Δεξαμεθαζόνη για αντιφλεγμονώδη

Το Dexamethasones είναι ένα στεροειδές αλλά όχι το είδος που δημιουργεί μυς, που σημαίνει: δεν είναι στεροειδές. Είναι ένα πολύ ισχυρό αντιφλεγμονώδες και ανοσοκατασταλτικό συνθετικό γλυκοκορτικοειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία αλλεργικών παθήσεων, δερματολογικών παθήσεων, ενδοκρινικών προβλημάτων, περιφερειακής εντερίτιδας, ελκώδους κολίτιδας, οξείας παροξύνωσης της σκλήρυνσης κατά πλάκας, ρευματικών διαταραχών. Αυτό είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο, το οποίο πρέπει να λαμβάνεται ακριβώς όπως το πρότεινε ο γιατρός, θα πρέπει να μειώνεται βαθμιαία επειδή εάν σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε ξαφνικά, σας δίνει συμπτώματα απόσυρσης από το Corticosteroid λόγω οξείας επινεφριδιακής κρίσης, η οποία είναι απειλητική για τη ζωή κατάσταση.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Όνομα: Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης
Μοριακός τύπος: C22H28FO8P2Na
Μοριακό Βάρος: 516,45
CAS: 2392-39-4
EINECS: 219-243-0
Πυκνότητα: g / cm3
Σημείο τήξης: 233-235 ° C
Σημείο ζέσης: 669,6 στα 760 mmHg
Σημείο ανάφλεξης: 358,7
Διαλυτότητα: H2O: 50 mg / mL, διαυγές, ασθενώς κίτρινο
Εμφάνιση: Λευκή έως λευκή σκόνη3. Εφαρμογές:


Το Dexamethasones χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καταστάσεων όπως αρθρίτιδα, διαταραχές αίματος / ορμόνης / ανοσοποιητικού συστήματος, αλλεργικές αντιδράσεις, ορισμένες δερματικές και οφθαλμικές καταστάσεις, προβλήματα αναπνοής, ορισμένες διαταραχές του εντέρου. Επίσης χρησιμοποιείται στη θεραπεία καρκίνων λευκών αιμοσφαιρίων (λευχαιμιών) και καρκίνων λεμφαδένων (λέμφωμα). Τέλος, το Dexamethasones χρησιμοποιείται ως θεραπεία υποκατάστασης σε ασθενείς των οποίων τα επινεφρίδια αδυνατούν να παράγουν επαρκείς ποσότητες κορτικοστεροειδών.

1. Το Dexamethasones, ένα κορτικοστεροειδές, είναι παρόμοιο με μια φυσική ορμόνη που παράγεται από τα επινεφρίδια σας. Συχνά χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση αυτής της χημικής ουσίας όταν το σώμα σας δεν το κάνει αρκετά. Ανακουφίζει από τη φλεγμονή (πρήξιμο, ζέστη, ερυθρότητα και πόνο) και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων μορφών αρθρίτιδας. δέρματος, αίματος, νεφρού, οφθαλμών, θυρεοειδούς και εντερικών διαταραχών (π.χ. κολίτιδα). σοβαρές αλλεργίες. και το άσθμα. Το Dexamethasones χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου.

2. Dexamethasones έρχεται ως ένα δισκίο και μια λύση που παίρνει από το στόμα. Ο γιατρός σας θα συνταγογραφήσει ένα πρόγραμμα δοσολογίας που είναι καλύτερο για σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγών προσεκτικά και ρωτήστε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για να εξηγήσετε οποιοδήποτε μέρος δεν καταλαβαίνετε. Πάρτε δεξαμεθαζόνη ακριβώς όπως οδηγίες. Μην το παίρνετε περισσότερο ή λιγότερο από αυτό ή το παίρνετε συχνότερα από το συνταγογραφούμενο από το γιατρό σας.

3. Μην σταματήσετε να παίρνετε δεξαμεθαζόνη χωρίς να μιλήσετε με το γιατρό σας. Η διακοπή του φαρμάκου απότομα μπορεί να προκαλέσει απώλεια όρεξης, στομάχι, εμετό, υπνηλία, σύγχυση, πονοκέφαλο, πυρετό, πόνο στις αρθρώσεις και στους μυς, απολέπιση του δέρματος και απώλεια βάρους. Εάν παίρνετε μεγάλες δόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο γιατρός σας πιθανότατα θα μειώσει τη δόση σας σταδιακά για να επιτρέψει στο σώμα σας να προσαρμοστεί προτού σταματήσει πλήρως το φάρμακο. Παρακολουθήστε αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες εάν μειώνετε σταδιακά τη δόση σας και μετά τη διακοπή της λήψης των δισκίων ή του υγρού από του στόματος, ακόμα και αν αλλάξετε το φάρμακο για εισπνοή κορτικοστεροειδών. Εάν εμφανιστούν αυτά τα προβλήματα, καλέστε αμέσως το γιατρό σας. Μπορεί να χρειαστεί να αυξήσετε προσωρινά τη δόση των δισκίων ή υγρών ή να αρχίσετε να τα παίρνετε ξανά.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Εμφάνιση

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Χρωματογραφική καθαρότητα

Οποιαδήποτε ατομική πρόσμειξη δεν υπερβαίνει το 1,0%

Συνολικές προσμείξεις όχι περισσότερο από 2,0%

0,27%

0,7%

Απώλεια στο στέγνωμα

Δεν υπερβαίνει το 0,5%

0,1%

Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη

0,2% κατ 'ανώτατο όριο

0,1%

Υπολειμματικοί διαλύτες

Μεθανόλη ≤3000 ppm

Χλωριούχο μεθυλένιο ≤ 600 ppm

350ppm

Δεν ανιχνεύεται

Δεν ανιχνεύεται

Δεν ανιχνεύεται

Χημική δοκιμή

Μεταξύ 97,0% και 102,0%

99,2%

Μικροδιάταξη

90% όχι περισσότερο από 10 μικρά

90% όχι περισσότερο από 10 αικρόνια
5. Συσκευασία & Παράδοση raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_


1. Στείλτε σε 24 ώρες μετά την πληρωμή επιβεβαιώσετε.

2. Επαγγελματικός πράκτορας βεβαιωθείτε ότι το πλοίο μας είναι γρήγορο και ασφαλές

3. Προσφέρετε τον αριθμό παρακολούθησής σας σε σας μόλις το λάβετε, για να σας διευκολύνουμε να παρακολουθείτε το ρητό

Hot Tags: dexamethasone για αντιφλεγμονώδη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like