Η διαφορά ανάμεσα στο οξικό τρανbolbolone και Enanthate τρεμνολόνων

- May 20, 2019-

Διαφορές μεταξύ της οξεικής τρεμποβολόνης και της τραντολόνης Enanthate188


1: Η πρωταρχική διαφορά ανάμεσα στην Οξική Τρεμποβολόνη και την Τρανbolonone Enanthate είναι ο εστέρας

2: Ενώ το Tren E, που χαρακτηρίζεται από συγκριτικά λιγότερους εστέρες, κορυφώνεται με αργούς ρυθμούς και αφήνει αργά το σύστημα, το Tren A με περισσότερους εστέρες κορυφώνεται πιο γρήγορα και αφήνει το σύστημα πιο γρήγορα

3: Το Tren A είναι καλύτερο όταν πρόκειται για τη διατήρηση σταθερών επιπέδων στο αίμα, ειδικά όταν οι αθλητές θέλουν να αποκτήσουν μυϊκή μάζα και δύναμη όταν ακολουθούν ένα σχήμα δίαιτας.

4: Το ανθρώπινο σώμα το βρίσκει απλούστερο να απορροφήσει ένα υψηλότερο ποσοστό χιλιοστογράμμων όταν εγχέεται με την οξεική μορφή και όχι με τη μορφή του ενάνθρακα.

5: Η ημιζωή: Η enanthate της Trenbolone έχει μακρύτερο χρόνο ημίσειας ζωής από την οξική τρεμbolon.

6: Η δοσολογία είναι διαφορά

Φύση της ένωσης Trenbolone Δοσολογία (mg) Ενεργή Trenbolone στην ένωση
Trenathone Enathate 100 mg 72 mg για κάθε 100 mg της ένωσης
Οξική τρανbolbolone 100 mg 87 mg για κάθε 100 mg της ένωσης
Παραβολάνη (Εξαϋδροβενζυλανθρακική Τρενοβολόνη) 76 mg 50 mg για κάθε 76,5 mg της ένωσης

7: Για κοπή

Η τραντολόνη Enanthate δεν είναι πολύ αποτελεσματική για την κοπή όπως η οξική τρεμνολόνη, εξακολουθεί να είναι σημαντική για να διασφαλιστεί ότι τα λίπη του σώματος μεταφέρονται σε χαμηλά επίπεδα. Η ορμόνη είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά στεροειδή στην αγορά που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην κοπή.


8: Για το μαζικό

Τα στεροειδή Trenbolone είναι αποτελεσματικά για την επίτευξη όγκου καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Εκείνοι που χρησιμοποιούν τα συμπληρώματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και συνδυάζουν το με την άσκηση θέτουν τα ογκώδη μεγάλα σώματα που αποτελούνται από περισσότερους μυς και λιγότερα λίπη.

Trenbolone Enanthate για τη διόγκωση είναι πολύ αποτελεσματική υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείται η κατάλληλη δοσολογία. Η αποτελεσματικότητα του Tren e έναντι του tren a για τη διόγκωση είναι σχεδόν η ίδια. Η διαφορά έρχεται στο ρυθμό με τον οποίο κάθε στεροειδές παίρνει για να αρχίσει να λειτουργεί.


trenbolone enanthate

Γιατί τα atheltes και οι επαγγελματίες bodybuilders προτιμούν το Tren A πάνω από το Tren E;

Επειδή η enanthate της τρενολόνης δεν έχει ως αποτέλεσμα τόσο τη σκλήρυνση των μυών όσο και την οξική έκδοση. Ενώ το trenboloen είναι γνωστό ότι προωθεί την κοπή, η enanthate έκδοση χρησιμοποιείται για την προσθήκη μεγέθους μυών.

Οι αρχάριοι στον κόσμο των αναβολικών ενώσεων θα πρέπει να επιλέξουν το Tren A αντί του Tren E ως Tren Acetate, βγαίνει γρήγορα από το σύστημα. Ωστόσο, η enanthate έκδοση του Tren συνδέεται σπάνια με νυχτερινές εφιδρώσεις, αϋπνία και υπερβολική επιθετικότητα και επιτρέπει στους αθλητές να αποκομίσουν τα βέλτιστα οφέλη από τα ισχυρά στεροειδή. Το Tren E είναι λιγότερο πιθανό να οδηγήσει στον φοβισμένο βήχα Tren και συνεπάγεται λιγότερη αποκοπή, αλλά η χρήση αυτού του στεροειδούς συνεπάγεται περισσότερη υπομονή καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να χρειαστούν χρόνο.

trenbolone acetate