Τα καλύτερα στεροειδή κοπής

- May 20, 2019-

Τα καλύτερα στεροειδή για τον κύκλο κοπήςΤι σημαίνει κοπή;

 

Τα κοπτικά στεροειδή, επίσης γνωστά ως αναβολικά ή αναβολικά-ανδρογόνα στεροειδή, συχνά χρησιμοποιούνται ως συμπλήρωμα για τη βιολογική καλλιέργεια, που αποσκοπεί στη μείωση του σωματικού λίπους και στην αύξηση του ορισμού των μυών.

 

Το στάδιο κοπής είναι εκεί όπου οι bodybuilders θέλουν να μειώσουν το βάρος και να γίνουν όσο πιο φτωχοί είναι δυνατόν. Αυτό είναι συνήθως πριν από το χρόνο του ανταγωνισμού ή πριν χτυπήσει την παραλία!

Αυτό είναι όπου πρέπει να τρώνε λιγότερο και να μειώνουν τις θερμίδες.

Η τυπική διάρκεια του κύκλου κοπής είναι 12-16 εβδομάδες

 

Κοπή στεροειδών

 

Τα κορυφαία 4 πιο αποτελεσματικά στεροειδή κοπής είναι τα Winstrol , Anavar, Primobolan , Masteron.

 

1. Winstrol (Winny)


Το Winstrol είναι το νούμερο ένα πιο δημοφιλές στεροειδές κοπής στον κόσμο για διάφορους λόγους. Οι άνθρωποι το προτιμούν επειδή προσφέρουν την ευκαιρία να κόψουν τις θερμίδες και να κάψουν το σωματικό λίπος χωρίς να χάσουν το μυ που αποκτήθηκε κατά τους κύκλους κοπής.

 

Το ενέσιμο Winstrol συνιστάται γενικά σε κλινική δόση μιας ένεσης των 50 mg κάθε 2-3 εβδομάδες. Όταν χρησιμοποιείται για σκοπούς βελτίωσης της φυσικής κατάστασης ή της απόδοσης, εφαρμόζεται συνήθως η δόση των 50 mg κάθε δεύτερη ημέρα. Τα παρασκευάσματα κτηνοτροφικής παρασκευής stanozolol με μεγαλύτερο μέγεθος σωματιδίων διασκορπίζονται αργότερα από το σώμα και συνήθως χορηγούνται στα 75 mg κάθε τρίτη ημέρα. Δεν είναι ασυνήθιστες δόσεις των 50 mg ημερησίως με ενέσιμη stanozolol.

 

Για το στόμα, η ενεργός ζωή είναι 8-9 ώρες, για την ενέσιμη winstrol είναι 36-48 ώρες, έτσι η ημιζωή είναι 4-5 ώρες και 18-24 ώρες, αντίστοιχα

 

2. Anavar (Var)

 

Η Anavar έρχεται πολύ κοντά στη Winstrol στον κατάλογο των καλύτερων στεροειδών κοπής και ενώ οι περισσότεροι αθλητές και bodybuilders συμφωνούν ότι είναι το απόλυτο βέλτιστο στεροειδές όταν πρόκειται για κοπή . Το Anavar παρέχει όλα τα ίδια οφέλη με το Winstrol - την ικανότητα να τρέχει ένας κύκλος κοπής χωρίς να χάνουμε κέρδη μυών . αλλά προσφέρει επίσης ένα αποτέλεσμα σκλήρυνσης με άφθονο μυϊκό ορισμό.

 

οι νέοι χρήστες θα ξεκινήσουν με 30 mg για επτά ημέρες και θα το αυξήσουν διαδοχικά κατά 10 γραμμάρια για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οπότε μέχρι την 5η εβδομάδα θα πάρετε 50 mg ημερησίως.

 

Από τις εβδομάδες 5 έως 7 αυξάνετε τη δοσολογία με άλλα 10 mg την εβδομάδα, οπότε μέχρι την τελευταία εβδομάδα θα καταναλώνετε 70 mg στεροειδούς ημερησίως.

 

Η μέγιστη δοσολογία Anavar για άνδρες που μπορείτε να καταναλώσετε με ασφάλεια είναι 100 mg καθημερινά, αλλά αυτό ισχύει μόνο για τους προχωρημένους χρήστες που χρησιμοποιούνται για την στοίβαξη.


cutting steroids

 

3. Primobolan Depot

 

Το Primobolan Depot είναι ένα από τα ασφαλέστερα αναβολικά στεροειδή που διατίθενται σήμερα και αυτό είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί αθλητές φαίνεται να το προτιμούν πάνω από όλους τους άλλους. Παρόλο που οι γυναίκες το χρησιμοποιούν με μεγάλη επιτυχία για τη συσσώρευση, οι αρσενικοί bodybuilders βλέπουν τα καλύτερα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των εκτός κύκλου κύκλων κοπής τους. Οι δόσεις κυμαίνονται από 100mg έως 600mg την εβδομάδα, αλλά αυτό εξαρτάται από την ανοχή. Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν με υψηλή δόση και σταδιακά το κόβουν καθώς ο κύκλος συνεχίζεται. Τα μήκη κύκλου είναι οκτώ έως 12 εβδομάδες, κατά μέσο όρο, και οι στοίβες του Primobolan Depot με οποιοδήποτε άλλο αναβολικό στεροειδές.

 

4. Masteron

 

Το Masteron είναι ένα από τα καλύτερα στεροειδή κοπής κυρίως επειδή προσφέρει σημαντική ώθηση στη δύναμη κατά τη διάρκεια περιόδων με ανεπάρκεια θερμίδων. Οι άνθρωποι που θέλουν να λιώσουν το υποδόριο σωματικό λίπος μειώνουν συχνά την θερμιδική τους πρόσληψη και αυξάνουν την άσκηση, γεγονός που οδηγεί σε κόπωση. Το Masteron καταπολεμά αυτό καλά, βοηθώντας τον οργανισμό να μεταβολίσει καλύτερα τις θερμίδες που εισέρχονται. Βοηθά επίσης το σώμα να κάνει καλύτερη χρήση των αποθεμάτων λίπους, ώστε η διατροφή και η άσκηση να λιώσουν με την πάροδο του χρόνου.

 

Η ελάχιστη δόση με το Propionate Masteron ορίζεται σε 100mgs / day. Συνιστάται στους χρήστες να χρησιμοποιούν μόνο 600mgs την εβδομάδα. Δεδομένου ότι το προπιονικό Masteron έχει σύντομη διάρκεια δράσης, συχνά απαιτείται ένεση κάθε 2-3 ημέρες. Παρόλο που το Masteron Propionate δεν συνιστάται για γυναίκες, ωστόσο πολλοί αθλητές παίρνουν το πρωτάθλημα. Η συνιστώμενη δόση για τις γυναίκες είναι 100mg κάθε 4-5 ημέρες.

 

Μερικά από τα πιο δημοφιλή στεροειδή που χρησιμοποιούνται στον κύκλο κοπής είναι:

  • Το Winstrol χορηγείται σε δόσεις περίπου 50 mg / ημέρα και χρησιμοποιείται για μέγιστη περίοδο 6-8 εβδομάδων

  • Anavar - 50 mg ημερησίως για 8 εβδομάδες

  • Trenbolone - 50 mg κάθε δεύτερη ημέρα για 10 εβδομάδες

  • Τεστστερόνη - εβδομάδα 500 mg για το μήκος του κύκλου σας