Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης

Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης CAS 50-02-2 Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις-κλειδιά: Dexamethasone; CAS 50-02-2 1. Εισαγωγή στο προϊόν Όνομα προϊόντος: Dexamethasones ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

LOGO_ 副本 1111


Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης CAS 50-02-2

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

Λέξεις-κλειδιά: Dexamethasone; CAS 50-02-2

1. Εισαγωγή προϊόντων

Όνομα Προϊόντος: Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης
Μοριακός τύπος: C22H28FO8P2Na
Μοριακό Βάρος: 516,45
CAS: 2392-39-4
EINECS: 219-243-0
Πυκνότητα: g / cm3
Σημείο τήξης: 233-235 ° C
Σημείο ζέσης: 669,6 στα 760 mmHg
Σημείο ανάφλεξης: 358,7
Διαλυτότητα: H2O: 50 mg / mL, διαυγές, ασθενώς κίτρινο
Εμφάνιση: Λευκή έως λευκή σκόνη

Dexamethasone Sodium Phosphate (1)

2. Περιγραφή προϊόντος:

Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης, ένα κορτικοστεροειδές, είναι παρόμοιο με μια φυσική ορμόνη που παράγεται από τα επινεφρίδια σας. Συχνά χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση αυτής της χημικής ουσίας όταν το σώμα σας δεν το κάνει αρκετά. Ανακουφίζει από τη φλεγμονή (πρήξιμο, ζέστη, ερυθρότητα και πόνο) και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων μορφών αρθρίτιδας. δέρματος, αίματος, νεφρού, οφθαλμών, θυρεοειδούς και εντερικών διαταραχών (π.χ. κολίτιδα). σοβαρές αλλεργίες. και το άσθμα. Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου.

Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης έρχεται ως ένα δισκίο και ένα διάλυμα που λαμβάνεται από το στόμα. Ο γιατρός σας θα συνταγογραφήσει ένα πρόγραμμα δοσολογίας που είναι καλύτερο για σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγών προσεκτικά και ρωτήστε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για να εξηγήσετε οποιοδήποτε μέρος δεν καταλαβαίνετε. Πάρτε Dexamethasones φωσφορικό νάτριο ακριβώς όπως οδηγίες. Μην το παίρνετε περισσότερο ή λιγότερο από αυτό ή το παίρνετε συχνότερα από το συνταγογραφούμενο από το γιατρό σας.

3. Dexamethasones φωσφορικό νάτριο COA

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΡΟΤΥΠΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Χαρακτηριστικά

Μια λευκή ή πρακτικά λευκή, άοσμη, κρυσταλλική σκόνη

Συμμορφώνεται

Ειδική περιστροφή

+ 75 ° ~ + 80 °

+ 76 °

Καθαρότητα

98% έως 99,9%

99,1%

Ταυτοποίηση

ΑΕΡΑΣ

Συμμορφώνεται

Β. UV

Συμμορφώνεται

Χρωματογραφική ακαθαρσία

Συνολικές προσμείξεις ≤2,0%

Οποιεσδήποτε προσμείξεις ≤1,0%

συμμορφώνεται

Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη

≤0,2%

συμμορφώνεται

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

0,1%

Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες

Πληροί τις απαιτήσεις

συμμορφώνεται

Μέγεθος σωματιδίου

Μικρονισμένο

συμμορφώνεται


4. Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης Εφαρμογές:

Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης είναι ένα συνθετικό αδρενοκορτικοστεροειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία φλεγμονωδών και αυτοάνοσων καταστάσεων.

Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καταστάσεων όπως οι δερματικές παθήσεις, η ελκώδης κολίτιδα, η ψωρίαση, η αρθρίτιδα, οι αλλεργικές διαταραχές και τα προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή.

Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία του εγκεφαλικού οιδήματος μεγάλου υψομέτρου.


5. Σχετικά προϊόντα:

Σκόνη γλυκοκορτικοειδούς στεροειδούς


όνομα προϊόντος

CAS NO.

Δεξαμεθαζόνη

CAS: 20-02-2

Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης

CAS: 55203-24-2

Beclometasone

CAS: 5534-09-8

Κορτιζόνη

CAS: 53-06-5

Υδροκορτιζόνη

CAS: 50-03-3

Οξική πρεδνιζόνη

CAS: 125-10-0

Φλουτικαζόνη

CAS: 948566-12-9

φουροϊκή μομεταζόνη

CAS: 83919-23-7

Τριαμκινολόνη

CAS: 76-25-5

Διπροπιονική μπεκλομεταζόνη

CAS: 5534-09-8

6. Διαδικασία Παραγγελίας:

Σειρά


7. Τα πλεονεκτήματά μας:

1. Διασφάλιση ποιότητας
Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.

2. Ασφαλής μεταφορά
Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.

3. Η ποικιλία των προϊόντων
Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας

4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.Hot Tags: φωσφορική δεξαμεθαζόνη νατρίου, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like