Sunifiram DM235

Το Sunifiram (DM-235) είναι ένα φάρμακο αμπακίνης που παράγεται από την πιπεραζίνη, το οποίο δρα ως θετικός αλλοστερικός διαμορφωτής των υποδοχέων ΑΜΡΑ και έχει νεοτροπικές επιδράσεις σε μελέτες σε ζώα με σημαντικά υψηλότερη ισχύ από το piracetam.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Έξυπνο φάρμακο Sunifiram DM-235 CAS 314728-85-3


Είμαστε μια έμπειρη επιχείρηση της κατασκευής διαφόρων ειδών στεροειδών, samrs πεπτιδικά προϊόντα και φαρμακευτική πρώτη ύλη.

Μπορούμε να παρέχουμε διαφορετικές ποσότητες χημικών συνθετικών συνήθειας σε εργαστηριακή, φυτική και βιομηχανική κλίμακα με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια. Θέλετε προϊόντα ποιότητας, pls contacts whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.comSunifiram DM235 Βασικές πληροφορίες


όνομα προϊόντος Sunifiram
Ψευδώνυμο DM235, DM-235
CAS 314728-85-3
MF C14H18N2O2
MW 246.3
EINECS 1312995-182-4
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,5%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή σκόνη κρυσταλλώσεως
Χρήση nootropics, ενισχύει τη λειτουργία του εγκεφάλου, τη βελτίωση της μνήμης
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αναφορά Sunifiram DM235


Το Sunifiram, επίσης γνωστό ως 1-βενζοϋλ-4-προπανοϋλπιπεραζίνη, είναι νοοτροπικό, το οποίο ερευνήθηκε μόλις το 2000.


Το Sunifiram έχει παρόμοια χημική δομή με το Piracetam, αλλά οι αρχικές μελέτες δείχνουν ότι είναι σημαντικά πιο ισχυρή από αυτήν την ευρέως χρησιμοποιούμενη κούρσα.


Το Sunifiram μέχρι στιγμής παρουσιάζει πολύ θετικά αποτελέσματα ως ενισχυτές μνήμης και αυτή τη στιγμή διερευνάται για πιθανή θεραπεία της νόσου του Alzheimer και άλλων ασθενειών που σχετίζονται με την παρακμή της γνωστικής λειτουργίας.


Εφαρμογή Sunifiram DM235


Το Sunifiram είναι ένα από τα νεότερα nootropics στην αγορά για την οικογένεια έξυπνων ναρκωτικών. Το Sunifiram ερευνάται ως ενισχυτής της μνήμης, που μπορεί να θεραπεύσει ασθενείς με νόσο του Alzheimer. Παρέχει μια ευρεία ποικιλία πλεονεκτημάτων, όπως: αυξημένη προσοχή, βελτιωμένη εστίαση και αυξημένο δυναμικό εκμάθησης. Έχει γίνει πολύ δημοφιλής από την κυκλοφορία του, καθώς τα οφέλη είναι υψηλά και οι παρενέργειες είναι χαμηλές.


Το Sunifiram (DM-235) είναι φάρμακο αμπακίνης προερχόμενο από πιπεραζίνη, το οποίο δρα ως θετικός ιδιοσυστατικός διαμορφωτής για υποδοχείς ΑΜΡΑ και έχει αποτέλεσμα γρίφων που είναι σημαντικά υψηλότερο από εκείνο του picaramide σε μελέτες σε ζώα. Πολλές από τις συγγενείς ενώσεις είναι γνωστές, ιδιαίτερα η ουρία απλής αλυσίδας (DM-232).


Το Sunifiram δρα παρόμοια με το Nefiracetam στον ιππόκαμπο του εγκεφάλου. Πρόκειται για μια ΑΜΡΑκίνη η οποία λειτουργεί κυρίως μέσω των υποδοχέων ΑΜΡΑ για την παροχή των προαναφερθέντων αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα, ενεργοποιεί υποδοχείς ΑΜΡΑ για απελευθέρωση νευροδιαβιβαστή γλουταμικού. Το γλουταμικό είναι συχνά αναγνωρισμένο ως ο σημαντικότερος νευροδιαβιβαστής για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου.


Το Sunifiram μπορεί να βοηθήσει στην αναστροφή αυτού με την αύξηση των επιπέδων γλουταμινικού έτσι ώστε να αυξηθεί η απόδοση του εγκεφάλου σας. Ειδικά όταν συμμετέχετε σε μακρές περιόδους διανοητικής άσκησης, θα διαπιστώσετε ότι η Sunifiram διευκολύνει την ανάγνωση πληροφοριών και την εκμάθηση νέων εννοιών.


Το Sunifiram επηρεάζει επίσης τα επίπεδα της ακετυλοχολίνης στον εγκέφαλο, όπως το Piracetam, το Pramiracetam, το Aniracetam, το Oxiracetam και άλλα νορατρόπια του racetam. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η λήψη του Sunifiram είναι χολινεργική που σημαίνει ότι προκαλεί την απελευθέρωση περισσότερων από αυτό το νευροδιαβιβαστή.
Δοσολογία Sunifiram


Το Sunifiram απαιτεί πολύ μικρότερη δόση από την αγωνιστική για την αποτελεσματικότητα. Με βάση ένα συνδυασμό αναφορών χρηστών και πληροφοριών που αποκτήθηκαν από μελέτες σε ζώα, μια δοσολογία 5 έως 10 mg που λαμβάνεται το πολύ τρεις φορές την ημέρα θεωρείται συνήθως ασφαλής και αποτελεσματική. Το Sunifiram λαμβάνεται καλύτερα υπογλώσσια για μέγιστη απορρόφηση.


dm235


Κύριος λόγος για τον οποίο μας διαλέξατε;


(1) γρήγορη διακριτική παράδοση με μεγάλη επιτυχία ναυτιλίας!
(2) Εικόνες με την παραγγελία σας & λεπτομέρειες!
(3) Θα σας προσφέρουμε τον αριθμό παρακολούθησης!
(4) Παρακολουθήστε τα αγαθά σας έως ότου τα αγαθά αποστέλλονται στα χέρια σας.
(5) Επιβεβαιώνουμε την κάθαρση 99%, την επαναφορά 100%.
(6) Υψηλής ποιότητας, 100% καθαρά προϊόντα!
(7) Χρόνος παράδοσης περίπου 4 - 6 εργάσιμες ημέρες.
(8) καλύτερες, ασφαλείς και ασφαλείς υπηρεσίες.
(9) Υποστήριξη πελατών 24/7.Παράδοση και αποστολή

 

1. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα εντός 1-2 ημερών μετά την πληρωμή.
2. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα από UPS, EMS, DHL, TNT ή FEDEX. Θα επιλέξουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφοράς εξαρτάται από διαφορετικές χώρες και θα βρούμε τον ασφαλή τρόπο παράδοσης των αγαθών για εσάς.
3. Όπως η Ρωσία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, τα τελωνεία είναι πολύ αυστηρά, αλλά μπορούμε να διασφαλίσουμε την παράδοση κατά 100%.
4. Ως συνήθως, μπορείτε να πάρετε τα εμπορεύματα με 4-7 ημέρες. Εάν τα προϊόντα χάθηκαν ή δεν είχαν ληφθεί για άλλους λόγους, θα ξαναστείλουμε.
Έχουμε πολλούς τακτικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. ευχαριστώ.

whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com

 

Πώς να προχωρήσετε σε μια παραγγελία


1ο: Παρακαλώ ενημερώστε με τι χρειάζεστε-Ποιό προϊόν / Ποσότητα Αριθ. CAS, και η χώρα προορισμού.
Δεύτερος: Σας στέλνουμε την παραγγελία για την αγορά, αφού συμφωνήσουμε για όλες τις λεπτομέρειες.
3ο: Το αγροτεμάχιο θα παραδοθεί μετά την παραλαβή της πλήρους πληρωμής.
4η: Θα παρέχεται Express Tracking Νο. Για τα αγροτεμάχια.
5ο: Θα πάρετε τα δέματα σε 7 ημέρες.
6η: Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση θα παρέχεται αφού λάβετε τα δέματα.


1

 

Hot Tags: sunifiram dm235, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like