9-φλουορενόλη υδραφινίλη

Το υδραφινίλη, επίσης γνωστό με την επίσημη του ονομασία 9-φλουορενόλη, είναι ένα ευγονικό φάρμακο. δηλώνει ότι είναι αποτελεσματικότερο να διατηρηθεί ο στόχος του φαρμάκου ξύπνιος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

99% καθαρότητα νοοτροπική σκόνη υδραρφινίλη 9-φλουορενόλη


Είμαστε μια έμπειρη επιχείρηση της κατασκευής διαφόρων ειδών στεροειδών, samrs πεπτιδικά προϊόντα και φαρμακευτική πρώτη ύλη.

Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com

Μπορείτε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε αμφιβολία αμφιβάλλετε και θα απαντήσουμε μέσα σε 12 ώρες.
Μπορούμε να προσφέρουμε ποικιλία διακριτικών πακέτων για την επιλογή σας, μπορούμε επίσης να δώσουμε συμβουλές σχετικά με το πακέτο και την έκφραση που είναι η ασφαλέστερη για τη χώρα σας σύμφωνα με την πολυετή πείρα μας.9-Fluorenol Hydrafinil Σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος 9-φλουορενόλη
Ψευδώνυμο Υδραδίνυλο
CAS 1689-64-1
MF C13H10O
MW 182.22
EINECS 216-879-0
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,5%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή σκόνη κρυσταλλώσεως
Χρήση βελτιώνει την κυκλοφορία του εγκεφάλου
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


9-φλουορενόλη υδραφινίλη


Η υδραφινίλη (ή η 9-φλουορενόλη) είναι συχνά ένας παράγοντας προαγωγής της αφύπνισης, καταπολεμώντας την υπνηλία και την απροσεξία. Είναι πραγματικά ένα αναλογικό και προφάρμακο της μονταφινίλης (που αναφέρεται επίσης ως Provigil) - ένα συστατικό που χρησιμοποιείται από πιλότους της Airforce σε μακριές αποστολές για να παραμείνει ξύπνιο και άγρυπνο.


Hydrafini, Fluorenol είναι ένα παράγωγο αλκοόλης του φθορενίου. Στο πλέον σημαντικό ισομερές, φλουορεν-9-όλη ή 9-υδροξυφθορένιο, η υδροξυ ομάδα βρίσκεται στον άνθρακα γεφυρώσεως μεταξύ των δύο δακτυλίων βενζολίου. Το υδροξυφθορένιο μπορεί να μετατραπεί σε φλουορενόνη με οξείδωση. Πρόκειται για ένα λευκό-κρεμ χρώματος στερεό σε θερμοκρασία δωματίου.


Εφαρμογή 9-φλουορενόλης υδραφινίλης


Η υδραρφινίλη (γνωστή και ως 9-φλουορενόλη) είναι μια νέα ευτροφική νοοτροπική που σίγουρα είναι πολύ παρόμοια σε δράση με το Modafinil. Αρχικά αναπτύχθηκε ως ερευνητικό συγκρότημα στην αγορά αφύπνισης και εγρήγορσης. Λόγω της αναφερθείσας αποτελεσματικότητάς του ως ευγονικού παράγοντα, γίνεται δημοφιλής στους προχωρημένους χρήστες νοοτροπικών ουσιών. Είναι ενδιαφέρον ότι οι χρήστες αναφέρουν λιγότερο ερεθιστικά αποτελέσματα από ότι το Modafinil, αλλά μια καλύτερη ικανότητα να προωθήσει την επαγρύπνηση. Άλλα αναφερθέντα οφέλη περιλαμβάνουν την ενίσχυση της προσοχής, την αύξηση των κινήτρων, την άριστη ώθηση της διάθεσης, τη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας και την ικανότητα εκμάθησης.


Το υδραφινίλ παίζει ρόλο ως αναστολέας επαναπρόσληψης ντοπαμίνης, αυξάνοντας τις συγκεντρώσεις ντοπαμίνης.


Η υδραρφινίλη θα μπορούσε να οδηγήσει σε βελτιωμένη διαδικασία μνήμης και εκμάθησης. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η λειτουργία του Hydrafinil ως ανταγωνιστή του υποδοχέα 5-HT6 θα μπορούσε να οδηγήσει στη βελτίωση των γνωστικών επιδόσεων.


Η υδραφινίλη είναι γνωστό ότι ενισχύει τα επίπεδα ισταμίνης στον υποθάλαμο. Η ισταμίνη παίζει σημαντικό ρόλο στην ομαλοποίηση του κιρκαδιανού ρυθμού μας και στη ρύθμιση των κύκλων ύπνου-αφύπνισης.


Δοσολογία 9-φλουορενόλης υδραφινίλης


Η υδραρφινίλη είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό ανάλογο του Modafinil και του ερευνητικού χημικής διεγερτικής ουσίας nootropic που πρέπει να λαμβάνεται σε δοσολογίες που κυμαίνονται από όχι περισσότερο από 50 έως 100 mg μία φορά την ημέρα.


9-φλουορενόλη υδραφινίλη COA


Ονομα προϊόντος 9-φλουορενόλη
Αρ. CAS 1689-64-1 Εξωτερική Συσκευασία 25KG
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 15 Δεκεμβρίου 2018 Διάρκεια ζωής 14 Δεκεμβρίου. 2020
Το πρότυπο εγκρίθηκε Εσωτερικό πρότυπο
Στοιχεία ανάλυσης Προσδιορισμός Αποτελέσματα
Εμφάνιση Υπόλευκη σκόνη Συμφωνώ
Ταυτοποίηση Το φάσμα IR και HPLC πρέπει να είναι σύμφωνο με το πρότυπο δείγμα συμμορφώνομαι
Σημείο τήξης 83 ° C ~ 86 ° C 84,3 ° C ~ 85,6 ° C
Απώλεια στο στέγνωμα Λιγότερο από 0,5% 0,29%
Καθαρότητα (σε ξηρή βάση, HPLC) NLT 99,5% 99,62%
Συνολική ακαθαρσία Λιγότερο από 0,5% 0,33%
Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη ≤0,2% 0.16%
Βαρέων μετάλλων ≤20ppm συμμορφώνομαι
συμπέρασμα Αρμόδιος
9-Fluorenol gaba

9-Fluorenol Hydrafinil


Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Επαγγελματική Συσκευασία

Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά και θα προσφέρουμε στους πελάτες αρκετούς τρόπους συσκευασίας, αφού θα επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου


Διασφάλιση ποιότητας

Διπλός έλεγχος για την ποιότητα κάθε παρτίδας πριν από την παράδοση στον πελάτη.

Για εμφάνιση, θα κάνουμε φωτογραφίες των προϊόντων εκ των προτέρων. Προσφέρουμε τις φωτογραφίες σας για έγκριση. Ειδικά για ομαλή στερεά, θα ελέγξουμε την εμφάνιση μετά την τήξη για να αποφύγουμε ορατές μολύνσεις.

Για τις βασικές παραμέτρους, αποστέλλουμε δείγματα σε τρίτους που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το COA του κατασκευαστή ή με τη μέθοδο δοκιμής του πελάτη. Εάν υπάρχει ασυμφωνία, θα σας ενημερώσουμε αμέσως.


Ανταγωνιστική τιμή

Η εκτεταμένη σχέση μας με τους κατασκευαστές στην Κίνα, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε τις υψηλότερες ποιοτικές χημικές ουσίες, τα συστατικά και τα πρόσθετα σε ανώτερη τιμή. Όσο περισσότερο αγοράζετε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που θα λάβετε.


Στο χρόνο παράδοσης

Υποσχόμαστε να παραδίδουμε κάθε παρτίδα προϊόντων εγκαίρως και με τον στόχο που προσφέρει το ποσοστό ικανοποίησης να φθάσει στο 100%.


Υπηρεσία με καρδιά

Είμαστε πραγματικά χημική προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες logistics, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης εξαγωγής, εκτελωνισμού και κάθε λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια της αποστολής. Αυτό μας καθιστά ικανό να σας προσφέρουμε υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης από τη σειρά στα προϊόντα που μεταφέρονται στο χέρι σας. Πραγματικά Χημική διατηρεί την παραγγελία σας στην καρδιά μας.


Αγοραστής ανάγνωσης

 

Πολιτική Δειγματοληψίας: Πρέπει να πληρώσετε πρώτα το δείγμα εάν θέλετε να το ελέγξετε και τα χρήματα θα επιστραφούν όταν επιβεβαιωθεί η μαζική παραγγελία.

Τρόπος πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram

Ημερομηνία παράδοσης: Εντός 10 εργάσιμων ημερών από την καταβολή της προκαταβολής

Ναυτιλιακός τρόπος: Με express, θάλασσα ή αεροπορικώς

Μετά την υπηρεσία: Όταν λάβετε τα προϊόντα, παρακαλούμε ελέγξτε το προϊόν και την ποσότητα του εγκαίρως, μόλις παρουσιαστούν προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να λύσετε το πρόβλημα.


 

Πώς να κάνετε μια παραγγελία:

 

1, Πείτε μου την ποσότητα και το περιεχόμενο που χρειάζεστε, θα σας δώσω την προσφορά μου. Εάν η ποσότητα είναι μεγάλη, θα πάρετε μια έκπτωση ή ένα μικρό δώρο.

 

2, Όταν συμφωνείτε με την προσφορά μου.pay από την Western Union, Money Gram, T / T ή Bitcoin.

 

3, Στείλτε μου τις πληροφορίες παράδοσης (όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου κλπ.)

 

4, Όταν λάβουμε την πληρωμή, θα κανονίσω την παράδοση για εσάς.

 

5, Εντός 1-2 ημερών, η συσκευασία των εικόνων και ο αριθμός καταδίωξης θα σας αποσταλούν.

 

6, Κάθε πρωί θα ελέγξω τις πληροφορίες παρακολούθησης για εσάς, μέχρι 4-7 ημέρες αργότερα θα πάρετε το δέμα σας.

 

7, Αν δυστυχώς, είναι καθυστέρηση από το έθιμο, υποσχόμαστε την αποχώρηση σας. (Αν και η πιθανότητα να κρατηθεί σχεδόν δεν υπάρχει)

 

8, Όταν παίρνετε το δέμα, οποτεδήποτε έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, θα σας βοηθήσουμε.

 

Αν έχετε περαιτέρω ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου

whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com140Hot Tags: 9-φλουορενόλη υδραφινίλη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like