Σκόνη τριαμκινολόνης

Το τοπικό τριαμκινολόνη χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην ανακούφιση από ερυθρότητα, κνησμό, οίδημα ή άλλη δυσφορία που προκαλείται από τις δερματικές παθήσεις. Εμείς προμήθεια στεροειδή σκόνη, στεροειδή τελειωμένο πετρέλαιο, πεπτίδια και sarms, Οποιεσδήποτε ανάγκες επικοινωνία: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Ακετονίδιο τριαμκινολόνης για αντιεπιληπτική φαρμακευτική

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα: Ακετονίδη τριαμκινολόνης

CAS: 76-25-5

MF: C24H31FO6

MW: 434.5

EINECS: 200-948-7

Χημικές ιδιότητες: Ασπρο συμπαγές

Χρήση: Ένα γλυκοκορτικοειδές, αντιασθματικό (εισπνεόμενο); αντιαλλεργικό (ρινικό)


Περιγραφή προϊόντος:


Το ακετονίδιο γλυκοκορτικοειδούς τριαμκινολόνης χρησιμοποιείται κλινικά για τη θεραπεία της καταστολής της φλεγμονής σε χρόνιες φλεγμονώδεις ασθένειες όπως το άσθμα, η ρευματοειδή αρθρίτιδα, η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου και οι αυτοάνοσες ασθένειες (Barnes, 1998, Buttgereit 2000, Uckermann et al., 2005).


Το οξικό ακετονίδιο της τριαμκινολόνης είναι ένα άλλο παράγωγο της τριαμκινολόνης, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία για αρκετές δεκαετίες. Παρά τη μεγάλη σημασία της, δεν έχουν αναφερθεί κρυσταλλικές δομές της ένωσης του τίτλου. Ωστόσο, έχουν αναφερθεί κρυσταλλική δομή των αναλόγων ενώσεων, διαλυτωμένο με χλωριούχο τριαμσινολόνη διοξεικό χλωροφόρμιο και διαλυτωμένο με μεθανόλη τριαμκινολικής ακετονίδης (Suitchlmezian et al., 2006 & Jess et al., 2006). Στην ένωση του τίτλου, τα μήκη και οι γωνίες των δεσμών συμφωνούν με αυτά που αναφέρονται για άλλα παράγωγα τριαμκινολόνης (Suitchlmezian et al., 2006, Jess et αϊ., 2006). και βρίσκονται εντός των αναμενόμενων ορίων. Το μοριακό πλαίσιο αποτελείται από πέντε συμπυκνωμένους δακτυλίους, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τρεις εξαμελείς δακτύλιοι και δύο πενταμελείς δακτύλιοι.


Εφαρμογή:


Η ακετονίδη της τριαμκινολόνης ως ενδοαρθρική ενέσιμη έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μίας ποικιλίας μυοσκελετικών παθήσεων. Όταν εφαρμόζεται ως τοπική αλοιφή, χρησιμοποιείται για φουσκάλες από δηλητηριώδη κισσό, βελανιδιές και σουμάκ, που εφαρμόζονται στο δέρμα, αποφεύγοντας τα μάτια, το στόμα και την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Παρέχει άμεση ανακούφιση και χρησιμοποιείται πριν από τη χορήγηση πρεδνιζόνης από το στόμα. Τα παρασκευάσματα πάστας από το στόμα / το δόντι χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των αφθώδους έλκους.


Ως ενδομυϊκή ένεση, το ακετονίδιο της τριαμκινολόνης έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία διαφόρων οφθαλμικών παθήσεων και έχει βρεθεί χρήσιμο για τη μείωση του οιδήματος της ωχράς κηλίδας. Οι δοκιμές φαρμάκων έχουν βρει ότι είναι τόσο αποτελεσματικές όσο τα αντι-VEGF φάρμακα στα μάτια με τους τεχνητούς φακούς σε διάστημα δύο ετών.


Όχι συχνά, η ενδομυϊκή ένεση ακετονίδης τριαμκινολόνης μπορεί να ενδείκνυται για τον έλεγχο σοβαρών ή ανικανουσών αλλεργικών καταστάσεων για τις οποίες έχουν αποτύχει συμβατικές θεραπείες, όπως άσθμα, ατοπική δερματίτιδα, δερματίτιδα επαφής, πολυετή ή εποχική αλλεργική ρινίτιδα, ασθένεια ορού και μετάγγιση και υπερευαισθησία φαρμάκου αντιδράσεις.
Διαδικασία συσκευασίας & παράδοσης


1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την οποία πραγματοποιείται η πληρωμή.

2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό πράκτορα logistics, που μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση

3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 2 mg / φιαλίδιο σε 20 mg / φιαλίδιο ταυτόχρονα στον προορισμό σας.

4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 12 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Οι ενημερωμένες πληροφορίες παρακολούθησης θα παρέχονται κάθε δεύτερη μέρα μόνο και μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.

5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά την παραλαβή του προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα προβλήματα θα επιλυθούν αμέσως.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Steroid


Hot Tags: triamcinolone σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like