Υδροχλωρίδιο ραλοξιφαίνης CAS.82640-04-8

Η ραλοξιφαίνη είναι ένας εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα οιστρογόνου (SERM). δρα ως αντι-οιστρογόνο τόσο στον μαστό όσο και στον ιστό της μήτρας ενώ είναι οιστρογόνος στα οστά. Μπορεί να έχει αποτελεσματικότητα έναντι των ευαίσθητων σε οιστρογόνα καρκίνων.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η υδροχλωρική ραλοξιφαίνη Cas: 82640-04-8 είναι ένα καλό προϊόν για την καταπολέμηση της οιστρογόνου. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας με το Whatsapp: +8613378646535 Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Υδροχλωρική ραλοξιφαίνη

Ψευδώνυμο: Raloxifene HCl; KEOXIFENE; AKOS 92138

CAS: 82640-04-8

Καθαρότητα: 99%

MF: C28H28ClNO4S

MW: 510.04

Εμφάνιση: Ανοικτό κίτρινη σκόνη

Σχετικές ουσίες: Φαρμακευτική ποιότητα

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση

Χρόνος παράδοσης: 1-2 ημέρες από την παραλαβή της πληρωμής

Χρόνος παράδοσης: Προϊόντα κάτω των 200kg αεροπορικώς. Πάνω από 200 κιλά με πλοίο

Χρόνος παράδοσης: Μέσος όρος 6 ημερών αεροπορικώς. 15 ημέρες με πλοίο

Χρήση: Χρησιμοποιείται στην πρόληψη της οστεοπόρωσης σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.


Στοιχεία δοκιμής

Προσδιορισμός

Αποτελέσματα δοκιμών

Εμφάνιση

Κίτρινη σκόνη

Συμμορφώνομαι

Ταυτοποίηση

Ιρ

Συμμορφώνομαι


Πληροί τις απαιτήσεις της δοκιμής για το χλωριούχο

Συμμορφώνομαι

Διαλυτότητα

Διαλυτό σε διάλυμα υδροξειδίου του νατρίου 10%, ελαφρώς διαλυτό σε μεθανόλη, αδιάλυτο στο νερό

Συμμορφώνομαι

Χημική δοκιμή

98,5% ~ 101,5%

99,15%

Σχετικές ουσίες

Rrt = 0,74 ακαθαρσία

≤0,20%

Συμμορφώνομαι


Άλλη μοναδική ακαθαρσία

≤0,10%

0,07%


Συνολικές προσμείξεις

≤0,5%

0,26%

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

0,10%

Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη

≤0,1%

Συμμορφώνομαι

Βαριά μέταλλα

≤10ppm

Συμμορφώνομαι

Αποθήκευση

Διατηρείται σε καλά κλειστούς περιέκτες και προστατεύεται από το φως. Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου.

συμπέρασμα

Συμμορφώνεται με το πρότυπο usp32


Περιγραφή:

Η ραλοξιφαίνη είναι ένας εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα οιστρογόνου (SERM). δρα ως αντι-οιστρογόνο τόσο στον μαστό όσο και στον ιστό της μήτρας ενώ είναι οιστρογόνος στα οστά. Μπορεί να έχει αποτελεσματικότητα έναντι των ευαίσθητων σε οιστρογόνα καρκίνων.

Η συνήθης δόση για ενήλικες είναι ένα δισκίο (37,5 mg) ημερησίως, χορηγούμενο πριν από το πρωινό ή 1-2 ώρες μετά το πρωινό. Οι συστάσεις για τη δοσολογία του Bodybuilder είναι συνεπείς με εκείνες των ασθενών και πρέπει να εξατομικεύονται ώστε να λαμβάνεται επαρκής ανταπόκριση με τη χαμηλότερη αποτελεσματική δόση. Για μερικούς ασθενείς ή bodybuilders μπορεί να είναι επαρκής μισό δισκίο (18,75 mg) ημερησίως, ενώ άλλα μπορεί να πάρουν μισή δόση δύο φορές την ημέρα. Η ραλοξιφαίνη είναι ένας εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα οιστρογόνου (SERM). δρα ως αντι-οιστρογόνο τόσο στον μαστό όσο και στον ιστό της μήτρας ενώ είναι οιστρογόνος στα οστά. Μπορεί να έχει αποτελεσματικότητα έναντι των ευαίσθητων σε οιστρογόνα καρκίνων.


Βοολομεθαζόνη ακατέργαστη σκόνη διπροπιονικού


Εφαρμογές:

Μπορεί να αποτρέψει ή να θεραπεύσει την επαγόμενη από τα κορτικοστεροειδή οστική απώλεια. Το Αμερικανικό Κολέγιο Ρευματολογίας δηλώνει ότι η ραλοξιφαίνη μπορεί να προσφερθεί σε επιλεγμένες γυναίκες που υποβάλλονται σε μετεμμηνοπαυσιακή θεραπεία με κορτικοστεροειδή, οι οποίες αρνούνται τη θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης ή άλλους αντι-απορροφητικούς παράγοντες (π.χ., διφωσφονικά, καλσιτονίνη) ή στους οποίους αντενδείκνυνται τέτοιες θεραπείες.


Μείωση της επίπτωσης του διηθητικού καρκίνου του μαστού σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες με οστεοπόρωση.


Μείωση της συχνότητας εμφάνισης διηθητικού καρκίνου του μαστού σε γυναίκες με εμμηνόπαυση με υψηλό κίνδυνο εμφάνισης της νόσου. Δράση συγκρίσιμη με εκείνη της ταμοξιφαίνης στη μείωση του κινδύνου διηθητικού καρκίνου του μαστού (δοκιμή STAR). Δεν υπάρχει επίδραση στον κίνδυνο λοίμωξης in situ ή καρκίνου του λοβιακού καρκινώματος in situ (δοκιμή STAR). Δεν έχει τεκμηριωθεί η επίδραση στη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε γυναίκες με γενετικές μεταλλάξεις BRCA1 ή BRCA2.


Δεν ενδείκνυται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού ή για τη μείωση του κινδύνου υποτροπής του καρκίνου του μαστού. 1 Δεν ενδείκνυται για μείωση του κινδύνου μη επεμβατικού καρκίνου του μαστού.


Παρενέργειες: Η ραλοξιφαίνη μπορεί συχνά να προκαλέσει τη δημιουργία σοβαρών θρόμβων αίματος στα πόδια, στους πνεύμονες ή στα μάτια. Άλλες αντιδράσεις που εμφανίστηκαν περιλαμβάνουν πρήξιμο / πόνο στα πόδια, δυσκολία στην αναπνοή, θωρακικό άλγος, αλλαγές στην όραση. Η ραλοξιφαίνη είναι ένα τερατογόνο φάρμακο, δηλαδή, μπορεί να προκαλέσει αναπτυξιακές ανωμαλίες όπως είναι τα γενετικά ελαττώματα.


Το πλεονέκτημά μας

Ποιότητα

Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή ορμονών στεροειδών και πεπτιδίων για 12 χρόνια,

όλα τα προϊόντα μας πρέπει να δοκιμαστούν σε επαγγελματικό εργαστήριο πριν από την πώληση, πρέπει να πληρούν τα εσωτερικά πρότυπα ποιότητας ελέγχου. Η πραγματική καθαρότητα είναι μεγαλύτερη από 99%. και έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε


Πακέτο

Θα χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές συσκευασίες με διαφορετικά προϊόντα για διαφορετικές χώρες, όπως συσκευασίες τροφίμων.


Διανομή

Το πακέτο θα αποσταλεί 3 ημέρες μετά την πληρωμή. Μπορούμε να το στείλουμε μέσω HKEMS, EUB, DHL .UPS, TNT.FedEx ή άλλης μεθόδου. Έχουμε μια επαγγελματική και σταθερή εφοδιαστική, θα αποφασίσουμε να επιλέξουμε ποιος courier εξαρτάται από διαφορετικές χώρες.Για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για την παράδοση των αγαθών για σας .. Αν τα εμπορεύματα χάθηκαν ή δεν ελήφθησαν για άλλους λόγους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου Αμέσως. Θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να σας αποστείλουμε ξανά


Εκτελωνισμός

Το ποσοστό εκκαθάρισης είναι πολύ υψηλό, ειδικά για τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Χιλή και άλλες χώρες, έχουμε ειδική συσκευασία για καλύτερη εκκαθάριση

5534-09-8

Hot Tags: raloxifene hydrochloride cas.82640-04-8, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like