Ιδεβενζόνη CAS. 58186-27-9

Η ιδεβενζόνη είναι μια οργανική ένωση που ανήκει στην οικογένεια κινόνης, είναι παρόμοια με το συνένζυμο Q-10. Ωστόσο, αυτά δεν έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε σχέση με αυτή την ένδειξη. Τώρα χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της αταξίας του Friedreich με θετικό αποτέλεσμα στην καρδιακή υπερτροφία και τη νευρολογική λειτουργία.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ιδεβενζόνη σκόνη για βελτίωση του εγκεφάλου.Ιδεβεντόνη χρησιμοποιείται για τη νόσο του Αλτσχάιμερ, τη νόσο του Huntington, ηπατική νόσο και καρδιακές παθήσεις. Χρησιμοποιείται επίσης για μια σειρά από κληρονομικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένης μιας κατάστασης που προκαλεί απώλεια όρασης. Κάθε ανάγκη επικοινωνήστε με το whatsapp μου: +8613378646535 E-mail: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: Idebenone

CAS: 58186-27-9

Μοριακός τύπος: C19H30O5

Μοριακό βάρος: 338,44

Καθαρότητα: 99,5%

Σημείο τήξης: 52-55 ° C

Σημείο ζέσης: 497.3º C στα 760 mmHg

Σημείο ανάφλεξης: 170,1º C

Πυκνότητα: 1,08 g / cm3

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου.

Διαλυτότητα: Αδιάλυτο.

Εμφάνιση: Κίτρινη-πορτοκαλί κρυσταλλική σκόνη


Περιγραφή:

Η ιδεβενζόνη είναι μια οργανική ένωση που ανήκει στην οικογένεια κινόνης, είναι παρόμοια με το συνένζυμο Q-10. Ωστόσο, αυτά δεν έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε σχέση με αυτή την ένδειξη. Τώρα χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της αταξίας του Friedreich με θετικό αποτέλεσμα στην καρδιακή υπερτροφία και τη νευρολογική λειτουργία.


Ωστόσο, η ένδειξη αυτή εγκρίνεται μόνο στον Καναδά, όχι στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Εξετάζεται τώρα η αποτελεσματικότητά της για τη θεραπεία της μυϊκής δυστροφίας του Duchenne, της κληρονομικής οπτικής νευροπάθειας του Leber, της μιτοχονδριακής εγκεφαλομυοπάθειας, της γαλακτικής οξέωσης και των επεισοδίων παρόμοιων με αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο) καθώς και πρωτοπαθής προοδευτική πολλαπλή σκλήρυνση. Η αποτελεσματικότητα αυτού του φαρμάκου απαιτεί ακόμη περισσότερες αποδείξεις.


Idebenone


ΧΡΗΣΗ:

Η ιδεβενόνη χρησιμοποιείται για τη νόσο του Alzheimer, τη νόσο του Huntington, την ηπατική νόσο και την καρδιακή νόσο. Χρησιμοποιείται επίσης για μια σειρά κληρονομικών διαταραχών που περιλαμβάνουν μια κατάσταση που προκαλεί απώλεια όρασης (κληρονομική οπτική νευροπάθεια του Leber), μιτοχονδριακές εγκεφαλομυοπάθειες (νευρικές και μυϊκές διαταραχές), έναν τύπο μυϊκής δυστροφίας που ονομάζεται μυϊκή δυστροφία Duchenne και αταξία Friedreich (ένα νευρικό σύστημα διαταραχή που επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου, προκαλώντας προβλήματα βάδισης και ομιλίας και τελικά οδηγώντας σε καρδιακές παθήσεις και διαβήτη).


Πώς λειτουργεί;

Η ιδεβενζόνη φαίνεται να έχει αντιοξειδωτική δράση και φαίνεται να προστατεύει μια μεγάλη ποικιλία κυττάρων από οξειδωτική βλάβη.


Idebenone Δοσολογία & Χρήση:

Το συνιστώμενο εύρος δοσολογίας για όσους επιθυμούν να επιτύχουν νοοτροπικά οφέλη από το Idebenone είναι μεταξύ 500 και 1.000 mg ημερησίως. Όπως πάντα, συνιστάται στους χρήστες να ξεκινούν με τη χαμηλότερη αποτελεσματική δόση και να προσαρμόζονται από εκεί. Συνιστάται η έναρξη της Idebenone στην περιοχή των 200 ή 300 mg.


Μια άλλη μεγάλη επιλογή για χρήση είναι να συνδυάσετε Idebenone με ένα ποιοτικό συμπλήρωμα χολίνης. Το Alpha GPC, η CDP Χολίνη (Citicoline) και η Centrophenoxine κάνουν για μια εξαιρετική νοτοτροπική στοίβα με Idebenone. Αυτό θα ενισχύσει τα ήδη εξαιρετικά πλεονεκτήματα αυτού του συμπληρώματος.


Γιατί να αγοράζετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας;

1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.


2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, Είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας . Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.


3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά.


4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.


5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με εξυπηρέτηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, έχουμε μια εξαιρετική προσέγγιση που βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής μας, αντίθετα από τους περισσότερους δικτυακούς τόπους, είμαστε διαρκώς διαθέσιμες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής πωλήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype ή MSN και απαντάμε πάντα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 30 λεπτών .


Idebenone  RAW POWDER


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: idebenone cas. 58186-27-9, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like