Ατροπίνη CAS: 51-55-8

Η ατροπίνη είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων τύπων νευρικών παραγόντων και δηλητηριάσεων από φυτοφάρμακα καθώς και με ορισμένους τύπους βραδείας καρδιακής συχνότητας και για τη μείωση της παραγωγής σάλιου κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης. Οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Φαρμακευτική σκόνη θειικής ατροπίνης CAS: 51-55-8

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα: Θειική ατροπίνη

CAS: 51-55-8

MF: C17H23NO3

MW: 289,37

EINECS: 200-104-8

Σημείο τήξεως: 189-192 ° C (Α) (αναφ.)

Ειδική περιστροφή: -0,6 o (ανά USP 25 oC)

Διαλυτότητα: Διαλυτό

Ευαισθησία: Ευαίσθητο στο φως


Περιγραφή:


Η ατροπίνη είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων τύπων νευρικών παραγόντων και δηλητηριάσεων από φυτοφάρμακα, μερικών τύπων βραδείας καρδιακής συχνότητας και για τη μείωση της παραγωγής σάλιου κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης. Τυπικά χορηγείται ενδοφλέβια ή με ένεση σε μυ. χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ραγοειδίτιδας και της αμβλυωπίας. Το ενδοφλέβιο διάλυμα συνήθως αρχίζει να εργάζεται εντός ενός λεπτού και διαρκεί μισή ώρα έως μία ώρα. Μπορεί να απαιτούνται μεγάλες δόσεις για τη θεραπεία δηλητηριάσεων.


Εφαρμογή:


(1) χαλάρωση λείο μυ: Αυτό το προϊόν έχει πολύ χαλάρωση του ρόλου του σπλαχνικού λείου μυός, η υπερβολική δραστηριότητα ή στον σπασμό του λείου μυός ήταν μια σημαντική χαλάρωση, και η επίδραση των φυσιολογικών δραστηριοτήτων του λείου μυός λιγότερο.

(2) αναστολή της έκκρισης αδένα: με αποκλεισμό της αναστολής του Μ - χολινεργικού υποδοχέα της έκκρισης των αδένων. Στους σιαλογόνους αδένες και τους ιδρωτοποιούς αδένες της πιο προφανής παρεμπόδισης. Αλλά επίσης μπορεί ο δακρυϊκός αδένας και η έκκριση του αναπνευστικού αδένα να μειωθεί σημαντικά, αλλά ο αντίκτυπος της έκκρισης γαστρικού οξέος είναι μικρότερος.

(3) ο ρόλος του οφθαλμού: η ατροπίνη παρεμποδίζοντας τους υποδοχείς του σφιγκτήρα της κόρης και των ακτινωτών μυών Μ-χολίνης και την απόδοση της μυδριασίας, την αυξημένη ενδοφθάλμια πίεση και την παράλυση. Αυτά τα τρία αποτελέσματα έχουν σημαντική κλινική σημασία.

(4) ο ρόλος των καρδιαγγειακών: μια μεγαλύτερη δόση (1 ~ 2mg) ατροπίνη μπορεί να ανυψώσει την αναστολή του πνευμονογαστρικού νεύρου της καρδιάς, κάνοντας έτσι τον καρδιακό ρυθμό. Μεγάλες δόσεις μπορούν να επεκτείνουν το δέρμα και τα σπλαχνικά αγγεία, ανακουφίζοντας το μικρό αρτηριακό σπασμό. Ο μηχανισμός της διαστολής των αιμοφόρων αγγείων και της ανύψωσης του μικρού αγγειόσπασμου είναι άγνωστος.

(5) τον ενθουσιασμό του κεντρικού νευρικού συστήματος: υψηλές δόσεις ευερεθιστότητας, περισσότερες λέξεις και παραλήρημα και ούτω καθεξής. Η δόση δηλητηρίασης (πάνω από 10 mg) μπορεί να προκαλέσει ψευδαισθήσεις, διαταραχές προσανατολισμού, ακούσιες κινήσεις και σπασμούς κ.ο.κ.


Γιατί να αγοράζετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας;

1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.

2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, Είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας . Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.

3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά.

4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.

5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με εξυπηρέτηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, έχουμε μια εξαιρετική προσέγγιση που βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής μας, αντίθετα από τους περισσότερους δικτυακούς τόπους, είμαστε διαρκώς διαθέσιμες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής πωλήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype ή MSN και απαντάμε πάντα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 30 λεπτών .


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Steroid
Hot Tags: atropine cas: 51-55-8, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like