Προϊόν Nootropics Fladrafinil Pwoder

Το Fladrafinil, που ονομάζεται επίσης CRL-40.941, χρησιμοποιείται για nootropics προϊόντα, είναι για τη βελτίωση του εγκεφάλου. Επίσης εφοδιάζουμε στεροειδή σκόνη, στεροειδή τελειωμένο πετρέλαιο, πεπτίδια, sarms και άλλα φαρμακευτικά products.Any ανάγκες επικοινωνία: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11 @ chembj .com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Nootropics Πρώτη κόνις Fladrafinil για βελτίωση του εγκεφάλου

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: Fladrafinil

CAS: 90212-80-9

MF: 15H13F2NO3S

MW: 325.3304264

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Βαθμός: Pharma Βαθμός

Χρήση: Βελτιώνει τη μνήμη, καθώς λειτουργεί στην ντοπαμίνη και στην ισταμίνη που είναι νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο


CRL-40,940 / Fladrafinil Περιγραφή προϊόντος:


Η ακατέργαστη σκόνη CRL-40,940 (επίσης γνωστή ως φλουδαδαφίλη, διφθορομουδαφινίλη και λαυφλουμίδιο) είναι το διφθορο-ανάλογο της μονταφινίλης. Είναι ένας ευγονικός και ένας ασθενής αναστολέας επαναπρόσληψης της ντοπαμίνης. Οι εφευρέτες της ισχυρίζονται ότι είναι πιο αποτελεσματική από τη μονταφινίλη και την αδραφιλίνη, με λιγότερες παρενέργειες. Παρεσκευάστηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2013 και οι κλινικές δοκιμές Φάσης Ι έχουν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2015.


Το CRL-40,940 (επίσης γνωστό ως Bisfluoromodafinil) είναι το διφθορο-ανάλογο του παράγοντα προαγωγής της εγρήγορσης (ή ευγουρικής) μονταφινίλης. Είναι ένα νέο Nootropics συστατικό. Ενώ οι επιστημονικές μελέτες υποστηρίζουν τα ευεργετικά αποτελέσματα μερικών ενώσεων, οι ισχυρισμοί μάρκετινγκ του κατασκευαστή για τα διαιτητικά συμπληρώματα συνήθως δεν ελέγχονται επίσημα και επαληθεύονται από ανεξάρτητες οντότητες. Το CRL-40.940 (Flmodafinil, Lauflumide) είναι ένα ψυχοτονικό και eudemonic που σχετίζεται με Modafinil1, επιδεικνύοντας παρόμοια αλλά κάπως πιο ισχυρά αποτελέσματα από το Modafinil σε ζωικά μοντέλα. Το CRL40-940 είναι παρόμοιο με την υπερφόρτωση της καφεΐνης.


Το Fladrafinil προκαλεί τα ακόλουθα στο ανθρώπινο σώμα


1) Βελτιώνει τη μνήμη καθώς δουλεύει στην ντοπαμίνη και την ισταμίνη που είναι νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο

2) Αυξάνει τη γνωστική λειτουργία, καθώς αυξάνει την εργασιακή ικανότητα του εγκεφάλου όταν κάποιος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

3) Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της αϋπνίας και της κατάθλιψης.

4) Προωθεί τη συνείδηση

5) Αυξάνει το κίνητρο, κάνοντας κάποιον να κάνει πολλές δραστηριότητες χωρίς εξάντληση.


Εφαρμογή:


Το φάρμακο έχει αναφερθεί ότι έχει ελάχιστες ή καθόλου παρενέργειες όταν λαμβάνεται στη σωστή δόση για σύντομο χρονικό διάστημα. Το Fladrafinil είναι ΜΟΝΟ σχεδιασμένο και προορίζεται για βραχυπρόθεσμη χρήση. Η μακροχρόνια χρήση και η κακή χρήση του φαρμάκου μπορεί να επηρεάσει τον εγκέφαλό μας με πολλούς τρόπους.


Αυτό το φάρμακο εμποδίζει την επαναπρόσληψη της ντοπαμίνης και της νορεπινεφρίνης στην προσυναπτική σχισμή αμέσως μόλις απελευθερωθεί. Η μακροχρόνια χρήση του φαρμάκου προκαλεί αλλοιώσεις στις οδούς του εγκεφαλικού αίματος και η εγκεφαλική βλάβη επηρεάζει την αποτελεσματικότητα των ουσιών νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλό μας.


Οφέλη:

1. Βελτιώνει τη μνήμη καθώς δουλεύει στην ντοπαμίνη και την ισταμίνη που είναι νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο

2. Αυξάνει τη γνωστική λειτουργία, καθώς αυξάνει την εργασιακή ικανότητα του εγκεφάλου όταν κάποιος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

3. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της αϋπνίας και της κατάθλιψης.

4. Προωθεί τη συνείδηση

5. Αυξάνει τα κίνητρα, κάνοντας κάποιον να κάνει πολλές δραστηριότητες χωρίς εξάντληση.


Βελτιωμένη βραχυπρόθεσμη μνήμη

Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές δυνατότητες να διατηρούν πληροφορίες, επομένως, για όσους δυσκολεύονται στη διατήρηση πληροφοριών, όταν καταναλώνουν το φάρμακο, θα μπορούν να διατηρούν περισσότερες πληροφορίες για μερικές ώρες.

Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο ειδικά αν κάποιος αντιμετωπίζει εξετάσεις που αποδεικνύονται δύσκολες.

Η φθοραφιλίνη είναι μια αλογονική ένωση και έχει ταυτοποιηθεί ως υποκατάστατο δακτυλίου δις (ρ-φθορο) δακτυλίου αδραφίνης. Ως φθοριωμένο παράγωγο, έχει περιγραφεί ως πιο ισχυρό από το αραφίνι.


Δοσολογία φλαδιραφίλης:


Το Fladrafinil είναι 3-4 πιο ισχυρό thanadrafinil. Οι νέοι χρήστες θα πρέπει να ξεκινούν με 30-80 mg εντός 14-16 ωρών ημερησίως, ενώ η μέτρια δόση αναραφινίλης είναι μεταξύ 30-100 mg ημερησίως. Η δόση πρέπει να αυξηθεί καθώς οι επιπτώσεις παρατηρούνται καθώς το σώμα αντιδρά προς τη δόση. Η δοσολογία δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 200mgs ημερησίως.


Θα πρέπει να γνωρίζετε


1, Εγγυημένη ποιότητα:

Το μεγαλύτερο μέρος της σκόνης μας με βαθμό USP και όλα με υψηλή καθαρότητα, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και προηγμένο καθαρό συνεργείο, καθώς και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, οι στεροειδείς ορμόνες μας πήραν πολλά καλά σχόλια από όλο τον κόσμο.

2, εγγυημένη ώρα αποστολής:

Μπορούμε να στείλουμε το δέμα μέσα σε 12-24 ώρες μετά τη λήψη της πληρωμής σας, και

Ναυτιλία σύμφωνα με τη ζήτηση των πελατών

3, Εγγυημένη παράδοση:

Α: Παίρνουμε διακριτική συσκευασία

Β: Θα σας προτείνουμε τον ασφαλέστερο τρόπο ναυτιλίας ανάλογα με τη χώρα σας

C: Θα προσπαθήσουμε καλύτερα να διατηρήσουμε το δέμα ασφαλή, και επίσης Εγγύηση, επαναλαμβάνοντας την αστυνομία εάν το

Ο αριθμός παρακολούθησης δεν ενημερώνεται στο διαδίκτυο ή επιδεικνύεται ως προσαρμοσμένος


Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας που εξάγουν στεροειδή σε όλο τον κόσμο, έχουμε ένα υψηλό ποσοστό τελωνειακών διελεύσεων με μεταμφιεσμένο πακέτο, επίσης πακέτα θα είναι ελεύθερα απείλησε σε σας σε περίπτωση που πάρει κατάσχεση. "Εγγύηση παράδοσης, Ποιότητα υπηρεσιών" είναι η υπόσχεσή μας για σας!


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Steroid


Hot Tags: nootropics προϊόν fladrafinil pwoder, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like