Η αδραφίλη διεγείρει το αντικαταθλιπτικό φάρμακο

Το αδραφινίλη είναι ένα διεγερτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται από εργαζόμενους με καθυστέρηση στη βάρδια ή εργαζόμενους νωρίς το πρωί για τη βελτίωση της εγρήγορσης και την αύξηση της αίσθησης της εγρήγορσης. Αυτό το φάρμακο έχει επίσης αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην αύξηση του συνολικού κινήτρου, πιθανώς λόγω των θετικών του επιδράσεων όσον αφορά τους υποδοχείς ντοπαμίνης. Παρέχει επίσης νοοτροπικά αποτελέσματα, αυξάνοντας τις ικανότητες μάθησης, βελτιώνοντας τη μνήμη και βελτιώνοντας τη συνολική ενέργεια του εγκεφάλου. Χρησιμοποιείται για μια ποικιλία ανθρώπων και καταστάσεων. Μεταξύ των πιο κοινών χρηστών είναι οι ασθενείς ναρκοληψίας, οι σπουδαστές και οι εργαζόμενοι σε βάρδιες.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


  • Όνομα παραγωγής: Adrafinil

  • Ψευδώνυμα: 2 - [(διφαινυλμεθυλ) σουλφινυλ] ακετοϋδροξαμικό οξύ

  • Αριθμός CAS: 63547-13-7

  • Αριθμός Einecs: 264-303-1

  • MF: C15H15NO3S

  • MW: 289,35

  • Καθαρότητα: 99% min

  • Εμφάνιση: Λευκή σκόνη3. Εφαρμογές:


Οι συστάσεις δοσολογίας ποικίλλουν, αλλά το εύρος των 150 έως 300 mg ημερησίως είναι ευρέως αποδεκτό ως ασφαλές και αποτελεσματικό. Είναι ένα πολύ ισχυρό νοοτροπικό, οπότε είναι καλή ιδέα να δοθεί στο σώμα η ευκαιρία να προσαρμοστεί ξεκινώντας με μια χαμηλότερη δόση και αυξάνοντας σταδιακά την ποσότητα που χρειάζεται.

Το Adrafinil θα πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι. Λόγω των ισχυρών ιδιοτήτων που προκαλούν εγρήγορση, θα πρέπει να λαμβάνεται το πρωί για να επιτρέψει τον κανονικό νυχτερινό ύπνο. Τα αποτελέσματα συνήθως μπορούν να γίνουν αισθητά μέσα σε μία ώρα και η διάρκεια μίας μόνο δόσης μπορεί να είναι 3-4 ώρες.

Η λήψη του adrafinil σε μακροπρόθεσμη βάση δεν είναι προσδοκώδης, καθώς ενδέχεται να επηρεάσει τη λειτουργία του ήπατος. Η χρήση του adrafinil σε έναν κύκλο (για παράδειγμα, δύο εβδομάδες αργότερα, μία εβδομάδα εκτός) συνιστάται. Εάν σχεδιάζετε να παίρνετε το adrafinil για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε στενά τη λειτουργία του ήπατος από έναν επαγγελματία υγείας.Πώς λειτουργεί το Adrafinil;

1) Δεδομένου ότι το Adrafinil είναι διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος, επηρεάζει άμεσα το αδρενεργικό σύστημα καθώς και τα επίπεδα ορμονών της κατεχολαμίνης σας. Όταν είστε κάτω από επίπεδα στρες ή ενθουσιασμό, το αδρενεργικό σύστημα απελευθερώνει αδρεναλίνη.

2) Τα αδρεναλίνης είναι φυσικά, καθώς είναι μια εξελικτική αντίδραση όταν αισθάνεστε απειλητικά. Όταν αυξάνονται οι αδρενεργικοί νευροδιαβιβαστές σας, παρατηρείτε αυξημένα επίπεδα εστίασης και συγκέντρωσης.

3) Η ντοπαμίνη παίζει έναν άμεσο ρόλο στον τρόπο που αισθανόμαστε και την ικανότητά μας να ρυθμίζουμε τη διάθεση. Αναστέλλει τη διάσπαση της ντοπαμίνης, παρέχοντας μια πιο θετική διάθεση και μείωση των επιπέδων στρες.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Στοιχεία ανάλυσης

 

 

Προσδιορισμός

 

 

Αποτελέσματα

 

Περιγραφή Ροζ έως υπόλευκη κρυσταλλική σκόνη Συμμορφώνομαι
Διαλυτότητα Διαλυτό σε μεθανόλη, ελαφρώς διαλυτό σε οξικό αιθυλεστέρα και χλωριούχο μεθυλένιο, πρακτικά αδιάλυτο στο νερό Συμμορφώνομαι
Σημείο τήξης 148 ℃ ~ 150 ℃ 149,0 ~ 149,3 ℃
Ταυτοποίηση IR / HPLC Συμμορφώνομαι
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,32%
Ισομέρεια ≤1,0% μέγ 0,66%
Μέγιστη απλή πρόσμιξη <> 0,08%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη ≤0,1% 0,078%
Βαρέων μετάλλων ≤20ppm Συμμορφώνομαι
Δοκιμασία (HPLC) 98% ~ 102% 99,42%Dutasteride-Powder-for-Hair-Growth

5. Συσκευασία & Παράδοση raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_


1). Ναυτιλία και διακριτική συσκευασία για το δέμα σας.
2) .Τρόπος φόρτωσης: Express (EMS, DHL, TNT, FedEX, HKDHL, EUB) από πόρτα σε πόρτα.
μεταφορά μέσω θαλάσσης ή αέρα για μεγάλη ποσότητα.
3). Χρόνος φόρτωσης: 4. Οι περισσότερες χώρες μπορούν να φτάσουν μέσα σε 3-10 ημέρες

Hot Tags: adrafinil διεγείρει φάρμακα αντικαταθλιπτικά, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like