Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης CAS.55203-24-2

Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης, ένα κορτικοστεροειδές, είναι παρόμοιο με μια φυσική ορμόνη που παράγεται από τα επινεφρίδια σας. Συχνά χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση αυτής της χημικής ουσίας όταν το σώμα σας δεν το κάνει αρκετά. Ανακουφίζει από τη φλεγμονή (πρήξιμο, ζέστη, ερυθρότητα και πόνο) και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων μορφών αρθρίτιδας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Dexamethasone Sodium Phosphate είναι μια μορφή φωσφορικού άλατος νατρίου Dexamethasone, ένα συνθετικό επινεφριδιακό κορτικοστεροειδές με ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, επικοινωνήστε με το Whatsapp μου: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com


CAS ΝΟ: 2392-39-4, 55203-24-2

Δοκιμασία: 99%

Μοριακός τύπος: C22H28FNa2O8P

Μοριακό Βάρος: 516.4

Σημείο τήξεως: 233-235 ° C

Συνθήκες αποθήκευσης: 2-8 ° C

Πρότυπο ποιότητας: CP2002 / CP2005 / USP / BP / EP

Συσκευασία: 1 κιλό / κασσίτερο, 5 κιλά / κασσίτερο

Εμφάνιση: Λευκή έως λευκή κρυσταλλική σκόνη, άοσμη και ελαφρώς πικρή.

Σχετική Ομάδα: Βιοχημεία · Υδροξυκετοειδή · Στεροειδή · Ενδιάμεσα & Φτηνές Χημικές ουσίες · Φαρμακευτικά · Κτηνιατρικά

Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης, ένα συνθετικό αδρενοκορτικοστεροειδές, είναι μια λευκή ή ελαφρώς κίτρινη κρυσταλλική σκόνη. Είναι ελεύθερα διαλυτό στο νερό και είναι εξαιρετικά υγροσκοπικό.


Περιγραφή:

Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης, ένα κορτικοστεροειδές, είναι παρόμοιο με μια φυσική ορμόνη που παράγεται από τα επινεφρίδια σας. Συχνά χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση αυτής της χημικής ουσίας όταν το σώμα σας δεν το κάνει αρκετά. Ανακουφίζει από τη φλεγμονή (πρήξιμο, ζέστη, ερυθρότητα και πόνο) και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων μορφών αρθρίτιδας. δέρματος, αίματος, νεφρού, οφθαλμών, θυρεοειδούς και εντερικών διαταραχών (π.χ. κολίτιδα). σοβαρές αλλεργίες. και το άσθμα. Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου.


Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης έρχεται ως δισκίο και διάλυμα για λήψη από το στόμα. Ο γιατρός σας θα συνταγογραφήσει ένα πρόγραμμα δοσολογίας που είναι καλύτερο για σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγών προσεκτικά και ρωτήστε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για να εξηγήσετε οποιοδήποτε μέρος δεν καταλαβαίνετε. Πάρτε φωσφορικό νάτριο Dexamethasone ακριβώς όπως σας έχει δοθεί. Μην το παίρνετε περισσότερο ή λιγότερο από αυτό ή το παίρνετε συχνότερα από το συνταγογραφούμενο από το γιατρό σας.


Dexamethasone Sodium


Εφαρμογές:

Μην σταματήσετε να λαμβάνετε φωσφορική δεξαμεθαζόνη χωρίς να μιλήσετε με το γιατρό σας. Η διακοπή του φαρμάκου απότομα μπορεί να προκαλέσει απώλεια όρεξης, στομάχι, εμετό, υπνηλία, σύγχυση, πονοκέφαλο, πυρετό, πόνο στις αρθρώσεις και στους μυς, απολέπιση του δέρματος και απώλεια βάρους. Εάν παίρνετε μεγάλες δόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο γιατρός σας πιθανότατα θα μειώσει τη δόση σας σταδιακά για να επιτρέψει στο σώμα σας να προσαρμοστεί προτού σταματήσει πλήρως το φάρμακο. Παρακολουθήστε αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες εάν μειώνετε σταδιακά τη δόση σας και μετά τη διακοπή της λήψης των δισκίων ή του υγρού από του στόματος, ακόμη και αν αλλάξετε το φάρμακο για εισπνοή κορτικοστεροειδών. Εάν εμφανιστούν αυτά τα προβλήματα, καλέστε αμέσως το γιατρό σας. Μπορεί να χρειαστεί να αυξήσετε προσωρινά τη δόση των δισκίων ή υγρών ή να αρχίσετε να τα παίρνετε ξανά.


Τι φάρμακο χρησιμοποιείται για:

Ως αντιφλεγμονώδες φάρμακο. Η δεξαμεθαζόνη ανακουφίζει τη φλεγμονή σε διάφορα μέρη του σώματος. Χρησιμοποιείται ειδικά για τη μείωση της διόγκωσης (οίδημα), που σχετίζεται με όγκους της σπονδυλικής στήλης και του εγκεφάλου και για τη θεραπεία της φλεγμονής των ματιών.

Για τη θεραπεία ή πρόληψη αλλεργικών αντιδράσεων.

Ως θεραπεία ορισμένων ειδών αυτοάνοσων ασθενειών, δερματικών παθήσεων, άσθματος και άλλων πνευμονικών παθήσεων.

Ως θεραπεία για μια ποικιλία καρκίνων, όπως η λευχαιμία, το λέμφωμα και το πολλαπλό μυέλωμα.

Για τη θεραπεία της ναυτίας και του εμέτου που σχετίζονται με ορισμένα φάρμακα χημειοθεραπείας.

Χρησιμοποιείται για την τόνωση της όρεξης σε ασθενείς με καρκίνο με σοβαρά προβλήματα όρεξης.

Επίσης χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση στεροειδών σε συνθήκες επινεφριδιακής ανεπάρκειας (χαμηλή παραγωγή των απαραίτητων στεροειδών που παράγονται από τα επινεφρίδια).


Υπηρεσίες

1) Όσον αφορά κάθε ερώτησή σας, απαντούμε πάντα έγκαιρα και υπομονετικά. Όλες οι σχετικές πληροφορίες θα παρέχονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια σωστή επιλογή


2) Εάν παραγγείλετε ακατέργαστη σκόνη, μπορούμε να σας προσφέρουμε COA, Cook Συνταγές Στερεοειδούς Λάδιου, Σχόλια άλλων πελατών


3) Εάν παραγγείλετε Ενέσιμο Στερεοειδές Λάδι, μπορούμε να σας προσφέρουμε φιαλίδια, καουτσούκ πώματα, φίλτρα σύριγγας, Auto-φίλτρο μηχάνημα, Crimper, μηχανή Τύπου, κουτιά, εν τω μεταξύ, Εισαγωγή Χρήση και Ανατροφοδότηση των άλλων πελατών θα προσφερθούν επίσης.


4) Μετά την πληρωμή σας, οι ρυθμίσεις αποστολής και οι συσκευασίες θα παρέχονται εντός 24 ωρών. Ο αριθμός παρακολούθησης θα παρέχεται εντός 36 ωρών


5) Για σημαντικές πληροφορίες για τα δέματα, όπως: Αριστερά αρχική χώρα, Άφιξη στη χώρα προορισμού, Πέρασμα τελωνείου, Έξοδος για παράδοση, Παράδοση, αυτές οι πληροφορίες θα σας αποσταλούν έγκαιρα.


Dexamethasone Sodium Phosphate


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης cas.55203-24-2, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like