2 ανακυκλωμένο πλαστικό). Για να ελέγξετε τον τύπο πλαστικού που χρησιμοποιείται σε μια φιάλη, μπορείτε να κοιτάξετε στο κάτω μέρος για έναν αριθμό στην ετικέτα ανακύκλωσης σε σχήμα τριγώνου.


Η 1,4-βουτανοδιόλη δεν είναι από μόνη της ενεργή. ο μηχανισμός δράσης της πηγάζει από την ταυτότητά του ως προφάρμακο του GHB, που σημαίνει ότι μετατρέπεται γρήγορα σε GHB στο σώμα. Για να αποφύγετε τυχόν υπερβολική δόση GHB / 1,4-βουτανοδιόλης, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με χαμηλή δόση και να προχωρήσετε αργά με την αύξηση της δοσολογίας σε μικρές αυξήσεις, καθώς η ακριβής δόση τοξικότητας είναι άγνωστη.


BDO


FA Q


Που στέλνετε;
- Στέλνουμε καθημερινά σε όλο τον κόσμο.


Είναι αυτό το site νόμιμο, πραγματικό;
- αν δεν πιστεύετε ότι τοποθετήσαμε πρώτα μια μικρή παραγγελία, ώστε να μπορείτε να μας ελέγξετε και να στοιχηματίσετε ότι θα παραγγείλετε ξανά! ?) Επίσης μπορείτε να ελέγξετε τις κριτικές μας, είναι πάνω από 950 και αυξάνεται!


Τα προϊόντα σας είναι πραγματικά;
- Ναι, είμαστε οι κατασκευαστές.


Προσφέρετε οποιεσδήποτε εκπτώσεις τιμών;
- όταν είναι πάνω από 1.000 $ δολάρια ΗΠΑ, μπορούμε να προσφέρουμε μια έκπτωση τιμής. Επικοινωνήστε μαζί μας!


Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

- Ναι, μπορούμε να σας παράσχουμε τον αριθμό παρακολούθησης και μετά από 5 ημέρες από την αποστολή του μπορείτε να τον παρακολουθήσετε εύκολα.


Πώς μπορώ να σε εμπιστευθώ ? Είστε νόμιμος; Κριτικές;
- οι περισσότεροι από τους πελάτες μας μας έλεγαν πρώτα με μικρή παραγγελία, έτσι λειτουργεί. Δεν πωλούμε καραμέλες, πουλάμε πραγματικά εργαλεία και αυτό δεν είναι εύκολο.


Πώς στέλνετε παραγγελίες, πώς συσκευάζεται;
- Η διακριτική ευχέρεια είναι στο υψηλότερο επίπεδο, κανείς δεν θα ξέρει ΕΓΩ ό, τι διέταξε. Διαγράφουμε όλες τις πληροφορίες, παρακολουθούμε τις πληρωμές για να σας κρατήσουμε (πελάτη) SAFE.
- Πως? Η μέθοδος μας είναι η μέθοδος μας, δεν μοιράζουμε καμία πληροφορία, αφού λάβετε προϊόν θα μάθετε πώς (προτιμούμε την κλασική ανάρτηση λόγω επιτυχίας, ασφάλειας)


Γιατί οι τιμές είναι τόσο χαμηλές;
- Τα εργαλεία μας δεν είναι από το 5ο χέρι. Έχουμε κοκκίδες απευθείας από πηγές (εργαστήρια) που τις έκαναν έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τις κατάλληλες τιμές για παράνομες, πραγματικές ουσίες.


Θέλω να παραγγείλω χύμα, είναι δυνατόν, ασφαλές;
- Ναι είναι. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Από πού μεταφέρετε;
- Χονγκ Κονγκ, Σενζέν, Σαγκάη


Πότε θα παραδοθεί η παραγγελία μου;

Στέλνουμε μία φορά την εβδομάδα από ασφαλείς λόγους. Σας παρακαλώ σεβαστείτε. Το ποσοστό επιτυχίας της παράδοσης είναι κοντά στο 99%, ώστε να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε.


Πότε μπορώ να ζητήσω έναν κώδικα κομματιού;

- Αφού η κατάσταση της παραγγελίας σας λέει "αποσταλεί", μπορείτε να ζητήσετε έναν κωδικό κομματιού, αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και θα απαντήσουμε ξανά.


Πόσο καιρό χρειάζεται για τις ΗΠΑ;
- συνήθως 7-15 ημέρες, αν η καθυστέρηση είναι αργή και αυτό συμβαίνει μερικές φορές, έως και 30 ημέρες.


Χρόνος παράδοσης στην Ευρώπη;
- Συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες. Λίγες χώρες 5-10 ημέρες


Στέλνετε τον Καναδά και την Αυστραλία;
Ναι, το κάνουμε. Το ποσοστό επιτυχίας παράδοσης είναι 999%.


Προσφέρετε υπηρεσίες dropshipping;
Ναι, το κάνουμε. Στείλτε μας e-mail για περαιτέρω πληροφορίες.


Τι συμβαίνει εάν η παραγγελία μου δεν θα έρθει;
- αν συμβεί κάποιο λάθος στην πλευρά των ταχυδρομικών υπηρεσιών λόγω κακής ή μη πλήρους διεύθυνσης, δεν το κάνουμε. Όταν σταματήσει η παραγγελία, ακόμα και αν δεν συμβεί, θα σας δώσω χρήματα πίσω ή θα παραμερίσω την παραγγελία σας με χαμόγελο στο πρόσωπό μου.


Ο Omg, δεν ανταποκρίνεται! Τι κάνω τώρα?
- διατηρήστε την ηρεμία, ανοίξτε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας ή περιμένετε γιατί εργάζομαι στη ζώνη ώρας του Πεκίνου και τρώω, κοιμάμαι επίσης. Συνήθως, απαντώ σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου max. σε 24 ώρες, στις περισσότερες περιπτώσεις σε 12 ώρες.


Παίρνω τυχόν εκπτώσεις τιμών όταν είμαι καλός πελάτης;
- Σίγουρα, στέλνουμε κωδικούς κουπονιών σε τακτική βάση, καθώς εκτιμούμε κάθε πελάτη που έχει σχέση με μας. Αν μας συστήσετε στους φίλους σας μέσω του προγράμματος παραπομπής μας, θα πάρετε και έκπτωση τιμής.


Το εργοστάσιό μας


144


Η συσκευασία και η αποστολή μας


141


Hot Tags: bdo 1,4-βουτανοδιόλη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like