Νοοτροπική σκόνη Vinpocetine

Η Vinpocetine είναι παράγωγο του Vincamine, το οποίο εξάγεται από το φυτό Periwinkle (Vinca Minor, Vinca Pervinca). Η βινποξετίνη είναι παράγωγο του Vincamine, το οποίο εξάγεται από το φυτό Periwinkle (Vinca Minor, Vinca Pervinca).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Νοοτροπική σκόνη Vinpocetine CAS 42971-09-5 Για το συμπλήρωμα υγείας του εγκεφάλου

Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που στοχεύει στη φαρμακευτική πρώτη ύλη, όπως πρώτες ύλες κατά της κατάθλιψης, αντιγηραντική πρώτη ύλη, αντιβιοτική πρώτη ύλη, πρώτη ύλη ουσιών Nootropics, τοπικές αναισθητικές ουσίες κλπ.

Δεν υπάρχει εντολή min, μπορείτε να είστε πελάτης μας ακόμη και εσείς θέλετε μόνο 1gram για να δοκιμάσετε. Επίσης, μπορεί να δοθεί μεγάλη έκπτωση για τις μαζικές παραγγελίες.

Καλώς ήλθατε, επιθυμούμε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μακρά συνεργασία.

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Vinpocetine Γρήγορες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Vinpocetine
CAS 42971-09-5
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C22H26N2O2
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 350,45
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
EINECS 256-028-0
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση ενισχύουν και βελτιώνουν την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο
Αποθήκευση Φυλάσσετε σε δροσερό και στεγνό χώρο και κρατήστε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως
Μέθοδοι συσκευασίας τσάντα αλουμινίου, τύμπανο ή το μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Περιγραφη Vinpocetine


Η βινποξετίνη είναι ένα εγκεφαλοαγγειακό φάρμακο επέκτασης και έχει σχετικά ισχυρότερη λειτουργία από τη Vincamine. Μπορεί να αυξήσει εκλεκτικά τη ροή του εγκεφαλικού αίματος, να ενισχύσει και να βελτιώσει την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο, να προωθήσει το μεταβολισμό, να ενισχύσει την ικανότητα παραμόρφωσης για τα ερυθρά αιμοσφαίρια, να μειώσει το ιξώδες του αίματος, να αναστείλει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων, να βελτιώσει τον μεταβολισμό των ιστών.


Εφαρμογή Vinpocetine


Η βινποξετίνη είναι ένα ημι συνθετικό παράγωγο της Vincamine και έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με το Vincamine. Έχει ισχυρότερη λειτουργία επέκτασης για εγκεφαλοαγγειακά επιλεκτικά.


Η βινοξετίνη χρησιμοποιείται κυρίως στη θεραπεία εγκεφαλικού έμφρακτου, εγκεφαλικών επακόλουθων αιμορραγιών, εγκεφαλικής αρτηριοσκλήρυνσης κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία της αγγειακής σκλήρυνσης του αμφιβληστροειδούς και του σπασμού των αιμοφόρων αγγείων, της κώφωσης των ηλικιωμένων και της ζάλης.


Η βινποξετίνη είναι ένα ημι συνθετικό παράγωγο της Vincamine και έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με το Vincamine. Έχει ισχυρότερη λειτουργία επέκτασης για εγκεφαλοαγγειακά επιλεκτικά.


Αναστέλλουν τη δράση φωσφοδιεστεράσης εξαρτώμενης από ασβέστιο, αυξάνουν την περιεκτικότητα του cAMP που μπορεί να χαλαρώσει τον αγγειακό λείο μυ, κατόπιν να χαλαρώσει τους αγγειακούς λείους μυς και να αυξήσει περαιτέρω την ροή του εγκεφαλικού αίματος.


Ενισχύει την ικανότητα παραμόρφωσης των ερυθρών αιμοσφαιρίων, μειώνει το ιξώδες του αίματος, αναστέλλει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων και έτσι βελτιώνει τη ροή του αίματος και τη μικροκυκλοφορία.


Προωθήστε τον ιστό του εγκεφάλου να απορροφήσει τη γλυκόζη και προωθήστε τον μετασχηματισμό του μεταβολισμού του μονοαμινικού εγκεφάλου.


Αναστέλλουν την αύξηση του εγκεφαλικού γαλακτικού οξέος κατά τη διάρκεια της εγκεφαλικής ισχαιμίας, αυξάνουν την περιεκτικότητα σε ATP, αναστέλλουν την παραγωγή υπεροξειδίου του λιπιδίου στον εγκέφαλο, καθυστερούν την εμφάνιση σπασμών που προκαλούνται από εγκεφαλική ισχαιμία, έχουν τη λειτουργία της βελτίωσης του εγκεφαλικού μεταβολισμού και της προστασίας του εγκεφάλου.


Δοσολογία Vinpocetine:


Ακολουθήστε τις προτεινόμενες οδηγίες για τα προϊόντα των κατασκευαστών. Στις περισσότερες κλινικές μελέτες χρησιμοποιήθηκε vinpocetine 10 mg 3 φορές την ημέρα, από του στόματος ή παρεντερικώς.


Vinpocetine powder


FA Q


Q1: Η ποιότητα του προϊόντος σας έχει εγκριθεί από το Εργαστήριο Τρίτων;
Α: Ναι, όλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά από το QC μας, επιβεβαιώνεται από την QA και έχει εγκριθεί από εργαστήριο τρίτου μέρους. Έτσι θα είστε βέβαιοι με την καλή ποιότητα αν μας επιλέξετε.

Ε2: Υπάρχει έκπτωση;
Α: Ναι, για μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με καλύτερη τιμή.


Ε3: Πώς να συνεργαστείτε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για συνεργασία μέσω των πληροφοριών επικοινωνίας του ιστοτόπου ή να επικοινωνήσετε με τους πωλητές της εταιρείας μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου cindy1114@yccreate.com.


Ε4: Μπορώ να πάρω δείγμα;
Φυσικά. Για τα περισσότερα προϊόντα μπορούμε να σας παρέχουμε ένα δωρεάν δείγμα, ενώ το κόστος αποστολής πρέπει
αναλάβετε από την πλευρά σας.


Q5: Πόσο καιρό παίρνει τα αγαθά που έφθασαν;
Α: Είναι Ανάλογα με την τοποθεσία σας,
Για μικρές παραγγελίες, περιμένετε 5-7 ημέρες από τις εταιρείες DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.
Για μαζική παραγγελία, παρακαλώ επιτρέψτε 5-8 ημέρες από τον αέρα, 20-35 ημέρες από τη θάλασσα.


Ε6: Έχετε κάποια πολιτική μεταφόρτωσης;
έχουμε καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση και πολιτική επαναφόρτωσης εάν χάσουμε το αγροτεμάχιο
Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τους πελάτες μας έχει αποφέρει σημαντικά οφέλη
Παίρνουμε πάντα τη μέγιστη φροντίδα στη συσκευασία των προϊόντων μας
οι πελάτες μας θα το επιβεβαιώσουν, ακόμα και αν δυσκολευτούν να τα βρουν χωρίς βοήθεια κατά περιόδους.
Αλλά παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας είναι ακόμα δυνατό να αδράξουμε ένα μικρό αριθμό πακέτων.
Σε αυτή την περίπτωση, υποσχόμαστε να παραμείνουμε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις

Q7: Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής σας;
A: Δεχόμαστε τη δυτική ένωση, το χρηματικό έπαθλο, το bitcoin, το bank transfer ως πληρωμή.


Ε8: Αποδέχεστε την πιστωτική κάρτα VISA;
μπορεί να χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα μέσω Moneygram και Western Union.


Συσκευασία & Υπηρεσία:


1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα εφοδιαστικής, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά την παραλαβή του προϊόντος,

 

Διανομή


Η εταιρεία μας διαθέτει μια επαγγελματική και αποτελεσματική ομάδα για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτά ή πακέτα μυστικότητας. Οι παραγγελίες θα αποστέλλονται εντός μίας εργάσιμης ημέρας μετά την πληρωμή. Τα στοιχεία της συσκευασίας και ο αριθμός καταδίωξης θα σταλούν σε εσάς. Αποστολή από την DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS, EUB, ETK και ούτω καθεξής.

Χρειάζονται συνήθως 4 έως 7 ημέρες ή 7 έως 10 ημέρες από κάποιο άλλο ταχυμεταφορέα. θα είναι 15 έως 20 ημέρες από την αργή κατεύθυνση.

Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα.

Θα στοιβάζονται στα αγροτεμάχια μέχρι να τα φέρετε σε ετοιμότητα, ώστε να μην χρειαστεί ελεύθερος χρόνος για αυτό.


Vinpocetine raws

Hot Tags: nootropic σκόνη vinpocetine, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like