PRL-8-53 HCL Νοοτροπικό

Το PRL-8-53 (χημική ονομασία 3- (2- (βενζυλ (μεθυλ) αμινο) αιθυλ) βενζοϊκός μεθυλεστέρας είναι μια συνθετική νοοτροπική ένωση που ανακαλύφθηκε το 1972 και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1975 από τον καθυστερημένο Dr. Nikolaus Hansl, στην Ομάχα της Νεμπράσκα. Προκαταρκτικές δοκιμές σε ζώα έδειξαν ότι η ένωση ήταν ασφαλής και σημαντικά νοοτροπική, ενισχύοντας τη μάθηση αποφυγής σε τρωκτικά χωρίς αρνητικές επιπτώσεις. Αλλά το πραγματικό ενδιαφέρον για το PRL-8-53 προκάλεσε μια μελέτη του 1978 σε ανθρώπινους εθελοντές, η οποία έδειξε ότι μία εφάπαξ δόση της ένωσης θα μπορούσε να βελτιώσει τις βαθμολογίες κατακράτησης λέξεων κατά περισσότερο από 200%.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Πρώτη ποιότητα Prl-8-53 HCl υδροχλωρική σκόνη Nootropics CAS51352-87-5

Whatsapp: +8618126147481

Skype: cherrysendi

Emial: cherrysendi@chembj.com


PRL-8-53 HCL = PRL-8-53 υδροχλωρικό

Όνομα: PRL-8-53
Χημική ονομασία: 3- (2- (βενζυλ (μεθυλ) αμινο) αιθυλ) βενζοϊκός μεθυλεστέρας
CAS: 51352-87-5
MF: C18H22ClNO2
MW 319.82578
  3. Εφαρμογές:

  PRL-8-53 στοίβες

  PRL-8-53 στοίβες με αυτή την ένωση σε συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα, φάρμακα και μέταλλα που λαμβάνονται για διαφορετικούς στόχους υγείας και υγειονομικές συνθήκες. Ελέγξτε τα οφέλη, τις επιδράσεις, τις παρενέργειες και τη δοσολογία PRL-8-53 όπως έχουν ληφθεί από άλλους χρήστες. Υπάρχουν πάνω από 10 στοίβες στη βάση δεδομένων μας με PRL-8-53. Άλλες ονομασίες για αυτή την ένωση περιλαμβάνουν 3-2-βενζυλομεθυλαμινοαιθυλοβενζοϊκό μεθύλιο.


  Δοσολογία PRL-8-53 HCL
  Η μόνη μελέτη σε ανθρώπους σχετικά με το PRL-8-53 βασίστηκε στην κατάποση μίας μόνο δόσης των 5 mg. Δεν υπάρχουν δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα ή την πιθανή τοξικότητα οποιασδήποτε άλλης δοσολογίας στους ανθρώπους.


  PRL-8-53 ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
  Δεν παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες από μία δόση 5 mg PRL-8-53 στη μελέτη για τον άνθρωπο. Μελέτες σε ζώα υποδεικνύουν ότι η ένωση έχει υψηλό θεραπευτικό όριο, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι πολύ περιορισμένα επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί μελέτες συνολικής τοξικότητας.


  Ο μηχανισμός δράσης της σκόνης PRL-8-53
  Ο μηχανισμός δράσης για αυτό το νοοτροπικό είναι προς το παρόν άγνωστος, αλλά μπορεί εν μέρει να συνοδεύεται από χολινεργικούς μηχανισμούς. Ο Δρ Hansl, ο δημιουργός της ένωσης, συζητά στο περιοδικό Phi Delta Kappan ότι η σκόνη PRL-8-53 ενισχύει την ανταπόκριση του εγκεφάλου στην ακετυλοχολίνη και η ένωση δεν είναι διεγερτική. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ακατέργαστη σκόνη PRL-8-53 αναφέρει χολινεργικούς μηχανισμούς.

  Μια δοκιμή σε ζώα που αφορούσε τρωκτικά έδειξε αυξημένη απομυρίνη (δότη αγωνιστή ντοπαμίνης) 4 mg / KG αυξανόμενη καταναγκαστική μυάκωση σε αρουραίους, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ακατέργαστη σκόνη PRL-8-53 είναι σε κάποιο βαθμό αγωνιστής της ντοπαμίνης. Η ίδια μελέτη σημείωσε μια βελτίωση στη μαθησιακή εκπαίδευση αποφυγής. Αυτό το νοοτροπικό δεν ενισχύει τις δράσεις της αμφεταμίνης σε αρουραίους και δεν φαίνεται να αναστέλλει τη δραστηριότητα της ΜΑΟ. Η μεμονωμένη μελέτη σε ανθρώπους αναφέρει συνοπτικά ότι η ακατέργαστη σκόνη PRL-8-53 ενισχύει την απελευθέρωση ντοπαμίνης και προκαλεί μερική αναστολή της σεροτονίνης.

  Μνήμη:

  Η μεμονωμένη δημοσιευμένη μελέτη για το PRL-8-53 δείχνει ελαφρά βελτίωση της απόκτησης λέξεων κατά τη διάρκεια μιας εργασίας απομνημόνευσης. Οι συμμετέχοντες έλαβαν 5mg PRL-8-53 2 ώρες πριν από τη δοκιμή και στη συνέχεια τους ζητήθηκε να ακούσουν μια εγγραφή 12 λέξεων σε μια συγκεκριμένη σειρά και να τους απαγγείλουν σε μελλοντικά χρονικά σημεία (λίγο μετά τη δοκιμασία, μία ημέρα μετά και 4 ημέρες μετά). Μικρά οφέλη βρέθηκαν για άμεση απόκτηση, αλλά παρατηρήθηκε βελτίωση πάνω από 80% για τους ανθρώπους που εξετάστηκαν αργότερα και οι οποίοι είχαν αρχικά βαθμολογηθεί ελάχιστα για τη δοκιμή (6/12 λέξεις σωστά ή παρακάτω).


  Ψυχική Αριθμητική Άσκηση:

  Στο ίδιο άρθρο, ο Δρ Hansl αναφέρει μια γνωσιακή άσκηση βασισμένη στον αριθμό, όπου οι συμμετέχοντες έπρεπε να αφαιρέσουν 7, να προσθέσουν 1, να αφαιρέσουν 7, να προσθέσουν 2 και ούτω καθεξής μέχρι να επιτευχθεί ένας αριθμός "στόχου". Παρατηρήθηκαν βραχύτεροι χρόνοι στον αριθμό "στόχου" στην ομάδα PRL-8-53.


  Δοκιμή φωνητικής ευχέρειας:

  Ο Δρ Hansl συζητά ένα τεστ όπου ζητήθηκε από τα θέματα να σχηματίσουν λέξεις από μια σειρά γραμμάτων και κουκκίδων. Για παράδειγμα, το "UR" έπρεπε να μετατραπεί σε οποιαδήποτε λέξη προσθέτοντας γράμματα στην αρχή και στο τέλος της λέξης, αντικαθιστώντας τις κουκίδες με ένα γράμμα. Το "UR" μπορεί να είναι "τρέχουσα" για παράδειγμα. Μία στατιστικά σημαντική βελτίωση βρέθηκε σε συμμετέχοντες που είχαν πάρει το φάρμακο.


  Δοσολογία PRL-8-53 HCL


  Η μεμονωμένη δημοσιευμένη μελέτη ανθρώπων χρησιμοποίησε 5 mg PRL-8-53 και βρήκε την ενισχυμένη ανάκληση σε μια δοκιμασία ανάγνωσης λέξεων. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ένωση αναφέρει δόση από του στόματος 0,01 mg / kg ανά δόση, που λαμβάνεται 3 φορές την ημέρα.  4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


  Στοιχεία ανάλυσης

  Προσδιορισμός

  Αποτελέσματα

  Εμφάνιση

  Λευκή ή λευκή κρυσταλλική σκόνη

  Συμμορφώνεται

  Ταυτοποίηση

  Σύμφωνα με NMR

  Συμμορφώνεται

  Σημείο τήξης

  149-152 ° C

  150-151 ° C

  Απώλεια στο στέγνωμα

  ≤0,50%

  0,23%

  Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη

  ≤1.0%

  0,28%

  Η καθαρότητα (HPLC)

  ≥99%

  99,66%

  Βαριά μέταλλα

  NMT 20PPM

  Συμμορφώνεται


  5. Συσκευασία & Παράδοση raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_


  1. Οι συσκευασίες αποστέλλονται γενικά εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή

  2.Μετά την αποστολή θα παρέχουμε: αριθμό παρακολούθησης, εικόνες με το δέμα σας,

  3.Μεταφορές: EMS, HKEMS, TNT, DHL, FedEX, UPS κλπ.

  4. Μεταφορά για μεγάλες ποσότητες

  5. Χρόνος αποστολής: Οι περισσότερες χώρες μπορούν να φτάσουν μέσα σε 3-10 ημέρες από πόρτα σε πόρτα


  Hot Tags: prl-8-53 hcl nootropic, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

  Εξεταστική

  You Might Also Like