Αντινεπιτατική σκόνη νατριούχου τιτανεπίνης

Η τιτανεπίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία της μείζονος καταθλιπτικής διαταραχής, παρόλο που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του άσθματος ή του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου. Είναι χημικώς ένα τρικυκλικό αντικαταθλιπτικό (TCA), αλλά έχει διαφορετικές φαρμακολογικές ιδιότητες από τις τυπικές TCAs, καθώς πρόσφατες έρευνες υποδηλώνουν ότι η τιανεπτίνη παράγει τα αντικαταθλιπτικά της αποτελέσματα μέσω έμμεσης μεταβολής της δραστηριότητας υποδοχέα γλουταμικού (δηλ. Υποδοχείς ΑΜΡΑ και υποδοχέων ΝΜϋΑ) και απελευθέρωσης BDNF, με τη σειρά του επηρεάζοντας τη νευρική πλαστικότητα.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Διαθέτει: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Ονομα προϊόντος:

Σκόνη νατριούχου τιτανεπτίνης
CAS: 30123-17-2
MF: C21H24ClN2NaO4S
Βαθμός Standard: Φαρμακευτική ποιότητα
Προσδιορισμός: 98% min
Εμφάνιση: Υπόλευκη προς λευκή σκόνη
Ολοι οι τύποι : Νατριούχος τιτανεπτίνη; Θειική τιτανεπτίνη, ελεύθερη οξεική τιτανεπτίνη


3. Εφαρμογές:


Η τιναξετίνη έχει αντικαταθλιπτικές και αγχολυτικές ( αντιαγχωτικές ) ιδιότητες με σχετική έλλειψη ηρεμιστικών, αντιχολινεργικών και καρδιαγγειακών ανεπιθύμητων ενεργειών, γεγονός που υποδηλώνει ότι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση στους ηλικιωμένους και σε αυτούς που ακολουθούν την απόσυρση από το αλκοόλ. αυτά τα άτομα μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα στις δυσμενείς επιπτώσεις των ψυχοτρόπων φαρμάκων. Πρόσφατα αποτελέσματα υποδεικνύουν πιθανή αντισπασμωδική (αντι-επιληπτική) και αναλγητική (παχυσαρκία) δραστικότητα της τιανεπτίνης μέσω άμεσης ή κατάντης διαμόρφωσης υποδοχέων αδενοσίνης Α1 (καθώς τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να αποκλειστούν πειραματικά από ανταγωνιστές αυτού του υποδοχέα).

Τι είναι οι παρενέργειες και τα οφέλη της

Τα κύρια πλεονεκτήματα της σκόνης της τιανεπτίνης είναι η ενίσχυση της διάθεσης και η μείωση του άγχους. Στα άτομα που πάσχουν από άγχος και διαταραχές της διάθεσης, η τιανεπτίνη μπορεί επίσης να βελτιώσει τη γνωστική λειτουργία.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι οι αγχολυτικές επιδράσεις της τιανεπτίνης δεν επηρεάζουν αρνητικά την ακετυλοχολίνη ή την καρδιαγγειακή λειτουργία, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή για τους ηλικιωμένους καθώς και για τους υγιείς ενήλικες.

Η τιτανεπίνη είναι επίσης αποτελεσματικό αναλγητικό (παυσίπονο), ακόμη και για άτομα που πάσχουν από χρόνιο πόνο. Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την εξασθένηση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τα προβλήματα της εντερικής υγείας επίσης.

Σε σύγκριση με παρόμοιες ενώσεις, η τιανεπτίνη έχει σημαντικά λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες με νέες χημικές εκδόσεις νεότερης έκδοσης (εκτεταμένης απελευθέρωσης) που διατίθενται καθώς η δημοτικότητα αυξάνεται. Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ξηροστομία, αϋπνία και πονοκεφάλους. Σε αντίθεση με πολλές άλλες αγχολυτικές ενώσεις, η τιτανεπτίνη δεν προκαλεί καταστολή. Σε μια παρόμοια φλέβα, όταν συγκρίνεται με άλλες θεραπείες εντερικής υγείας, η τιανεπτίνη προκαλεί λιγότερες ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

Δοσολογία της τιαεπτιπίνης

Η συνιστώμενη δοσολογία της τιανεπτίνης είναι μία κόκκινη μικροδιαβροχή (12,5mg) μία φορά την ημέρα.

Συσκευασία & Παράδοση:
 
Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμάρια έως 100 κιλά ανά πάσα στιγμή στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες

Περιγραφή

Λευκή έως κιτρινωπή σκόνη, πολύ υγροσκοπική.

Υπόλευκη σκόνη, πολύ υγροσκοπική.

Διαλυτότητα

Πολύ διαλυτό σε νερό και μεθανόλη και διχλωρομεθάνιο

Συμμορφώνεται

Ταυτοποίηση

(1) Με IR, Για να ταιριάζει με το πρότυπο εργασίας

Συμμορφώνεται

(2) Δίνει αντίδραση νατρίου

Συμμορφώνεται

Προσμείξεις A

≤0,1%

Δεν εντοπίστηκε

Σχετικές ενώσεις

Οποιαδήποτε ακαθαρσία ≤0,1%

<>

Συνολικές προσμείξεις ≤0,4%

0,19%

Υπολειμματικοί διαλύτες

Ακετιδίνη ≤ 0,5%

Δεν εντοπίστηκε

Διχλωρομεθάνιο ≤ 0,06%

0,04%

Μεθανόλη ≤ 0,3%

0,01%

Ακετόνη ≤ 0,5%

0,01%

Ακετονιτρίλιο <>

Δεν εντοπίστηκε

Αιθανόλη ≤0,5%

0,01%

Ν, Ν-διμεθυλοφορμαμίδιο Ν <>

Δεν εντοπίστηκε

Νερό

≤ 5,0%

2.35%

Χημική δοκιμή

99,0% -101,0% (σε άνυδρη βάση)

99,35%


5. Συσκευασία & Παράδοση raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_


1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.
2) Η ανατροφοδότηση της αγοράς και η ανατροφοδότηση των αγαθών θα εκτιμηθούν, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.Hot Tags: αντι-καταπιεστική σκόνη νατριούχου τιανεπτιπίνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like