API Atenolol CAS 29122-68-7

Η ατενολόλη, επίσης γνωστή ως ατενολόλη, Aten Yue Er, ταμοξιφένη, πίεση αίματος Ling, Tenormin, πίεση αίματος Ling, είναι καρδιοεκλεκτικός β1-αδρενεργικοί αναστολείς μακράς δράσης.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αντιυπερτασικό API Atenolol CAS 29122-68-7 Λευκή σκόνη

Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που στοχεύει στη φαρμακευτική πρώτη ύλη, όπως πρώτες ύλες κατά της κατάθλιψης, αντιγηραντική πρώτη ύλη, αντιβιοτική πρώτη ύλη, πρώτη ύλη ουσιών Nootropics, τοπικές αναισθητικές ουσίες κλπ.

Δεν υπάρχει εντολή min, μπορείτε να είστε πελάτης μας ακόμη και εσείς θέλετε μόνο 1gram για να δοκιμάσετε. Επίσης, μπορεί να δοθεί μεγάλη έκπτωση για τις μαζικές παραγγελίες.

Καλώς ήλθατε, επιθυμούμε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μακρά συνεργασία.

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Atenolol Βασικές πληροφορίες


όνομα προϊόντος Ατενολόλη
Ψευδώνυμο ατενολόλη, tenormine;
CAS 29122-68-7
MF C14H22N2O3
MW 266.34
EINECS 249-451-7
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση Καρδιοεκλεκτικός αδρενεργικός αναστολέας. Αντιυπερτασικό
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Απεικόνιση της ατενολόλης


Η ατενολόλη είναι ένας εκλεκτικός ανταγωνιστής του υποδοχέα β1, ένα φάρμακο που ανήκει στην ομάδα των β-αναστολέων (μερικές φορές γραπτές β-αναστολείς), μια κατηγορία φαρμάκων που χρησιμοποιούνται κυρίως σε καρδιαγγειακές παθήσεις.


Η ατενολόλη είναι ένας από τους ευρύτερα χρησιμοποιούμενους β-αναστολείς στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήταν κάποτε η θεραπεία πρώτης γραμμής για υπέρταση. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η ατενολόλη μπορεί να μην μειώνει τη νοσηρότητα ή τη θνησιμότητα όταν χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπέρτασης και μπορεί ακόμη και να αυξάνει τη θνησιμότητα σε ορισμένες υποομάδες.


Ατενολόλη


Η ατενολόλη, η πίεση αίματος Ling, είναι καρδιοεκλεκτικός β1-αδρενεργικός αναστολέας μακράς δράσης, χωρίς ενδογενή συμπαθομιμητική δραστηριότητα ή σταθερότητα μεμβράνης.


Η καθυστέρηση της ατενολόλης για υποδοχείς β1 αδρεναλίνης είναι παρόμοια με τη μετοπρολόλη, την προπρανολόλη και τη ναδολόλη, η οποία είναι 1/6 φορές για την πιντολόλη και την τιμολόλη. Αλλά, δεν αναστέλλει την επίδραση του βρογχοδιασταλτικού της ισοπροτερενόλης.


Όταν χορηγούνται σε μικρές δόσεις, δεν αρέσουν οι μη επιλεκτικοί β-αδρενεργικοί αναστολείς, όπως η επιδεινωμένη υπερτασική κρίση που προκαλείται από την υπογλυκαιμία, η περιφερική κυκλοφορική καταστολή ή οι ασθενείς με αποφρακτική νόσος των αεραγωγών επιδεινώνοντας τη λειτουργία των αεραγωγών και ούτω καθεξής.


Ωστόσο, όταν χορηγείται σε μεγάλες δόσεις, η ατενολόλη μπορεί επίσης να μειώσει το άσθμα ή τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, τη λειτουργία των αεραγωγών.


Η ατενολόλη, ως μακροχρόνια θεραπεία της υπέρτασης, επίσης αναφέρθηκε ότι επηρεάζει τη λειτουργία των αεραγωγών. Έτσι, παρά την επιλογή της καρδιάς της ατενολόλης, οι ασθενείς με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο μικρές δόσεις, αλλά πρέπει επίσης να λάβουν επαρκή ποσότητα αγωνιστών β1-αδρενεργικού υποδοχέα.
Προβολή εργοστασίου
Συσκευασία & Παράδοση
Συχνές ερωτήσεις


Q1: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι, κατασκευάζουμε προϊόντα χύμα στο εργοστάσιό μας και παράγουμε προϊόντα μικρής ποσότητας και σύνθεσης πελατών στο εργαστήριό μας.

Q2: Διαθέτετε απόθεμα;

Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, οπότε θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Ωστόσο, για ορισμένα σπάνια προϊόντα, δεν θα διατηρήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται χρόνο για να συνθέσουμε.

Ε3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;

Α: Υπάρχει κάποια τεχνική τεκμηρίωση, όπως COA, HPLC κ.λπ.

Ε4: Γιατί πρέπει να σας επιλέξω;

A: Ισχυρή τεχνική υποστήριξη - προέρχεται από το εξειδικευμένο και πλήρως έμπειρο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 10 χρόνια, κατά μέσο όρο.

Αυστηρός έλεγχος ποιότητας-έρχεται από το εκλεπτυσμένο σύστημα διαχείρισης.

Επαγγελματική και ζεστή ομάδα πωλήσεων - αφού πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο

Γρήγορη ανταπόκριση και εξαιρετική προπώληση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση - δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν όλες τις καλύτερες υπηρεσίες

Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από εσάς;

Α: Φυσικά. Δεν κυνηγάμε υπερβολικά κέρδη και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στην διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση των διαπραγματεύσεων. Απλά μην το καταστήσετε πολύ σκληρό!

Ε6: Πώς πρέπει να πληρώσω;

Α: Δεχόμαστε κάθε είδους τρόπους πληρωμής. όπως η δυτική ένωση, το gram χρημάτων, το bitcoin και το TT.

 

Q7: Παρέχετε δωρεάν δείγμα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράσχουμε δωρεάν δείγμα αν διαθέτουμε απόθεμα, απλώς πρέπει να καλύψετε το κόστος παράδοσης.

 
Hot Tags: api atenolol cas 29122-68-7, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like