Φουροϊκή μομεταζόνη CAS.83919-23-7

Φουροϊκή μομεταζόνη CAS.83919-23-7

Η φουροϊκή μομεταζόνη χρησιμοποιείται στη θεραπεία φλεγμονωδών δερματικών διαταραχών (όπως έκζεμα και ψωρίαση) (τοπική μορφή), αλλεργική ρινίτιδα (όπως αλλεργική ρινίτιδα) (τοπική μορφή), άσθμα (μορφή εισπνοής) για ασθενείς που δεν ανταποκρίνονται στα λιγότερο ισχυρά κορτικοστεροειδή και πέμφωμα του πέους.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φουροϊκή μομεταζόνη 83919-23-7 με ευνοϊκή ποιότητα

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: S-23, Εκλεκτικός διαμορφωτής υποδοχέα ανδρογόνου, SARMS,


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

• Τοπική θεραπεία μυκητιασικών λοιμώξεων που σχετίζονται με τη φλεγμονή

· Ρρουτίτιδα

· Εκδημιοποιητικές δερματικές δερματικές αντιδράσεις στις οποίες υπάρχουν μυκητιακές μολύνσεις, ύποπτες ή πιθανές

· Ατοπική δερματίτιδα

Περιγραφή:

· Η φουροϊκή μομεταζόνη είναι μια μέτρια ισχυρή κορτικοστεροειδή. Η φουροϊκή Momentasone ενσωματώνει άτομο χλωρίου σε αντίθεση με το φθόριο και οδηγεί σε σημαντική αύξηση της τοπικής αντιφλεγμονώδους ισχύος.

· Μαζί με την Terbinafine που δρα ως αντιμυκητιασικό.


2.Προδιαγραφές:

Ονομασία προϊόντος: Φωροϊκή μομεταζόνη
Συνώνυμα: 17-FUROATE MOMETASONE · FUROATE MOMETASONE · NASONEX · (11-βήτα, 16-άλφα) -ξυ-16-μεθύλιο · πρεγνα-1,4-διενο-3,20- (2-φουρανυλκαρβονυλ) οξυ) -11-υδροξυ · 9-χλωρο-17- (2-χλωροακετυλ) -11,17- διυδροξυ- 10,13,16- τριμεθυλ- 6,7,8,11,12,14 , 15,16-οκταϋδροκυκλοπεντα [α] φαινανθρενο-3-όνη φουροϊκή · (11ΒΕΤΑ, 16ΑΛΦΑ) -9,21-DICHLORO-17 - [(2-ΦΑΡΟΝΥΛΙΚΑΡΒΟΝΥΛ) ΟΞΥ] -11- ΥΔΡΟΞΥ- 16- ΜΕΘΥΛΟΠΡΕΓΝΑ- 1,4 -DIENE-3,20-DIONE
CAS: 83919-23-7
MF: C32H32Cl2O8
MW: 615.5
Κατηγορίες Προϊόντων: Ενδιάμεσα & Φτηνές Χημικές ουσίες, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ορμονικά Φάρμακα
Σημείο τήξεως: 218-220 ° C
Θερμοκρασία αποθήκευσης: Φυλάσσετε σε RT.
Χημικές ιδιότητες Λευκό έως ασπρόμαυρο στερεό
Χρήση Ένα τοπικό κορτικοστεροειδές που χρησιμοποιείται ως αντιφλεγμονώδες
Χρήση Ένας αντιφλεγμονώδης παράγοντας
Χρήση Ένα δευτεριωμένο τοπικό κορτικοστεροειδές που χρησιμοποιείται ως αντιφλεγμονώδες · Χαρακτηρισμένο Mometasone, που προορίζεται για χρήση ως εσωτερικό πρότυπο για τον ποσοτικό προσδιορισμό της Mometasone με GC- ή LC-φασματομετρία μάζας.


3. Εφαρμογές:

Φουροϊκή μομεταζόνη για ιατρική χρήση

Η φουροϊκή μομεταζόνη χρησιμοποιείται στη θεραπεία φλεγμονωδών δερματικών διαταραχών (όπως έκζεμα και ψωρίαση) (τοπική μορφή), αλλεργική ρινίτιδα (όπως αλλεργική ρινίτιδα) (τοπική μορφή), άσθμα (μορφή εισπνοής) για ασθενείς που δεν ανταποκρίνονται στα λιγότερο ισχυρά κορτικοστεροειδή και πέμφωμα του πέους.

Η φουροϊκή μομεταζόνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, οι αλλεργίες, και η ρωγμή. Η μομεταμόνη μειώνει το πρήξιμο (φλεγμονή), τον κνησμό και την ερυθρότητα. Η μομεταζόνη είναι κορτικοστεροειδές μέσης αντοχής. Αυτό το φάρμακο είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές, όπως κρέμα, αλοιφή και λοσιόν (διάλυμα). Ο γιατρός σας θα επιλέξει τον τύπο του προϊόντος με βάση την κατάσταση του δέρματος / περιοχή του σώματος που θεραπεύεται.

Η φουροϊκή μομεταζόνη, η ρινική μομεταζόνη χρησιμοποιείται σε ενήλικες (συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων) και παιδιά άνω των 2 ετών, μειώνοντας τα συμπτώματα όπως αλλεργική ρινίτιδα και άλλες αλλεργίες (πολυετείς ρινίτιδες) . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο έως τέσσερις εβδομάδες πριν από την εποχή της γύρης, μειώνοντας τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Mometasone Furoate


5, Προδιαγραφές προϊόντων

αντικειμένων

πρότυπο

αποτέλεσμα

εμφάνιση

λευκή έως υπόλευκη σκόνη

συμμορφώνομαι

ταυτοποίηση

ένα. ir

σι. hplc

συμμορφώνομαι

συμμορφώνομαι

σημείο τήξης

περίπου 220 ℃

221,4 ℃

συγκεκριμένη περιστροφή

+ 56 ° ± 62 °

59,5 °

απώλεια στο στέγνωμα

Μέγιστο 0,5%

0,19%

υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη

0,1% max

0,07%

βαριά μέταλλα

30ppm μέγ

συμμορφώνομαι

χρωματογραφική καθαρότητα

μόνη πρόσμιξη 1,0% max

συνολικές ακαθαρσίες 2,0% max

συμμορφώνομαι

χημική δοκιμή

97,0 ~ 102,0%

99,45%

μέγεθος σωματιδίου

90% <>

συμμορφώνομαι

συμπέρασμα

σύμφωνα με το usp35


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


7.FAQ
1.Πώς αφορά το ποσοστό επιτυχίας παράδοσης δεμάτων;
Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Επί του παρόντος, το ποσοστό εκτελωνισμού που αποστέλλουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσο για τον Καναδά, τη Βραζιλία με πολύ υψηλό ύψος πόρπης, έχουμε και έναν νέο τρόπο να περάσουμε από το τελωνείο. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

2.Τι είναι το ελάχιστο και το μέγιστο ποσό της στεροειδούς σκόνης που μπορώ να παραγγείλω ταυτόχρονα;
Κανονικά, η ελάχιστη ποσότητα μας είναι 10g, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη συγκεκριμένη παραγγελία.
Προτείνουμε το καθαρό βάρος κάθε συσκευασίας να είναι μικρότερο από 3,5 κιλά. Εάν όμως η ποσότητα της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη από 3,5 κιλά, θα χωρίσουμε τα προϊόντα σε διάφορα πακέτα και στη συνέχεια θα τα στείλουμε ξεχωριστά.

3.Παράτε το Σαββατοκύριακο;
Χρησιμοποιούμε τα EMS, TNT, FEDEX, DHL τέσσερα είδη ταχυμεταφορών. Το EMS δεν συλλέγει δέματα το σαββατοκύριακο. Τα πακέτα μπορούν να αποσταλούν κανονικά πριν από τις 12:00 π.μ. στο Πεκίνο, αν επιλέξετε να μεταφερθούν από την TNT ή την FedEx.

Hot Tags: mometasone furoate cas.83919-23-7, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like