Υδροχλωρική donepezil CAS 55-31-2

Το Aricept (υδροχλωρικό ντονεπεζίλη) είναι ένας αναστολέας χολινεστεράσης που μειώνει ή αποτρέπει την διάσπαση της ακετυλοχολίνης στον εγκεφαλικό ιστό. Το Aricept χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ήπιας έως μέτριας άνοιας όπως αυτή που βρίσκεται σε ασθενείς με νόσο Alzheimer. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Νοοτροπικά προϊόντα Η κόνις donepezil HCL για τη βελτίωση του εγκεφάλου

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντων: Donepezil hcl

CAS: 120014-06-4

MF: C24H29NO3

MW: 379.492

Καθαρότητα: 99%

Σ.Τ .: 207 ° C

ΒΡ: 527,9 ° C σε 760 mmHg

FP: 273,1 ° C

Πυκνότητα: 1,141 g / cm3

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη


Περιγραφή:


Το Donepezil είναι ένας αναστρέψιμος αναστρέψιμος αναστολέας ακετυλοχολινεστεράσης με κεντρική δράση. Η κύρια θεραπευτική χρήση της είναι στην παρηγορητική θεραπεία της νόσου του Alzheimer. Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν γαστρεντερική διαταραχή. Έχει από του στόματος βιοδιαθεσιμότητα 100% και διασχίζει εύκολα τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Επειδή έχει βιολογική ημίσεια ζωή περίπου 70 ωρών, μπορεί να ληφθεί μία φορά την ημέρα.


Λειτουργία:


Το Donepezil έχει δοκιμαστεί σε άλλες γνωστικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένης της άνοιας του σώματος Lewy και της αγγειακής άνοιας, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει εγκριθεί για αυτές τις ενδείξεις. Το Donepezil έχει βρεθεί ότι βελτιώνει την άπνοια ύπνου σε ασθενείς με Alzheimer. Το Donepezil έχει επίσης μελετηθεί σε ασθενείς με ήπια νοητική δυσλειτουργία, σχιζοφρένεια, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, γνωστική εξασθένηση μετά την στεφανιαία παράκαμψη, γνωστική εξασθένηση που σχετίζεται με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, το CADASIL και το σύνδρομο Down.


Donepezil HCl Χρήσεις:


1. Το υδροχλωρικό donepezil χρησιμοποιείται για την αύξηση των επιπέδων μιας χημικής ουσίας (ακετυλοχολίνης) στον εγκέφαλο που εμπλέκεται στη λειτουργία μνήμης. Αυτό γίνεται με την επιβράδυνση της καταστροφής της ακετυλοχολίνης.

2. Ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που ονομάζονται αναστολείς ακετυλοχολινεστεράσης.

3. Το t χρησιμοποιείται για τη θεραπεία συμπτωμάτων άνοιας.

4. Γενικά αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται στη νόσο του Alzheimer

5. Τα οφέλη της ύπαρξης αυτού του φαρμάκου μπορεί να περιλαμβάνουν τη θεραπεία των συμπτωμάτων της άνοιας σε άτομα που έχουν διαγνωστεί ως έχοντα ήπια και μέτρια σοβαρή νόσο του Alzheimer. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν την αύξηση της απώλειας μνήμης, τη σύγχυση και τις αλλαγές συμπεριφοράς

Εάν χρησιμοποιείτε τη γραμμή των μαλλιών σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι η λύση της σιδηροδρομικής επιχείρησης είναι λίγο υδαρής, ώστε να είναι καλύτερο να εφαρμοστεί μέσα και πίσω από τη γραμμή των μαλλιών. Θα θελήσετε να διατηρήσετε αυτό που μπορεί να υποχωρήσετε, αλλά ενδεχομένως να ξαναγεννήσετε οποιαδήποτε τρίχα. Με αυτό τον τρόπο, youre όχι μόνο την εφαρμογή του τα ψιλοκομμένα φαλακρός σημεία, θέλετε να διατηρήσετε επίσης! Αν το εφαρμόσετε ακριβώς έξω από τη γραμμή των μαλλιών για να ξανακάνετε τίποτα, θα διαπιστώσετε ότι πολλά τρέχει κάτω από το νογκίνον σας και πηγαίνετε στο απόβλητο.


Παρενέργειες


Στις κλινικές δοκιμές οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που οδήγησαν στη διακοπή ήταν ναυτία, διάρροια και έμετος. Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες περιελάμβαναν δυσκολία στον ύπνο, μυϊκές κράμπες και ανορεξία. Οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες παρατηρήθηκαν σε ασθενείς που έλαβαν δόση 23 mg σε σύγκριση με 10 mg ή χαμηλότερες δόσεις. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες βελτιώθηκαν με συνεχή χρήση.


Η δέσμευσή μας:

1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.

2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.

3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας

4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

5. Βιωματική ψώνια

Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε. διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Steroid


Hot Tags: donepezil hydrochloride cas 55-31-2, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like