Νοοτροπικό προϊόν Phenibut Powder

phenibute σκόνη που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση του εγκεφάλου. Παρέχουμε στεροειδή σε σκόνη, τα στεροειδή τελειωμένα πετρέλαια, πεπτίδια, sarms και άλλα φαρμακευτικά products.Any χρειάζεται επαφή: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Το nootropoic προϊόν phenibute pwoder για τον εγκέφαλο βελτιωθεί

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα: Phenibut

Αριθμός CAS: 1078-21-3

Ονομασία: Βήτα-φαινυλο-γ-αμινοβουτυρικό οξύ

Καθαρότητα: 99,0% Ελάχ

Μοριακός τύπος: C10H14ClNO2

Μοριακό Βάρος: 215.68

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Χρήση: Επίσης γνωστή ως centrophenoxine, είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των συμπτωμάτων senilyementia και της νόσου του Alzheimer. Είναι ένας εστέρας διμεθυλαιθανολαμίνης (DMAE) και 4-χλωροφαινοξυοξικού οξέος (pCPA). Το DMAE είναι μια φυσική ουσία, η οποία βρίσκεται κυρίως στα ψάρια. Το PCPA είναι μια συνθετική ένωση που μοιάζει με μια ποικιλία φυτικών ορμονών που ονομάζονται auxins.


Περιγραφή:


Το Phenibut είναι μια ρωσική σύσταση, η οποία χρησιμοποιείται συνηθέστερα για τη βελτίωση της διάθεσης, τη θεραπεία των διαταραχών άγχους, συμβάλλει στην προώθηση υγιούς ύπνου. Το Phenibut έχει πολύ περίπλοκο τρόπο αλληλεπίδρασης με το σώμα, αλλά είναι ενδιαφέρον ότι λειτουργεί σχεδόν ακριβώς το ίδιο με το αλκοόλ.


Το Phenibut είναι μια ήρεμη, αναζωογονητική διάθεση, κοινωνική ενίσχυση, δυνητικά συμπληρωματικά συμπληρωματικά συμπληρώματα, καθώς οι αγωνιστές GABA-B ανακουφίζουν από το άγχος και υποστηρίζουν τη θετική κοινωνική διάθεση. Τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης του Pibibut είναι η ανακούφιση του πόνου, η ανακούφιση από την ένταση και το άγχος των μυών και η προώθηση του βαθύ ύπνου. Ο φαινυλαιθέρας είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ισχυρά συμπληρώματα αμινοξέων που διατίθενται.


Λειτουργία του Phenibut:


Το Phenibut είναι ένας φυσικός αναστολέας του νευροδιαβιβαστή GABA.

Η χρήση κραδασμών από το Phenibut μπορεί να μειώσει την κόπωση, να βελτιώσει τη νευρολογική λειτουργία.

Το Phenibut έχει χρησιμοποιηθεί και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ιατρικά για τη θεραπεία του στρες, την ανακούφιση από την ένταση, τη βελτίωση του ύπνου και ως ενισχυτικό παράγοντα για άλλα φάρμακα.


Οφέλη:


ο φαινοβόλος είναι ένας αγωνιστής υποδοχέα gaba και επίσης προκαλεί την απελευθέρωση του gaba. παρόμοια με το μπακλοφένη, το φαινόπι είναι ένας αγωνιστής στους υποδοχείς gaba (b), αν και έχει κάποια επίδραση στους υποδοχείς gaba (a) επίσης. είναι πιθανό ότι το φαινόμπιτ έχει υψηλότερη δραστικότητα στους κεντρικούς υποδοχείς του gaba (b) από τους περιφερειακούς. ο ρόλος του υποδοχέα gaba (b) δεν είναι καθιερωμένος, παρόλο που η έρευνα τα τελευταία επτά χρόνια έχει αυξήσει σημαντικά την κατανόηση του υποδοχέα αυτού. ο πλέον εδραιωμένος ρόλος των υποδοχέων gaba (b) είναι η αναστολή της απελευθέρωσης ορισμένων νευροδιαβιβαστών και μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μηχανισμός αρνητικής ανάδρασης για απελευθέρωση gaba

λόγω της δομικής ομοιότητας με το μπιζέλι, το fenibut μπορεί να έχει κάποιες ομοιότητες και διαφορές με αυτό. όταν χορηγείται phenibut μαζί με μπιζέλι, ανταγωνίζεται πολλά από τα αποτελέσματά της, όπως η προώθηση του άγχους, η προώθηση των επιληπτικών κρίσεων και η υπερθερμία. αυτό έχει οδηγήσει ορισμένους να υποθέσουν ότι ο ανταγωνισμός του μπιζελιού, αντί της μαρμαρο-μιμητικής δραστηριότητας, μπορεί να είναι ο σημαντικός μηχανισμός δράσης για το αγχολυτικό αποτέλεσμα του φαινοβυζαντίου. το φαινόμπι αυξάνει επίσης τα επίπεδα ντοπαμίνης και έχει υποτεθεί ότι η δομική ομοιότητα με το μπιζέλι μπορεί να διαδραματίσει κάποιο ρόλο σε αυτό το αποτέλεσμα


Δόση Phenibut:


Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, η συνιστώμενη δόση Phenibut, η οποία μπορεί να παρέχει 200 έως 2000 mg την ημέρα, μπορεί να χωριστεί σε μέγιστο 2-3 φορές και όχι περισσότερο από 4 γραμμάρια την εβδομάδα. Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ποσότητα πρόσληψης για αρκετές ημέρες λόγω της ταχείας ανάπτυξης ανοχής και οφέλους.


Χρήση Phenibut


Το Phenibut είναι μια ήρεμη, αναζωογονητική διάθεση, κοινωνική ενίσχυση, δυνητικά συμπληρωματικά συμπληρωματικά συμπληρώματα, καθώς οι αγωνιστές GABA-B ανακουφίζουν από το άγχος και υποστηρίζουν τη θετική κοινωνική διάθεση. Τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης του Pibibut είναι η ανακούφιση του πόνου, η ανακούφιση από την ένταση και το άγχος των μυών και η προώθηση του βαθύ ύπνου. Ο φαινυλαιθέρας είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ισχυρά συμπληρώματα αμινοξέων που διατίθενται.


Γιατί να αγοράζετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας;

1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.

2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, Είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας . Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.

3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά.

4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.

5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με εξυπηρέτηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, έχουμε μια εξαιρετική προσέγγιση που βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής μας, αντίθετα από τους περισσότερους δικτυακούς τόπους, είμαστε διαρκώς διαθέσιμες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής πωλήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype ή MSN και απαντάμε πάντα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 30 λεπτών .Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Hot Tags: nootropoic σκόνη phenibut προϊόν, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like