Τροποποιημένη με INN διπροπιονική βεκλομεταζόνη

Η διπροπιονική μπεκλομεταζόνη (τροποποιημένη με INN) ή η διπροπιονική μπεκλομεθαζόνη (USAN, πρώην BAN) είναι ένα ισχυρό γλυκοκορτικοειδές στεροειδές. Είναι ένα προφάρμακο της ελεύθερης μορφής beclometasone (INN). Με τη μορφή μιας συσκευής εισπνοής (π.χ. Clenil, Qvar), ένας μεγάλος αριθμός των οποίων είναι διαθέσιμος, χρησιμοποιείται για την προφύλαξη του άσθματος. Ως ρινικό σπρέι (π.χ. Beconase, alanase, Vancenase) ή ρινικό αερόλυμα (π.χ. Qnasl), χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ρινίτιδας και της ιγμορίτιδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιείται από τους παθολόγους από το στόμα για τη θεραπεία ασυνήθιστα σοβαρών αφθώδους έλκους.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


 • CAS: 5534-09-8
  Αριθμός EINECS: 226-886-0
  Μοριακός τύπος: C28H37ClO7
  Μοριακό Βάρος: 521.0422
  Χρήση προϊόντος: φάρμακα αδρενοκορτικοτροπτικής ορμόνης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία διαφόρων φλεγμονωδών δερματικών παθήσεων.
  Δοκιμασία: 99%
  Εμφάνιση: Λευκή ή άσπρη ισχύς
  Συσκευασία: 1 κιλό / κασσίτερο


3. Εφαρμογές:


Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας ποικιλίας δερματικών παθήσεων (π.χ. έκζεμα, δερματίτιδα, αλλεργίες, εξάνθημα). Η βηταμεθαζόνη μειώνει τη διόγκωση, τον κνησμό και την ερυθρότητα που μπορεί να εμφανιστούν σε αυτούς τους τύπους καταστάσεων. Αυτό το φάρμακο είναι ένα ισχυρό κορτικοστεροειδές.

Αυτό το φάρμακο χορηγείται με ένεση (βολές) σε μυ, άρθρωση ή πληγή στο δέρμα. Χρησιμοποιείται για τη μείωση της φλεγμονής, του ερεθισμού και του πόνου. Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία δερματικών προβλημάτων, αρθρίτιδας και άλλων προβλημάτων άρθρωσης ή τένοντα.

Αυτό το φάρμακο μπορεί επίσης να χορηγηθεί σε έγκυες γυναίκες που διατρέχουν κίνδυνο πρόωρης χορήγησης. Το φάρμακο βοηθά στην ωριμότητα των πνευμόνων των βρεφών και βοηθά στην πρόληψη των αναπνευστικών προβλημάτων στα νεογνά.
Μερικές φορές αυτό το φάρμακο χορηγείται όταν δεν μπορείτε να πάρετε τη μορφή από του στόματος αυτού του φαρμάκου.
Αυτό το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία άλλων καταστάσεων που καθορίζονται από τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης.

Χρησιμοποιεί

Η βεκλομεθαζόνη χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τον έλεγχο των συμπτωμάτων (συριγμό και δύσπνοια) που προκαλούνται από το άσθμα. Αυτό το φάρμακο ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που είναι γνωστά ως κορτικοστεροειδή. Λειτουργεί μειώνοντας το πρήξιμο των αεραγωγών στους πνεύμονες για να διευκολύνει την αναπνοή.

Αυτό το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά για την πρόληψη των αναπνευστικών προβλημάτων (επιθέσεις από συριγμό / δύσπνοια). Δεν λειτουργεί αμέσως και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την ανακούφιση μιας επίθεσης άσθματος. Εάν συμβεί κάποια επίθεση, χρησιμοποιήστε την συσκευή εισπνοής γρήγορης έκλυσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Στοιχεία δοκιμής Προσδιορισμός Αποτελέσματα δοκιμών
Περιγραφή Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Σημείο τήξης 191,0 ~ 193,0 ° C 192 ° C
Απώλεια ξήρανσης ≤1.0% 0,5%
Βαρέων μετάλλων ≤20ppm 15ppm
TLC Μόνο ένα σημείο Μόνο ένα σημείο
Χημική δοκιμή ≥99.5% 99,91%
συμπέρασμα Συμμορφώνεται με το USP 32.
5. Συσκευασία & Παράδοση raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_


 • • Αποστέλλεται σε 24 ώρες μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής.

  • Επαγγελματικός πράκτορας βεβαιωθείτε ότι το πλοίο μας είναι γρήγορο και ασφαλές

  • Προσφέρετε τον αριθμό παρακολούθησής σας μόλις το λάβετε, για να διευκολύνετε την παρακολούθηση της έκφρασης


Hot Tags: inn τροποποιημένη beclometasone dipropionate, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like