PRL-8-53 HCL Νοοτροπικό

Το PRL-8-53 δεν αποτελεί ιατρική περίθαλψη για ασθένεια ή ασθένεια, αν και έχει αναφερθεί νοοτροπική επίδραση σε υγιή άτομα. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

PRL-8-53 HCL σκόνη για νοτοτροπικά προϊόντα για βελτίωση του εγκεφάλου

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


PRL-8-53

Άλλα ονόματα: υδροχλωρικό 3- [2- [βενζυλ (μεθυλ) αμινο] αιθυλ] βενζοϊκό μεθυλεστέρα

Μοριακός τύπος: C18H22ClNO2

Βάρος Τύπου: 319.82578

Αρ. CAS: 532-87-5

Εμφάνιση: λευκή σκόνη

Καθαρότητα: 99%Περιγραφή:

Το PRL-8-53 είναι ένα νοοτροπικό ερευνητικό χημικό προϊόν που προέρχεται από το βενζοϊκό οξύ και την φαινυλομεθυλαμίνη (βενζυλαμίνη) που έχει αποδειχθεί ότι δρα ως υπερανεστικό φάρμακο στον άνθρωπο. συντάχθηκε για πρώτη φορά από τον καθηγητή Ιατρικής Χημείας Nikolaus Hansl στο Πανεπιστήμιο Creighton στη δεκαετία του 1970 ως μέρος του έργου του για τους εστέρες αμινοαιθυλο-μεταβενζοϊκού οξέος.


Μηχανισμός δράσης του PRL-8-53:


Πώς λειτουργεί το PRL-8-5-3; Ο ακριβής τρόπος δράσης του PRL-8-53 παραμένει ακόμα μη γνωστός. Σύμφωνα με την εισαγωγή της Wikipedia, το PRL-8-53 δεν εμφανίζει διεγερτικές ιδιότητες και δεν ενισχύει τη δεξτροαμφεταμίνη. Εμφανίζει τις χολινεργικές ιδιότητες και ενισχύει την ντοπαμίνη ενώ αναστέλλει εν μέρει τη σεροτονίνη. Το PRL-8-53 αναστρέφει τα κατατονικά και πτοτικά αποτελέσματα της ρεσερπίνης.


Ο Δρ Hansl δήλωσε στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας PRL-8-53 ότι το PRL-8-53 λειτουργεί μέσω της ενίσχυσης της ανταπόκρισης του εγκεφάλου προς την ακετυλοχολίνη. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον λεπτομερή μηχανισμό χολίνης, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα προϊόντων μας όπως το alpha gpc, citicoline (CDP χολίνη), κλπ. Στη μελέτη του, πρότεινε ότι έχει χολινεργικούς μηχανισμούς. Σε κάποιο βαθμό, έχει ειπωθεί ότι δρα ως αγωνιστής της ντοπαμίνης. Αναφέρεται επίσης ότι ενισχύει την απελευθέρωση της ντοπαμίνης ενώ αναστέλλει εν μέρει την απελευθέρωση της σεροτονίνης - η οποία βοηθά στη βελτίωση των κινήτρων μάθησης μεταξύ των χρηστών.


Εφαρμογή:


Οι ακριβείς μηχανισμοί δράσης του PRL-8-53 δεν είναι καλά κατανοητοί, αλλά πιστεύεται γενικά ότι ρυθμίζει την παραγωγή και την ανταπόκριση του εγκεφάλου σε αρκετούς κρίσιμους νευροδιαβιβαστές. Στις αναφορές του σε μελέτες σε ανθρώπους και ζώα, η Hansl έδειξε ότι το PRL-8-53 ενισχύει την ντοπαμίνη, περιορίζει μερικώς την παραγωγή σεροτονίνης και ενισχύει την ανταπόκριση του εγκεφάλου στην ακετυλοχολίνη.


Αν και η ερευνητική έκθεση της Hansl σχετικά με την ανθρώπινη μελέτη του 1978 δείχνει αυτές τις δράσεις, δεν περιγράφει σαφώς τον μηχανισμό δράσης. Το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα άτομα είδαν το πιο νοοτροπικό όφελος από τη λήψη του φαρμάκου υποστηρίζει την ιδέα ότι η διαμόρφωση ντοπαμίνης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην PLR- Επιδράσεις 8-53. Η ρύθμιση της κανονικής μείωσης της παραγωγής ντοπαμίνης που σχετίζεται με τη μείωση της γνωστικής ικανότητας που σχετίζεται με την ηλικία θα μπορούσε να έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στη μάθηση όσο και στη μνήμη.Τα πλεονεκτήματά μας:

1. Καλή φήμη:

Η εταιρεία μας είναι μια κορυφαία εταιρεία χημικών στην Κίνα, και έχει περισσότερα από 16 χρόνια ιστορίας. Έχουμε πάνω από 10 υποκαταστήματα, όλα απολαμβάνουν καλή φήμη από τους πελάτες παγκοσμίως.

2. Υψηλή ποιότητα & χαμηλή τιμή

Όλα τα προϊόντα μας έχουν κορυφαία ποιότητα και υψηλή καθαρότητα, δεδομένου ότι είμαστε το εργοστάσιο, η τιμή μας είναι ανταγωνιστική.

3. Πολλαπλές μέθοδοι πληρωμής.

Έχουμε πολλές μεθόδους πληρωμής, T / T, Western Unoin, MoneyGram και Bitcoin για την ευκολία σας.

4. Μαζικό απόθεμα

Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας, ετοιμάζουμε μαζικό απόθεμα στην αποθήκη μας, μπορούμε πάντα να στείλουμε το δέμα σας μέσα σε 24 ώρες.

5. Υψηλό ποσοστό εκτελωνισμού.

Μέσα από 16 χρόνια σκληρής δουλειάς, έχουμε συσσωρεύσει πλούσια εμπειρία εξαγωγής σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Brail, Κορέα, Ινδία και ούτω καθεξής. Θα χρησιμοποιήσουμε ειδικούς τρόπους για να συγκαλύψουν τα εμπορεύματα, 98% εγγυημένη, αν η παράδοση δεν είναι επιτυχής, θα μας στείλουμε ξανά δωρεάν.

6. Ζεστό Μετά την επισκευή.

Εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα σχετικά με τα προϊόντα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσία 7/24.Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Hot Tags: prl-8-53 hcl nootropoic, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like