Phenibut Raw Powder

Το Phenibut είναι ένα κεντρικό κατασταλτικό και ανάλογο του ανασταλτικού νευροδιαβιβαστή γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA) ή ενός αναλόγου GABA. Το Phenibut χρησιμοποιείται από τους bodybuilders για να μειώσει την κόπωση και να βελτιώσει τις νευρολογικές λειτουργίες.

Λεπτομέρειες προϊόντος


99% καθαρότητας νοοτροπική ακατέργαστη σκόνη φαινόμυθου


Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που στοχεύει στη φαρμακευτική πρώτη ύλη, όπως πρώτες ύλες κατά της κατάθλιψης, αντιγηραντική πρώτη ύλη, αντιβιοτική πρώτη ύλη, πρώτη ύλη ουσιών Nootropics, τοπικές αναισθητικές ουσίες κλπ.

Δεν υπάρχει εντολή min, μπορείτε να είστε πελάτης μας ακόμη και εσείς θέλετε μόνο 1gram για να δοκιμάσετε. Επίσης, μπορεί να δοθεί μεγάλη έκπτωση για τις μαζικές παραγγελίες.

Καλώς ήλθατε, επιθυμούμε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μακρά συνεργασία.

whatsapp +8613302415760

email cindy1114@yccreate.com


Phenibut Σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Phenibut
Ψευδώνυμο FENIBUT
CAS 1078-21-3
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C10H14CIN02
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 215.68
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση Νέα αντιεπιληπτικά φάρμακα. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία της περιφερικής νευροπάθειας ή της θεραπείας με επιπρόσθετες επιληπτικές κρίσεις
Αποθήκευση Φυλάσσετε σε δροσερό και στεγνό χώρο και κρατήστε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως
Μέθοδοι συσκευασίας τσάντα αλουμινίου, τύμπανο ή το μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αναφορά Phenibut


Το Phenibut είναι μια ρωσική σύσταση, η οποία χρησιμοποιείται συνηθέστερα για τη βελτίωση της διάθεσης, τη θεραπεία των διαταραχών άγχους, συμβάλλει στην προώθηση υγιούς ύπνου. Το Phenibut είναι μια ήρεμη, αναζωογονητική διάθεση, κοινωνική ενίσχυση, δυνητικά συμπληρωματικά συμπληρωματικά συμπληρώματα, καθώς οι αγωνιστές GABA-B ανακουφίζουν από το άγχος και υποστηρίζουν τη θετική κοινωνική διάθεση.


Επιδράσεις Phenibut


Το Phenibut είναι μια ήρεμη, αναζωογονητική διάθεση, κοινωνική ενίσχυση, δυνητικά συμπληρωματικά συμπληρωματικά συμπληρώματα, καθώς οι αγωνιστές GABA-B ανακουφίζουν από το άγχος και υποστηρίζουν τη θετική κοινωνική διάθεση. Τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης του Pibibut είναι η ανακούφιση του πόνου, η ανακούφιση από την ένταση και το άγχος των μυών και η προώθηση του βαθύ ύπνου. Ο φαινυλαιθέρας είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ισχυρά συμπληρώματα αμινοξέων που διατίθενται.


Το Phenibut είναι μια ήρεμη, αναζωογονητική διάθεση, κοινωνική ενίσχυση, δυνητικά συμπληρωματικά συμπληρωματικά συμπληρώματα, καθώς οι αγωνιστές GABA-B ανακουφίζουν από το άγχος και υποστηρίζουν τη θετική κοινωνική διάθεση. Τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης του Pibibut είναι η ανακούφιση του πόνου, η ανακούφιση από την ένταση και το άγχος των μυών και η προώθηση του βαθύ ύπνου. Ο φαινυλαιθέρας είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ισχυρά συμπληρώματα αμινοξέων που διατίθενται.


Μια από τις καλύτερες πτυχές του Phenibut σε σύγκριση με άλλα συμπληρώματα είναι ότι έχει περάσει από πολλά διαφορετικά τεστ τα τελευταία χρόνια. Έχει χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει τα πάντα, από την αϋπνία έως το άγχος στη Ρωσία, και τώρα αρχίζει να κερδίζει έδαφος σε άλλα μέρη του κόσμου. Λόγω των ιδιοτήτων ανακούφισης του στρες, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για άτομα που διέρχονται από τη διαδικασία απόσυρσης ενός αλκοόλ ή άλλου εθισμού σε εφήμερες ουσίες. Δεν έχουν αναφερθεί αρνητικές παρενέργειες μέχρι στιγμής, και αυτό περιλαμβάνει την έλλειψη αρνητικών σεξουαλικών παρενεργειών. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι είναι στην πραγματικότητα πιο σεξουαλικά ενεργοί μετά τη λήψη του συμπληρώματος σε τακτική βάση.


Δόση Phenibut


Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, η συνιστώμενη δόση Phenibut, η οποία μπορεί να παρέχει 200 έως 2000 mg την ημέρα, μπορεί να χωριστεί σε μέγιστο 2-3 φορές και όχι περισσότερο από 4 γραμμάρια την εβδομάδα. Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ποσότητα πρόσληψης για αρκετές ημέρες λόγω της ταχείας ανάπτυξης ανοχής και οφέλους.


Το Phenibut υποτίθεται ότι έχει χρόνο ημιζωής περίπου 5 ωρών. Πόσο καιρό λειτουργεί φαίνεται να διαφέρει σημαντικά. Κάποιοι χρήστες θεωρούν ότι τα αποτελέσματα του Phenibut είναι βραχείας διάρκειας, ενώ οι περισσότεροι άλλοι εξακολουθούν να εμφανίζουν τις επιδράσεις του Phenibut για 24 ώρες μετά τη λήψη μιας δόσης. Πόσο καιρό διαρκεί το Phenibut εξαρτάται από πολλά πράγματα: τον χρόνο από το τελευταίο σας γεύμα, την τρέχουσα κατάσταση, το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε και πόσο (ή άλλο διεγερτικό) που έχετε καταναλώσει.


Phenibut


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ?

Για ποιότητα

1. Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική εργοστάσιο ακατέργαστων σκόνη στην Κίνα
για πάνω από 10 χρόνια, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο που προμηθεύει άμεσα.


2. έχουμε ένα τυποποιημένο εργαστήριο, όλα τα προϊόντα μας
πρέπει να δοκιμάζονται σε επαγγελματικό εργαστήριο πριν από την πώληση,
πρέπει να πληροί το εσωτερικό πρότυπο ελέγχου ποιότητας.

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

1. έχουμε εδώ και πολλά χρόνια σε αυτόν τον τομέα,
έχουμε συσσωρεύσει πολλή εμπειρία.


2.Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικό πακέτο
και τις μεθόδους αποστολής.

Για τιμή

1.α ως έμπειρο προμηθευτή, δεν θα σας προσφέρουμε τρελή τιμή,
επειδή δεν συμβαδίζει με την τάση της αγοράς.
Η πιο ευνοϊκή εργοστασιακή τιμή θα παρασχεθεί, οπότε παρακαλούμε να είστε σίγουροι για την παραγγελία από εμάς.


Οι Υπηρεσίες μας

 

1. Κάθε ερώτηση θα απαντηθεί εντός 24 ωρών

2. Υψηλή ποιότητα, τα σχέδια μόδας λογικές και ανταγωνιστικές τιμές.

3. Πληρωμή: Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία μέσω: T / T, Western Union, Money Gram

 

Πλεονέκτημα της εταιρείας μας

 

1. Επαγγελματική παραγωγή ιατρικών προϊόντων για περισσότερο από 15 χρόνια

2. Υψηλή ποιότητα με ανταγωνιστική τιμή

3. Ανεξάρτητος σχεδιασμός και εξαιρετική ομάδα πωλήσεων

4. Μεγάλη ικανότητα εφοδιασμού

5. Εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση

 

Υπηρεσία μετά την πώληση

 

1. Όλα τα προϊόντα θα έχουν αυστηρά ελεγχθεί η ποιότητα στο σπίτι πριν από το τράβηγμα.

2. Όλα τα προϊόντα θα είναι καλά συσκευασμένα πριν από τη ναυτιλία.

3. Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή

4. Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.

5. Τελωνειακό ποσοστό ≥99%

6. Έχουμε το δικό μας πράκτορα / remailer / διανομέα που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλώς, και έχουμε αποθέματα εκεί για μεταφορά.162

140

Hot Tags: fumibut ακατέργαστη σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like