Σκόνη νατρίου φωσφορικής δεξαμεθαζόνης

Ως αντιφλεγμονώδες φάρμακο. Η δεξαμεθαζόνη ανακουφίζει τη φλεγμονή σε διάφορα μέρη του σώματος. Χρησιμοποιείται ειδικά για τη μείωση του πρηξίματος (οίδημα), που σχετίζεται με όγκους της σπονδυλικής στήλης και του εγκεφάλου και για τη θεραπεία της φλεγμονής των ματιών. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Προϊόντα γλυκοκορτικοειδούς Dexamethasone Phosphate Νωπό κόνις από νάτριο


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Dexamethasone Phosphate Sodium

Συνώνυμα: Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης. Νάτριο φωσφορικής δεξαμεθαζόνης. dexamethasone 21- (φωσφορικό δινάτριο); Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης. Dexamethasone Phosphate Disodium

CAS: 2392-39-4

MF: C22H28FNa2O8P

MW: 516.4

Χρήση: φαρμακευτικές πρώτες ύλες, η ορμόνη

Δοκιμασία: 99%

Λεπτομέρειες συσκευασίας: Τσάντα από φύλλο αλουμινίου ή ως απαίτηση

Όροι πληρωμής: T / T, Western Union, MoneyGram

Τρόπος αποστολής: EMS, HKEMS, DHL, TNT, Fedex, UPS (μπορείτε να επιλέξετε το ταχύτερο και το αγαπημένο σας)


Περιγραφή:


1. Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης, ένα κορτικοστεροειδές, είναι παρόμοιο με μια φυσική ορμόνη που παράγεται από τα επινεφρίδια σας. Συχνά χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση αυτής της χημικής ουσίας όταν το σώμα σας δεν το κάνει αρκετά. Ανακουφίζει από τη φλεγμονή (πρήξιμο, ζέστη, ερυθρότητα και πόνο) και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων μορφών αρθρίτιδας. δέρματος, αίματος, νεφρού, οφθαλμών, θυρεοειδούς και εντερικών διαταραχών (π.χ. κολίτιδα). σοβαρές αλλεργίες. και το άσθμα. Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου.


2. Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης έρχεται ως δισκίο και ένα διάλυμα που λαμβάνεται από το στόμα. Ο γιατρός σας θα συνταγογραφήσει ένα πρόγραμμα δοσολογίας που είναι καλύτερο για σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγών προσεκτικά και ρωτήστε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για να εξηγήσετε οποιοδήποτε μέρος δεν καταλαβαίνετε. Πάρτε φωσφορικό νάτριο Dexamethasone ακριβώς όπως σας έχει δοθεί. Μην το παίρνετε περισσότερο ή λιγότερο από αυτό ή το παίρνετε συχνότερα από το συνταγογραφούμενο από το γιατρό σας


Εφαρμογές:


Μην σταματήσετε να λαμβάνετε φωσφορική δεξαμεθαζόνη χωρίς να μιλήσετε με το γιατρό σας. Η διακοπή του φαρμάκου απότομα μπορεί να προκαλέσει απώλεια όρεξης, στομάχι, εμετό, υπνηλία, σύγχυση, πονοκέφαλο, πυρετό, πόνο στις αρθρώσεις και στους μυς, απολέπιση του δέρματος και απώλεια βάρους. Εάν παίρνετε μεγάλες δόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο γιατρός σας πιθανότατα θα μειώσει τη δόση σας σταδιακά για να επιτρέψει στο σώμα σας να προσαρμοστεί προτού σταματήσει πλήρως το φάρμακο. Παρακολουθήστε αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες εάν μειώνετε σταδιακά τη δόση σας και μετά τη διακοπή της λήψης των δισκίων ή του υγρού από του στόματος, ακόμα και αν αλλάξετε το φάρμακο για εισπνοή κορτικοστεροειδών. Εάν εμφανιστούν αυτά τα προβλήματα, καλέστε αμέσως το γιατρό σας. Μπορεί να χρειαστεί να αυξήσετε προσωρινά τη δόση των δισκίων ή υγρών ή να αρχίσετε να τα παίρνετε ξανά.


Χρήση:


1. Αυτό το προϊόν επινεφριδιακό φλοιό ορμόνης κατηγορία φαρμάκων. Έχουν αντιφλεγμονώδη, αντι-αλλεργικά και ανοσοκατασταλτικά φαρμακολογικά αποτελέσματα και άλλα.

2. Ένας επαγωγέας της απόπτωσης και αναστολέας του συμφορητή φωσφορικού νατρίου Κλινική Φαρμακολογία:


Η έγχυση φωσφορικού νατρίου δεξαμεθαζόνης έχει ταχεία έναρξη αλλά βραχεία διάρκεια δράσης σε σύγκριση με λιγότερο διαλυτά παρασκευάσματα. Εξαιτίας αυτού, είναι κατάλληλη για τη θεραπεία οξέων διαταραχών που ανταποκρίνονται στην θεραπεία με τα στεροειδή των επινεφριδίων.


Τα φυσικώς εμφανιζόμενα γλυκοκορτικοειδή (υδροκορτιζόνη και κορτιζόνη), τα οποία έχουν επίσης ιδιότητες που διατηρούν το άλας, χρησιμοποιούνται ως θεραπεία αντικατάστασης σε καταστάσεις επινεφριδιακής ανεπάρκειας. Τα συνθετικά ανάλογα αυτών, συμπεριλαμβανομένης της δεξαμεθαζόνης, χρησιμοποιούνται κυρίως για την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση τους σε διαταραχές πολλών συστημάτων οργάνων.


Λειτουργία:


Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης είναι ένα συνθετικό αδρενοκορτικοστεροειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία φλεγμονωδών και αυτοάνοσων καταστάσεων.


Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καταστάσεων όπως δερματικές παθήσεις, ελκώδης κολίτιδα, ψωρίαση, αρθρίτιδα, αλλεργικές διαταραχές και προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή.

Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης χορηγείται σε καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία, για την πρόληψη ορισμένων παρενεργειών:

Το φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία του εγκεφαλικού οιδήματος μεγάλου υψομέτρου.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:
whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Κατάλογος σχετικών προϊόντων:


Αντιφλεγμονώδη στεροειδή Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης CAS: 2392-39-4
Οιστραδιόλη Estrone Υδροκορτιζόνη
Οιστραδιόλη βαλερίτη Estriol Οξική υδροκορτιζόνη
Βενζοϊκή οιστραδιόλη Nylestriol Μεπρεδνισόνη
Κυπιονική οιστραδιόλη Διαιθυλοστιλβεστρόλη Οξική πρεδνιζόνη
Η οιστραδιόλη εναντίον HEXESTROL Bentelan
Αιθυνυλο οιστραδιόλη Προγεστερόνη Βηταμεθαζόνη
Ακετοφαινίδιο αλγεστόνης Οξική μεδροξυπρογεστερόνη Προπιονική κλοβεταζόλη
Ethisterone Νορεθινδρόνη Προπιονική αλοβεταζόλη
19-οξική νορεθινδρόνη Μιφεπριστόνη Deflazacort
Norethisterone Enanthate Μεθυλδιεννεδιόνη Ταζαροτένιο
Διοξική αιθινοδιόλη Επλερενόνη Ecdysone
Οξική πρεγνανολόνη Λεβονοργεστρέλη Δεσλοραταδίνη
Lynestrenol Αλλυλεστρενόλη Φωσφορικό νάτριο πρεδνιζολόνης
Οξική χλωροδινινόνη Dienogestrel Οξική φθορομεθολόνη
Οξική κυπροτερόνη Δροσπιρενόνη Οξική δεξαμεθαζόνη
Οξεική μεγεστρόλη Pregnenolone Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης
Οξική μελενεργεστρόλη Φουροϊκή μομεταζόνη Παλμιτική δεξαμεθαζόνη
Οξική βηταμεθαζόνη Διπροπιονική βεκλομεθαζόνη Ακετονίδιο φλουκονολόνης
Βηταμεθαζόνη Dipropionate Βηταμεθαζόνη 17-βαλερικό


Hot Tags: dexamethasone phosphate sodium powder, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like