NSI-189 Ελεύθερη βάση / Nsi-189 σκόνη Nootropics

Το NSI-189 είναι νευρογενής και νοοτροπικός ερευνητικός παράγοντας που αναπτύχθηκε από το νικοτιναμίδιο και την πυραζίνη. Οι τυχαία ελεγχόμενες δοκιμές έχουν δείξει ότι διεγείρει την νευρογένεση ή την παραγωγή νευρωνικών κυττάρων στον εγκέφαλο. Σε μελέτες σε ζώα, έχει επίσης αποδειχθεί ότι αυξάνει τον όγκο του ιππόκαμπου κατά 20% αντιστρέφοντας έτσι τα συμπεριφορικά συμπτώματα κατάθλιψης. Τέτοιες μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για κατάθλιψη. Θεωρείται επίσης ότι είναι μια υποσχόμενη θεραπεία για άλλες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της μετατραυματικής διαταραχής άγχους (PTSD), της νόσου του Alzheimer και των γνωστικών προβλημάτων που σχετίζονται με την ηλικία.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


NSI-189 Phophate

CAS 1270138-41-4
NSI-189 ελεύθερη βάση
CAS 1270138-40-3
Χημική ονομασία 2 - [(3-μεθυλβουτυλ) αμινο] -3-πυριδινυλ] [4- (φαινυλμεθυλ) -1-πιπεραζινυλ]
Μοριακός τύπος C22H30N4O
Μοριακό Βάρος 366,50
Εμφάνιση λευκή σκόνη
Προδιαγραφές99%
Χρήση της βελτίωσης του εγκεφάλου

Το NSI-189 είναι μια χημική ουσία βενζυλο-πιπεριπινο-αμινοδιυριδίνης, νοοτροπική και νευρογενής έρευνα που δημιουργήθηκε από την Neuralstem, Inc. που προέρχεται από πυραζίνη και νικοτιναμίδιο. Μελέτες έχουν δείξει ότι διεγείρει την νευρογένεση των νευρικών βλαστικών κυττάρων που προέρχονται από ανθρώπινο ιππόκαμπο in vivo και vitro. Σε υγιή ενήλικα ποντίκια, το NSI-189 έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τον όγκο του ιππόκαμπου κατά 20% και αντιστρέφει τα συμπτώματα συμπεριφοράς σε μοντέλα κατάθλιψης ποντικών, που σημαίνει στην πηγή που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη. Ο ιππόκαμπος είναι υπεύθυνος για τη χωρική πλοήγηση, μαζί με την ενοποίηση πληροφοριών από βραχυπρόθεσμη μνήμη σε μακροχρόνια μνήμη.
  3. Εφαρμογές:

  Το NSA-189 είναι μια ιδιόκτητη νέα χημική οντότητα που διεγείρει την ανάπτυξη νέου νευρώνα στον ιππόκαμπο, μια περιοχή του εγκεφάλου που πιστεύεται ότι συμβάλλει στην MDD και σε άλλες παθήσεις, όπως η νόσος του Alzheimer και η διαταραχή του μετατραυματικού στρες (PTSD). Η φάση 1β της κλινικής δοκιμής είναι η δοκιμή της ασφάλειας και της ανεκτικότητας του φαρμάκου σε ασθενείς με κατάθλιψη.
  Ο κ. Karl Johe, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Neuralstem, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκριθούν για να ξεκινήσουν τη δοκιμή NSI-189 σε ασθενείς που πάσχουν από κατάθλιψη. Η απώλεια του όγκου του ιππόκαμπου είναι γνωστό χαρακτηριστικό σε ασθενείς με κατάθλιψη. Το NSI-189 διεγείρει την νευρογένεση και αυξάνει τον όγκο του ιππόκαμπου σε υγιή ενήλικα ποντίκια, αντιστρέφοντας ταυτόχρονα συμπτώματα συμπεριφοράς σε μοντέλα κατάθλιψης ποντικών, ώστε να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη στην πηγή. "

   


  Ο Maurizio Fava, MD, Slater Οικογένεια Καθηγητής Ψυχιατρικής στο Ιατρικό Σχολείο του Χάρβαρντ και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Τμήματος Ψυχιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, είναι ένας κορυφαίος ερευνητής στο MDD και βοήθησε στο σχεδιασμό της δοκιμής Neuralstem, πρόσθεσε, "Είναι συναρπαστικό να δούμε μια νέα κατηγορία φαρμάκων που προσφέρει δυνητικά ένα μυθιστόρημα και διαφορετική προσέγγιση σε αυτή τη νόσο που μετακινείται σε ασθενείς ".

   


  Η τεχνολογία του Neuralstem επέτρεψε τη δημιουργία γραμμών νευρικών βλαστικών κυττάρων από περιοχές του ανθρώπινου ΚΝΣ, συμπεριλαμβανομένου του ιππόκαμπου, ενός μέρους του εγκεφάλου που εμπλέκεται στη μνήμη και της δημιουργίας νέων νευρώνων. Από αυτό, το Neuralstem έχει δημιουργήσει σχεδόν απεριόριστες ποσότητες ώριμων ανθρώπινων νευρώνων και γλοίας σε εργαστηριακά πιάτα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μιμηθούν το φυσικό περιβάλλον του εγκεφάλου για να ελέγξουν τα αποτελέσματα του φαρμάκου.


  Το NSI-189 είναι η κύρια ουσία της νευροαναπαραγωγικής πλατφόρμας φαρμάκων μικρού μορίου του Neuralstem, η οποία σχεδιάζει να αναπτυχθεί σε φάρμακα που χορηγούνται από το στόμα για MDD και άλλες ψυχιατρικές διαταραχές, όπως άγχος, διπολική διαταραχή, PTSD και νόσο του Alzheimer. Σε προηγούμενες εξετάσεις, η NSI-189 βελτίωσε σημαντικά τις συμπεριφορικές αντιδράσεις που σχετίζονται με την κατάθλιψη. Στον άνθρωπο, μπορεί να αντιστρέψει την ατροφία του ανθρώπινου ιππόκαμπου που παρατηρείται στην MDD και άλλες διαταραχές, αναστρέφοντας τα συμπτώματά τους.


  4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


  Προϊόν
  NSI-189 (ελεύθερη βάση)
  Αριθ. CAS
  1270138-40-3
  Mol.
  C22H30N4O

  Είδος
  ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
  Δοκιμασία (με HPLC)
  ≥98.50%
  Εμφάνιση
  Λευκή κρυσταλλική σκόνη
  Κατάσταση λύσης
  Διαυγές και άχρωμο
  Απώλεια στο στέγνωμα
  ≤0.30%
  Σίδερο
  ≤10ppm
  Συσκευασία
  Συσκευασία σε πλαστικές σακούλες δύο στρώσεων.
  Αποθήκευση
  Φυλάσσετε σε καλά κλεισμένη θέση με σταθερή χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς άμεσο ηλιακό φως. Προστατεύστε από την υγρασία.
  Συμπέρασμα:
  Συμμορφωθείτε με τις προδιαγραφές της εγκατάστασης

  Dutasteride-Powder-for-Hair-Growth

  5. Συσκευασία & Παράδοση raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_


  Θα κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να χρησιμοποιήσουμε τον πιο γρήγορο και οικονομικό τρόπο για τους πελάτες να λαμβάνουν εντολές.
  Και να παρακολουθείτε τους πελάτες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλα τα στοιχεία αποστολής καθώς και ενημερωμένες πληροφορίες για το κομμάτι μέχρι να φτάσει χωρίς ζημιά.

     Hot Tags: nsi-189 ελεύθερη βάση / nsi-189 σκόνη nootropics, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

  Εξεταστική

  You Might Also Like