Adrafinil ακατέργαστη σκόνη για τον εγκέφαλο βελτίωση

Adrafinil ακατέργαστη σκόνη που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση του εγκεφάλου. Έχουμε στεροειδή σκόνη, στεροειδή τελειωμένο πετρέλαιο, πεπτίδια, sarms και άλλα φαρμακευτικά. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Νοοτροπικό προϊόν ακατέργαστη σκόνη αδραφινίλης για βελτίωση εγκεφάλου

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντων: Adrafinil

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Περιεχόμενο: 99% Ελάχ

CAS #: 63547-13-7

Μέθοδος δοκιμής: HPLC

Μοριακός τύπος: C15H15NO3S

Μοριακό Βάρος: 289,35


Το adrafinil είναι ένα ήπιο φάρμακο διεγέρσεως του κεντρικού νευρικού συστήματος που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση της υπερβολικής υπνηλίας και

προσοχή σε ηλικιωμένους ασθενείς. Χρησιμοποιείται επίσης εκτός σήμανσης από άτομα που επιθυμούν να αποφύγουν την κόπωση, όπως

ως εργαζόμενοι τη νύχτα ή άλλοι που πρέπει να μείνουν ξύπνιοι και σε εγρήγορση για μεγάλες χρονικές περιόδους.


Περιγραφή:


Το Adrafinil περιλαμβάνεται στον κατάλογο των πιο δημοφιλών νοοτροπικών προϊόντων παγκοσμίως και η Herb Nutritionals Co., Ltd προσφέρει την καλύτερη ποιότητα και την πιο ανταγωνιστική τιμολόγηση από την Κίνα, με τη μορφή ενέργειας, δισκίων και

κάψουλες. Ως ήπιο διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος (CNS), το adrafinil χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από την υπερβολική υπνηλία και αυξάνει την προσοχή στην αρχή. Η αδραφιλίνη μπορεί να προάγει την αφύπνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μειώνει τα συμπτώματα κόπωσης ή υπερβολικής υπνηλίας κατά τη διάρκεια της ημέρας και στη συνέχεια να εξελιχθεί

πιο γνωστό νοοτροπικό για την υγεία του εγκεφάλου.


Χρήση Adrafinil:


Το Adrafinils περιλαμβάνεται στον κατάλογο των πιο δημοφιλών νοοτροπικών προϊόντων παγκοσμίως και η Herb Nutritionals Co., Ltd προσφέρει την καλύτερη ποιότητα και την πιο ανταγωνιστική τιμολόγηση από την Κίνα, με τη μορφή ενέργειας, δισκίων και καψουλών. Ως ήπιο διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ), οι αδραφίνες χρησιμεύουν για την ανακούφιση από την υπερβολική υπνηλία και την αύξηση της προσοχής από την αρχή. Οι αδραφίνες μπορούν να προωθήσουν την αφύπνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μειώσουν τα συμπτώματα κόπωσης ή υπερβολική υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας και, στη συνέχεια, να εξελιχθούν για να είναι μια πιο γνωστή νοοτροπική για την υγεία του εγκεφάλου.


Δόση αδραφιλίλης με δόση μοδαφινίλης:


Ωστόσο, πρόκειται για μια αδελφή ουσία, αν και η μονταφινίλη θεωρείται φάρμακο ναρκοληψίας, αλλά σύμφωνα με τον "νόμο περί ελεγχόμενων ουσιών", ταξινομείται ως ουσία κατηγορίας.. Απαιτεί χαμηλότερη δόση από την Adela Fen, ταχύτερη απόκριση, μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς να χρειάζεται να μεταβολίζεται από το συκώτι, καθιστώντας την καλύτερη επιλογή για μακροπρόθεσμα συμπληρώματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Λόγω της απότομης αύξησης της αρτηριακής πίεσης, οι μακροχρόνιοι χρήστες είναι ευαίσθητοι σε καρδιακές παθήσεις (καρδιακές βλάβες). Αυτά τα δύο φάρμακα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας τη συνιστώμενη δόση και όχι ως μέρος της καθημερινής ψυχοπαθολογίας.


Οφέλη από το Adrafinil:


Η αδραφινίλη είναι πηγή Modafinil - μια πολύ γνωστή προειδοποίηση-αναμνηστική και έξυπνο φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες.

Η πρωτογενής χρήση του Adrafinil μέχρι στιγμής βρίσκεται σε κλινικές συνθήκες, βοηθώντας τους ασθενείς που πάσχουν από διαταραχές ύπνου όπως.

Μερικά από αυτά είναι σοβαρά προβλήματα όπως η ναρκοληψία και η υπερβολική υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά άλλες χρήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν την προώθηση της εγρήγορσης στους εργαζόμενους σε βάρδιες.

Η άπνοια ύπνου βελτιώνεται επίσης με τη χρήση αυτού του συμπληρώματος.

Συμβάλλει πραγματικά στην αποκατάσταση των κανονικών συνηθειών ύπνου για αυτούς τους ασθενείς, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε ξεκούραστο ύπνο και στη συνέχεια να σας κρατά ζωντανή και προειδοποιητική κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε να μην αισθάνονται συνεχώς κουρασμένοι.

Η αδραφιλίνη συμβάλλει στην προώθηση μιας γενικής αίσθησης ενέργειας - ειδικά της ψυχικής ενέργειας. Αυτό μπορεί να το κάνει αποτελεσματικό για ανθρώπους που υποφέρουν από διαταραχές της διάθεσης, όπως άγχος, άγχος και κατάθλιψη. Αν συνεχώς αισθάνεστε κουρασμένοι και διασκεδασμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, τότε το Adrafinil μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση καλύτερων ενεργειακών επιπέδων.


Η δέσμευσή μας:

1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.

2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.

3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας

4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

5. Βιωματική ψώνια

Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε. διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Steroid
Hot Tags: adrafinil ακατέργαστη σκόνη για τον εγκέφαλο βελτίωση, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like