Οξική πρεδνιζόνη-21-οξική πρεδνιζολόνη

Η οξική πρεδνιζολόνη (Omnipred) είναι ένα φάρμακο μέτριας τιμής που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διόγκωσης, της ερυθρότητας, του κνησμού και των αλλεργικών αντιδράσεων στο μάτι. Αυτό το φάρμακο είναι ελαφρώς λιγότερο δημοφιλές από συγκρίσιμα φάρμακα. Διατίθεται σε μάρκα και γενική μορφή. Δεν καλύπτεται από τα περισσότερα προγράμματα Medicare και ασφάλισης, αλλά τα κουπόνια κατασκευαστών και φαρμακείων μπορούν να βοηθήσουν στην αντιστάθμιση του κόστους. Συγκρίνετε τα κορτικοστεροειδή.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Ονομα: 21-οξική πρεδνιζόνη
Αριθμός CAS: 125-10-0
Τύπος: C23H28O6
Μοριακό βάρος: 400.51
Συνώνυμα: Προκυκλο-1,4-διενο-3,11,20-τριόνη, 17,21-διυδροξυ-, 21-οξικό (6Cl, 7Cl, 8Cl) 21- ακετοξυ- 17α- υδροξυπρεγνα- 1,4- διένιο- 3, 11,20-τριόνη · Cortancyl · Delcortin · Delta-Corlin · Deltalone · Ferrosan · NSC 10965 · Nisone · οξική πρεδνιζόνη · D1-Cortisone 21-acetate · ΟΙ-δεϋδροκορτιζόνη οξικό · D1-
EINECS: 204-726-0
Πυκνότητα: 1,28 g / cm3
Σημείο βρασμού: 582 ° C σε 760 mmHg
Σημείο ανάφλεξης: 200,2 ° C
3. Εφαρμογές:


Η χρήση οφθαλμικών κορτικοστεροειδών ενώ φοράτε φακούς επαφής (σκληροί φακοί ή μαλακοί φακοί) μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα μόλυνσης. Επομένως, μην εφαρμόζετε αυτό το φάρμακο ενώ φοράτε φακούς επαφής. Επίσης, συμβουλευτείτε έναν οφθαλμίατρο (γιατρό ματιών) για συμβουλές σχετικά με το πόσο καιρό να περιμένετε μετά την εφαρμογή αυτού του φαρμάκου πριν τοποθετήσετε τους φακούς επαφής σας. Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να μην φορέσετε καθόλου φακούς επαφής καθόλη τη διάρκεια της θεραπείας και για μία ή δύο ημέρες μετά τη διακοπή της θεραπείας.

 

Οι φλεγμονώδεις καταστάσεις που επηρεάζουν τα στεροειδή, του κερατοειδούς, του κερατοειδούς και του πρόσθιου τμήματος της σφαίρας, όπως η αλλεργική επιπεφυκίτιδα, η ροδόχρου ακμή, η επιφανειακή σημειακή κερατίτιδα, η κερατίτιδα του έρπητα ζωστήρα, η ιρίτιδα, η κυκλίτιδα, επιλεγμένοι μολυσματικοί επιπεφυκίτιδες όταν ο εγγενής κίνδυνος χρήσης στεροειδών είναι αποδεκτή για να επιτύχει μια ενδεδειγμένη μείωση του οίδηματος και της φλεγμονής. τραυματισμό του κερατοειδούς από χημικά, ακτινοβολία ή θερμικά εγκαύματα ή διείσδυση ξένων σωμάτων.

ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Δύο σταγόνες τοπικά στο μάτι (ες) τέσσερις φορές την ημέρα. Σε περιπτώσεις βακτηριακών λοιμώξεων, είναι υποχρεωτική η ταυτόχρονη χρήση αντι-μολυσματικών παραγόντων. Πρέπει να αποφεύγεται η πρόωρη διακοπή της θεραπείας. Εάν τα σημεία και τα συμπτώματα αποτύχουν να βελτιωθούν μετά από δύο ημέρες, ο ασθενής θα πρέπει να επανεξεταστεί (ΔΕΙΞΤΕ τις προφυλάξεις).

Η δοσολογία της Οπτικής Ψευδαργύρου Πρεδνιζολόνης USP, 1% μπορεί να μειωθεί, αλλά πρέπει να ληφθεί μέριμνα να μην διακόπτεται πρόωρα η θεραπεία. Σε χρόνιες παθήσεις, η διακοπή της θεραπείας πρέπει να πραγματοποιείται με σταδιακή μείωση της συχνότητας των εφαρμογών.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Ονομα προϊόντος Πρεδνιζολόνη-21-οξικό
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρωματογραφική καθαρότητα Οποιαδήποτε ατομική πρόσμειξη δεν υπερβαίνει το 1,0%
Συνολικές προσμείξεις όχι περισσότερο από 2,0%
0,4%
1,2%
Απώλεια στο στέγνωμα Δεν υπερβαίνει το 0,5% 0,3%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη 0,2% κατ 'ανώτατο όριο 0,05%
Υπολειμματικοί διαλύτες Μεθανόλη ≤3000 ppm
Χλωριούχο μεθυλένιο ≤ 600 ppm
Χλωροφόρμιο ≤60 ppm
Tetrahydrofuran≤720ppm
385ppm
Δεν ανιχνεύεται
Δεν ανιχνεύεται
Δεν ανιχνεύεται
Χημική δοκιμή Μεταξύ 97,0% και 102,0% 98,8%
Μικροδιάταξη 90% όχι περισσότερο από 10 μικρά 90% όχι περισσότερο από 10 αικρόνια

5. Συσκευασία & Παράδοση raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_


1. Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική εργοστάσιο ακατέργαστων σκόνη στην Κίνα για πάνω από 10 χρόνια, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο άμεσα προμηθεύει.

2. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε Γερμανία, Βραζιλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Καναδά, Μεξικό, Πολωνία, Ρωσία, Αυστραλία, Νορβηγία, Φινλανδία και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα
 
3.Professional ομάδα ειδικά για συσκευασία και αποστολή και κοιτάζοντας τον κώδικα παρακολούθησης 24 ώρες για το τελωνειακό πέρασμα εγγυημένο.
Τα περισσότερα από τα σκόνες είναι στο απόθεμα, υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα, θα μπορούσαν να σταλούν μέσα σε 24 ώρες.
Υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη και ασφαλής παράδοση. Αποστολή από την DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS κ.λπ.


Hot Tags: οξική πρεδνιζόνη πρεδνιζολόνη-21-οξικό, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like