Adapalene CAS: 106685-40-9

Το αδαπαλένιο είναι μέλος της κατηγορίας φαρμάκων ρετινοειδών που τυπικά βρίσκεται σε τοπικές συνθέσεις που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ακμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της κερατόζης pilaris, καθώς και άλλων δερματικών παθήσεων, όπως η μη ετικέτα use.Any χρειάζεται επαφή: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντοςΦαρμακευτικά προϊόντα Adapalene CAS: 106685-40-9

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comAdapalene

Μοριακός τύπος: C28H28O3

Μοριακό Βάρος: 412.52

Αριθμός μητρώου CAS: 106685-40-9

Πυκνότητα: 1,233 g / cm3

Σημείο τήξεως: 319-322 ° C

Σημείο ζέσεως: 606,3 ° C σε 760 mmHg

Σημείο ανάφλεξης: 205,9 ° C

Δοκιμασία: NLT 99,0%

Πρότυπο: USP30 Sandard

Εφαρμογή: Αντι-ακμή

Εμφάνιση: Σχεδόν λευκή έως λευκή κρυσταλλική σκόνη

Συσκευασία: 1 κιλό / κασσίτερο αλουμινίου. 25 κιλά / βαρέλι από χαρτόνι.

Αποθήκευση: Προστατεύστε από την υγρασία. κρατήστε το σε στεγνό, δροσερό και σκιερό μέρος.

Παρατηρήσεις: Μόνο για χημικά προϊόντα


Τι είναι το Adapalene;


Το αδπαπαλένιο είναι ένα τοπικό ρετινοειδές δεύτερης γενιάς που χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία της ήπιας-μέτριας ακμής και χρησιμοποιείται επίσης και για την αντιμετώπιση της κερατόζης pilaris καθώς και άλλων δερματικών παθήσεων. Είναι αποτελεσματικό κατά των συνθηκών ακμής όπου κυριαρχούν οι comedones.


Χρήση για;

χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής. Μπορεί να μειώσει τον αριθμό και τη σοβαρότητα των σπυριών ακμής και να προωθήσει την ταχεία επούλωση των σπυριών που αναπτύσσονται. Το Adapalene ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται ρετινοειδή. Λειτουργεί επηρεάζοντας την ανάπτυξη των κυττάρων και μειώνοντας το πρήξιμο και τη φλεγμονή.


Λειτουργία:


Προϊόν API. Τα ανάλογα ρετινοϊκού οξέος, το αδαπαλένιο, είναι αγωνιστές RAR βήτα και RAR γάμμα υποδοχέα. Το αδαπαλένιο ανέστειλε τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και προκάλεσε την απόπτωση του ορθοκολικού καρκίνου σε κύτταρα in vitro. Το Adapalene Gel είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο για τη θεραπεία της ακμής.Εφαρμογή:

Το αδεπαλένιο διεγείρει την κυτταρική διαίρεση στο δέρμα και μειώνει την παραγωγή κερατίνης. Βοηθά στην απολέπιση του δέρματος και εμποδίζει το σχηματισμό τραυμάτων ακμής (comedones). Η δράση του adapalene καταπολεμά τις αλλαγές που συμβαίνουν στην ακμή.


Το αδαπαλένιο χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ήπιας έως μέτριας ακμής. Είναι ιδανικό για ξηρό και δίκαιο δέρμα.


Το Adapalene χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής. Μπορεί να μειώσει τον αριθμό και τη σοβαρότητα των σπυριών ακμής και να προωθήσει την ταχεία επούλωση των σπυριών που αναπτύσσονται. Το Adapalene ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται ρετινοειδή.Γιατί να αγοράζετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας;

1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.

2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, Είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας . Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.

3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά.

4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.

5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με εξυπηρέτηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, έχουμε μια εξαιρετική προσέγγιση που βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής μας, αντίθετα από τους περισσότερους δικτυακούς τόπους, είμαστε διαρκώς διαθέσιμες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής πωλήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype ή MSN και απαντάμε πάντα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 30 λεπτών .Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Στερεοειδές


Hot Tags: adapalene cas: 106685-40-9, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like