Νοοτροπική σκόνη Vinpocetine

Vinpocetine σκόνη για Nootropice products.It χρησιμοποιείται για τη βελτίωση του εγκεφάλου.Παρέχουμε στεροειδή σκόνη, στεροειδή τελειωμένο πετρέλαιο, πεπτίδια, sarms και άλλα φαρμακευτικά. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Προϊόντα Nootropice ακατέργαστη σκόνη Vinpocetine για βελτίωση του εγκεφάλου


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Vinpocetine

Φυτική προέλευση: εκχύλισμα σπόρου voacanga

Προδιαγραφή: 99%

CAS NO. : 42971-09-5

Μοριακό βάρος: 350,45

Μοσερικός τύπος: C22H26N2O2

Εμφάνιση: ελαφρά κίτρινη έως υπόλευκη σκόνη


Περιγραφη Vinpocetine:


(1) Η ννοποξετίνη είναι ένα εγκεφαλοαγγειακό φάρμακο επέκτασης και έχει σχετικά ισχυρότερη λειτουργία από τη Vincamine. Μπορεί να αυξήσει εκλεκτικά τη ροή του εγκεφαλικού αίματος, να ενισχύσει και να βελτιώσει την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο, να προωθήσει το μεταβολισμό, να ενισχύσει την ικανότητα παραμόρφωσης για τα ερυθρά αιμοσφαίρια, να μειώσει το ιξώδες του αίματος, να αναστείλει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων, να βελτιώσει τον μεταβολισμό των ιστών.

(2) Η βινοξετίνη χρησιμοποιείται κυρίως στη θεραπεία του εγκεφαλικού εμφράγματος, των επακόλουθων εγκεφαλικών αιμορραγιών, της εγκεφαλικής αρτηριοσκλήρυνσης κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία της αγγειακής σκλήρυνσης του αμφιβληστροειδούς και του σπασμού των αιμοφόρων αγγείων, της κώφωσης των ηλικιωμένων και της ζάλης.

(3) Η βινποξετίνη είναι ένα ημι συνθετικό παράγωγο Vincamine και έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με το Vincamine. Έχει ισχυρότερη λειτουργία επέκτασης για εγκεφαλοαγγειακά επιλεκτικά.


Εφαρμογή:


1) Το VINPOCETINE είναι ένα ημισυνθετικό παραγώγου αλκαλοειδές της βινκαμίνης και επίσης μπορεί να ημισυνθετηθεί από την πιπεριδόνη, ένα εκχύλισμα από τον σπόρο Voacanga Africana.

2) Οι κλινικές μελέτες υποδεικνύουν ότι διευκολύνει τον μεταβολισμό του εγκεφάλου βελτιώνοντας την εγκεφαλική ροή του αίματος, αυξάνοντας τη χρήση γλυκόζης και οξυγόνου από τους νευρώνες και τη συγκέντρωση των νευροδιαβιβαστών που εμπλέκονται στη διαδικασία του σχηματισμού μνήμης.

3) Οι κλινικές μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι το Vinpocetine μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγιούς μικροκυκλοφορίας στα εσωτερικά ζωτικά όργανα των αυτιών και των ματιών.

4) Έρευνες έχουν δείξει ότι οι επιδράσεις αυτής της σύνθεσης ξεπερνούν την απλή πρόληψη και την μετατρέπουν σε Ενισχυτή ισχυρής μνήμης.


Λειτουργία:


Η Vinpocetine έχει κλινικά χρησιμοποιηθεί σε πολλές χώρες για τη θεραπεία εγκεφαλοαγγειακών διαταραχών όπως εγκεφαλικό επεισόδιο και άνοια για περισσότερα από 30 χρόνια. Λόγω του άριστου προφίλ ασφάλειας, έχουν καταβληθεί αυξανόμενες προσπάθειες για να διερευνηθούν τα νέα θεραπευτικά αποτελέσματα και ο μηχανισμός δράσης της βινποσετίνης σε διάφορους τύπους κυττάρων και μοντέλα ασθένειας. Πρόσφατες μελέτες έχουν αποκαλύψει διάφορες νέες λειτουργίες της βινποσετίνης, συμπεριλαμβανομένης της αντιφλεγμονής, της ανταγωνισμού της προκαλούμενης από τραυματισμό αγγειακής αναδιαμόρφωσης και της αθηροσκλήρωσης που προκαλείται από τη διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, καθώς επίσης και την εξασθενητική παθολογική καρδιακή αναδιαμόρφωση. Αυτά τα νέα ευρήματα μπορούν να διευκολύνουν την επανατοποθέτηση της βινποσετίνης για την πρόληψη ή τη θεραπεία σχετικών διαταραχών στον άνθρωπο.


Συστήστε τη δοσολογία:


Πάρτε Vinpocetine με γεύματα για να ενισχύσετε την απορρόφηση.

Η συνήθης χαμηλή δόση είναι 5mg Vinpocetine σε κάθε ένα από αυτά τα τρία γεύματα, με 20mg ανά γεύμα να θεωρούνται ως υψηλή δόση. Αυτή η περιοχή δόσεων είναι κατάλληλη για τους σκοπούς της νευροπροστασίας, ενισχύοντας την εγκεφαλική ροή του αίματος και μειώνοντας τον ρυθμό της γνωσιακής παρακμής.


Παρενέργειες:


Η IV χορήγηση του Vinpocetine μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως θάνατο από αιφνίδια πτώση της αρτηριακής πίεσης και καρδιακό ρυθμό (R, R2). Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα ζήτημα με το στόμα Vinpocetine στις τυπικές δοσολογίες.

Έχουν αναφερθεί αναφορές αλλεργίας στο δέρμα στην vincamine (R).

Υπήρξε επίσης μια έκθεση από μια ξαφνική πτώση του αριθμού των λευκών αιμοσφαιρίων στα 15 mg ημερησίως (R).Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

1. Πλούσια εμπειρία.

Έχοντας εξειδικευτεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε πλούσια εμπειρία και ευρύ δίκτυο πωλήσεων γύρω από τη λέξη. Τα στεροειδή και οι ορμόνες μας εξάγονται στο εξωτερικό, όπως η Ευρώπη, η Αφρική, η Ασία, η Αμερική και άλλες χώρες. Δεν έχουμε καλή ανταπόκριση από τον πελάτη μας, αλλά έχουμε επίσης δημιουργήσει μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις μαζί τους.

2. Μεγάλη ποιότητα και υψηλή καθαρότητα.

Η καλή ποιότητα είναι ένα μυστικό για την επιτυχία μας. Όλα τα προϊόντα μας απολαμβάνουν υψηλή καθαρότητα. Έτσι, μπορεί να διασφαλίσει την ανάγκη του πελάτη. Καλώς ορίσατε τα δείγματα, MOQ μόλις 10 γραμμάρια.

3. Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση.

Διαθέτουμε μαζικό απόθεμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κανονίσουμε την παράδοση εντός 24 ωρών μόλις λάβουμε την πληρωμή. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή. Έχουμε τον δικό μας τρόπο συσκευασίας, ο οποίος θα μπορούσε να μεταφέρει ένα προϊόν από 0,01 κιλά σε 50 κιλά κάθε φορά.

4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Παρέχεται 24ωρη εξυπηρέτηση. Θα σας ενημερώσουμε ότι το πακέτο ενημερωμένων πληροφοριών ASAP. Και δοκιμάστε το καλύτερο για να λύσετε τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες!

5. Βιωματική ψώνια

Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


HOT ΠΩΛΗΣΕΙΣ:

Enanthate τεστοστερόνης CAS: 315-37-7
Προπιονική τεστοστερόνη CAS: 57-85-2
Τεστοστερόνη Sustanon 250 Μηδενικό
Cypionate τεστοστερόνης CAS: 58-20-8
Οξική τρανbolbolone CAS: 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS: 10161-33-8
Προπιονική δροστανολόνη (Masteron) CAS: 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-145
Μη δεκτυλενικό ασβέστιο (Equipoise) CAS: 13103-34-9
Νανδρολόνη δεκανοϊκό CAS: 360-70-3
Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό CAS: 62-90-8
Anavar CAS: 53-39-4
Dianabol CAS: 72-63-9
Winstrol CAS: 10418-03-8
Anadrol CAS: 434-07-1
Μεθανολόνη Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
Οξεική Μεθενολόνη CAS: 434-05-9
Turinabol CAS: 855-19-6


Hot Tags: nootropice σκόνη vinpocetine, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like