Προπιονική φλουτικαζόνη για ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση

Η προπιονική φλουτικαζόνη είναι ένας υψηλής συγγένειας, επιλεκτικός αγωνιστής GR (γλυκοκορτικοειδούς υποδοχέα) (Kd = 0,5 ηΜ). Η προπιονική φλουτικαζόνη διεγείρει δραστικά την μετενεργοποίηση με τη μεσολαβούμενη από υποδοχέα γλυκοκορτικοειδούς έκφραση γονιδίου και ενισχύει την απόπτωση ανθρώπινης ηωσινόφιλης (EC50 = 3,7 ηΜ) in vitro. Αναστέλλει τη συσσώρευση των ιστιοκυττάρων στο ρινικό βλεννογόνο μετά από τοπική χορήγηση. Η προπιονική φλουτικαζόνη είναι ένας λιπόφιλος αντιφλεγμονώδης παράγοντας.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Διαθέτει: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Ονομα προϊόντος

Προπιονική φλουτικαζόνη

Δομή

Εργοστασιακή προμήθεια Fluticasone Propionate CAS 80474-14-2 Για ισχυρά αντιφλεγμονώδη και αντι-αλλεργικά αποτελέσματα με την καλύτερη τιμή!

Αρ. CAS

80474-14-2

Molecular F omula

C25H31F3O5S

Μοριακό βάρος

500,57

Αριθ. EINECS.

617-082-4

Βαθμός Standard

Ιατρικό βαθμό

COA

Ένα κυλινδρικό3. Εφαρμογές:


Ένας αιτητής:

  • Η προπιονική φλουτικαζόνη ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστών ως κορτικοστεροειδή, συγκεκριμένα γλυκοκορτικοειδή, τα οποία είναι ορμόνες που επηρεάζουν κυρίως τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και, σε μικρότερο βαθμό, το λίπος και τις πρωτεΐνες.

  • Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άσθματος, της αλλεργικής ρινίτιδας, των ρινικών πολύποδων, διαφόρων διαταραχών του δέρματος και της νόσου του Crohn και της ελκώδους κολίτιδας. Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της ηωσινοφιλίας.

  • Το παρασκεύασμα ρινικού ψεκασμού της προπιονικής φλουτικαζόνης χρησιμοποιείται στην προφύλαξη και τη θεραπεία της αλλεργικής ρινίτιδας.

  • Η προπιονική φλουτικαζόνη είναι ένας εξαιρετικά επιλεκτικός αγωνιστής στον υποδοχέα γλυκοκορτικοειδών.

  • Έχει αποδειχθεί ότι έχει ένα ευρύ φάσμα ανασταλτικών επιδράσεων σε πολλαπλούς τύπους κυττάρων και σε μεσολαβητές που εμπλέκονται στη φλεγμονή.

Αυτό το προϊόν από του στόματος 1mg, ακόμη και μετά από 16mg, 6 ώρες προπιονικής φλουτικαζόνης χωρίς φθόριο στο αίμα, το τελευταίο της υδροκορτιζόνης παραμένει σε χαμηλά επίπεδα στο αίμα, έδειξε ότι η από του στόματος βιοδιαθεσιμότητα και η απέκκριση των ούρων είναι σχεδόν μηδενική. Μετά την εισπνοή του προϊόντος η μέγιστη συγκέντρωση στον ορό ήταν 0,5-1,5 ώρες, η μεταβολική περίοδο παρατάθηκε για 5 ώρες, είναι ένα φάρμακο γλυκοκορτικοειδών μακράς δράσης.

4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Είδος

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Εμφάνιση

Ασπρη σκόνη.

Καθαρότητα

99% min

Σημείο τήξης

275 ℃

Ειδική περιστροφή

D + 30 ° (c = 0,35)

Πυκνότητα

1.31

Δείκτης διάθλασης

31 ° (C = 1, διοξάνιο)

Διαλυτότητα

DMSO: ≥ 10 mg / mL

Κατάσταση αποθήκευσης

2-8 ℃

Διάρκεια ζωής

2 χρόνια


5. Συσκευασία & Παράδοση raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_


1. Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική εργοστάσιο ακατέργαστων σκόνη στην Κίνα για πάνω από 10 χρόνια, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο άμεσα προμηθεύει.

2. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε Γερμανία, Βραζιλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Καναδά, Μεξικό, Πολωνία, Ρωσία, Αυστραλία, Νορβηγία, Φινλανδία και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα
 
3.Professional ομάδα ειδικά για συσκευασία και αποστολή και κοιτάζοντας τον κώδικα παρακολούθησης 24 ώρες για το τελωνειακό πέρασμα εγγυημένο.
Τα περισσότερα από τα σκόνες είναι στο απόθεμα, υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα, θα μπορούσαν να σταλούν μέσα σε 24 ώρες.
Υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη και ασφαλής παράδοση. Αποστολή από την DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS κ.λπ.


Hot Tags: προπιονική φλουτικαζόνη για ισχυρή αντιφλεγμονώδη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like