Κορτιζόνη CAS.53-06-5

Κορτιζόνη CAS.53-06-5

Η κορτιζόνη είναι μια συνθετική εκδοχή της κορτιζόλης, ενός στεροειδούς που παράγεται από τα επινεφρίδια του σώματος. Σε μεγάλες ποσότητες, η κορτιζόλη καταστέλλει τις φλεγμονώδεις και αλλεργικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα φάρμακα με κορτιζόνη μιμούνται τη δράση της κορτιζόλης, αλλά τείνουν να είναι πιο ισχυρά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οξική κορτιζόνη σε σκόνη για την καταπολέμηση της αλλεργίας CAS 50-04-4

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Κορτιζόνη, Κορτικοστεροειδές, συνθετική μορφή, οξική κορτιζόνη, στεροειδής ορμόνη 21-άνθρακα, Τιμή προσθήκης υδροκορτιζόνης ΕΡ Β


1. Εισαγωγή προϊόντων:

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Η κορτιζόνη είναι μια συνθετική εκδοχή της κορτιζόλης, ενός στεροειδούς που παράγεται από τα επινεφρίδια του σώματος. Σε μεγάλες ποσότητες, η κορτιζόλη καταστέλλει τις φλεγμονώδεις και αλλεργικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα φάρμακα με κορτιζόνη μιμούνται τη δράση της κορτιζόλης, αλλά τείνουν να είναι πιο ισχυρά.

Η κορτιζόνη και η κορτιζόλη είναι και οι δύο τύποι γλυκοκορτικοστεροειδών, που συχνά αναφέρονται ως κορτικοστεροειδή. Ο όρος "κορτικοστεροειδή" χρησιμοποιείται μερικές φορές εναλλακτικά με τους όρους "κορτιζόνη" και "κορτιζόλη".


2.Προδιαγραφές:

Ονομα προϊόντος:

Οξική κορτιζόνη

CAS:

50-04-4

MF:

C23H30O6

MW:

402,48

EINECS:

200-006-5

Κατηγορίες προϊόντων:

Βιοχημεία · Υδροξυκετοστεροειδή · Στεροειδή · CORTONE · Ορμονικά Φάρμακα · Αναστολείς

Mol Αρχείο:

50-04-4


Cortisone


3. Εφαρμογές:

Υπάρχουν πολλές μορφές κορτιζόνης. Συνήθως χρησιμοποιώ φωσφορικό νάτριο βηταμεθαζόνης ή Celestone Soluspan. Ορισμένες συνθέσεις κορτιζόνης έχουν την τάση να προκαλούν αποχρωματισμό του δέρματος (αφαιρέστε τη χρωστική ουσία από το δέρμα σας). από την εμπειρία μου, αυτή η συγκεκριμένη μορφή προκαλεί αυτό το φαινόμενο λιγότερο συχνά από κάποιες από τις άλλες.


Συνήθως συνδυάζω την κορτιζόνη με ένα αναισθητικό βραχείας δράσης που ονομάζεται λιδοκαΐνη. Επειδή αυτή η λιδοκαΐνη μετριάζει την περιοχή, μερικές φορές μπορούμε να προβλέψουμε πόσο αποτελεσματική είναι η έγχυση για να ανακουφιστεί αμέσως ο πόνος σας. Δυστυχώς, αυτό εξαντλείται σε λίγες ώρες και το στεροειδές μπορεί να πάρει μερικές ημέρες για να κλωτσήσει, έτσι ώστε η περίοδος μεταξύ μπορεί να είναι ενοχλητικό! Στην πραγματικότητα, περίπου το 1 στα 3 άτομα παίρνουν μια «φλεγμονή» αντίδραση στο στεροειδές. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. μια έγχυση στεροειδών με κάνει να αισθάνομαι σαν να χτυπήσω με ένα σφυρί σε αυτήν την περιοχή για μια ημέρα (μετά την λιδοκαΐνη που φθείρεται)? αν αυτό συμβεί σε σας, θα πάει μακριά.


Το πιο σημαντικό γεγονός που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε σχετικά με τις ενέσεις κορτιζόνης είναι ότι - ανεξάρτητα από το ενδεχόμενο σοβαρών παρενεργειών - δεν διορθώνουν την αιτία του πόνου. Δεν αντιμετωπίζουν καν το σύμπτωμα του πόνου καθόλου. Η κορτιζόνη είναι ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες φάρμακο που αντιμετωπίζει τη φλεγμονή. Η φλεγμονή είναι αποτέλεσμα κάκωσης. δεν είναι αιτία του προβλήματος ή του πόνου σας.


Εάν δεν διορθωθεί ο υποκείμενος τραυματισμός, το πρόβλημα (και ο πόνος) δεν θα πάει μακριά. Μια κοινή αιτία αυτού του τύπου φλεγμονής είναι η σπονδυλική υπερφόρτωση. Η υπογλυκαιμία τσακίζει τα νεύρα και βλάπτει το νωτιαίο μυελό και το στέλεχος του εγκεφάλου. Ως αποτέλεσμα, μία από τις επιδράσεις της υπογλυκαιμίας είναι η φλεγμονή. Αυτό το τσίμπημα των νεύρων και η συμπίεση του νωτιαίου μυελού προκαλεί επίσης τον πόνο και, χωρίς να διορθωθεί, θα βλάψει τα όργανα του σώματός σας προκαλώντας ασθένεια και πρόωρο θάνατο.


Εάν αυτή η υποκείμενη αιτία δεν διορθωθεί, τα αποτελέσματα δεν θα επιλυθούν ποτέ, ανεξάρτητα από το ποια φάρμακα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των συμπτωμάτων. Τα καλά νέα είναι ότι όταν διορθώνεται η υπογλυκαιμία, τα αποτελέσματα (φλεγμονή, πόνος, μούδιασμα, ισχιαλγία κ.λπ.) θα εξαφανιστούν φυσικά.


Ο Ιπποκράτης, "Ο Πατέρας της Ιατρικής" είπε, "για την αιτία της ασθένειας, κοιτάξτε προς τη σπονδυλική στήλη". Αυτή η συμβουλή, που δόθηκε πριν από δύο χιλιάδες χρόνια, ισχύει σήμερα πολύ καλά. Προσέξτε πάντα να διορθώσετε την αιτία των προβλημάτων σας, αντί να αντιμετωπίζετε τα αποτελέσματα.


Υπάρχουν φορές που οι ενέσεις κορτιζόνης είναι μια καλή επιλογή. Στην πραγματικότητα, ως ιατρός χειροπρακτικής, ανέφερα ασθενείς για αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο, οι ενέσεις κορτιζόνης πρέπει να είναι θεραπεία τελευταίας θεραπείας, αφού όλα τα άλλα συντηρητικά μέτρα έχουν χρησιμοποιηθεί πλήρως.


Η κύρια ανησυχία μου για τους ασθενείς μου είναι να διασφαλίσω ότι το σώμα τους θεραπεύεται σωστά και το κάνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όταν αυτό μπορεί να επιτευχθεί με συντηρητικό τρόπο και με μη επεμβατικό τρόπο, τότε μπορείτε να αποφύγετε τις επιπλοκές και τις επικίνδυνες συνέπειες των ενέσεων κορτιζόνης που αναφέρονται παρακάτω.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Τα πλεονεκτήματά μας
Διασφάλιση ποιότητας
Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.

Ασφαλής μεταφορά
Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.

Η ποικιλία των προϊόντων
Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας

Hot Tags: cortisone cas.53-06-5, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like