Τα καλύτερα στεροειδή όγκου

- May 20, 2019-

Το καλύτερο στεροειδές για τον όγκο του κύκλου


Ποιες είναι οι επιπτώσεις που μπορείτε να πάρετε από την ογκώδη στεροειδή

 

Βλέποντας στεροειδή   να προωθήσουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Αυξήστε την ταχύτητα της πρωτεϊνικής σύνθεσης

Αυξήστε την κατακράτηση του αζώτου στους μυς

Αυξήστε την απόδοση της θρεπτικής ουσίας

Βελτίωση της γλυκογονόλυσης

Προωθήστε την αυξημένη απελευθέρωση του IGF-1

Φέρτε ισχυρές αναβολικές φύσεις

Προωθήστε την αξιοπρεπή ανδρογόνο δραστηριότητα

Βελτιώστε τον μεταβολικό ρυθμό


Τα πέντε κορυφαία στεροειδή για τη διόγκωση: διανικολάβης, τρεμπολόνη, ανανδρόλη, δεκά και τεστοστερόνη.


1. Dianabol

 

Το Dianabol είναι αναμφισβήτητα το πιο περιζήτητο στεροειδές όγκου στον πλανήτη. Κυρίως επειδή είναι η πιο ισχυρή ένωση στον πλανήτη για την κατασκευή εξαιρετικών ποσοτήτων μυών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα στεροειδή για την ενίσχυση της δύναμης, που οδηγεί σε αποτελεσματικές προπονήσεις, και με τη σειρά του οδηγεί σε καλύτερη κέρδη ποιότητας. Δεν υπάρχει τίποτα όπως το Dianabol για την προσθήκη 30 κιλών ή και περισσότερων σε έναν μόνο κύκλο.

 

2. Trenbolone

 

Η Trenbolone είναι το πιο ισχυρό από όλα τα αναβολικά στεροειδή λόγω των ιδιοτήτων απώλειας λίπους. Ένας χρήστης Trenbolone μπορεί να κερδίσει στερεά σκληρή μάζα ενώ χαλαρώνει ακόμη και με λίγη δίαιτα.

 

Η Trenbolone είναι μια πραγματικά αξιόλογη ένωση και είναι ευεργετική κατά τη διάρκεια των κύκλων κοπής και κοπής. Το Tren μπορεί να σας βοηθήσει να ταιριάξετε τους bodybuilders με τη σωστή δίαιτα και το σχέδιο άσκησης κερδίστε 20 έως 25 λίβρες σε ένα μόνο κύκλο. Προσφέρει πλήθος πλεονεκτημάτων, όπως αυξημένη κατακράτηση αζώτου, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη σύνθεση πρωτεϊνών, αυξημένη οξυγόνωση χάρη στα περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια και δυνατότητα του οργανισμού να κάνει καλύτερη χρήση των θρεπτικών ουσιών που καταναλώνετε. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο αγαπημένα στεροειδή για επιλογές όγκου .


bulking steroids

 

3. Anadrol

 

Το Anadrol είναι ίσως το μόνο ογκώδες στεροειδές που έρχεται κοντά στο d-bol από πλευράς αντοχής και μεγέθους. Το Anadrol είναι το τέλειο συστατικό για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα μέτριο βάρος πολύ γρήγορα. Κατά μέσο όρο, οι χρήστες αναφέρουν ότι κέρδισαν 10 κιλά περίπου εντός των πρώτων τεσσάρων εβδομάδων χρήσης πριν περάσουν σε ένα οροπέδιο. Για το λόγο αυτό, πολλοί bodybuilders ενσωματώνουν το Anadrol στο μπροστινό μέρος των κύκλων τους για να " ξεκινήσουν " τα κέρδη τους και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν άλλο στεροειδές - ή ακόμα και τεστοστερόνη - για το υπόλοιπο του κύκλου.

 

4. Deca Durabolin

 

Deca Durabolin είναι μια άλλη φανταστική ένωση που πολλοί bodybuilders χρησιμοποιούν στην offseason για να τους βοηθήσουν να πάρουν τεράστια. Με το deca, οι μύες σας θα είναι πληρέστεροι και παχύτεροι από ποτέ.

 

Το Deca είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στεροειδή στον κόσμο και για καλό λόγο. Οι άνθρωποι που το χρησιμοποιούν σωστά, παράλληλα με μια λογική διατροφή και σχέδιο άσκησης, μπορούν να κερδίσουν έως και 20 κιλά σε μόλις 12 εβδομάδες. Το Deca ενισχύει τη σύνθεση πρωτεϊνών, η οποία είναι η βιολογική διαδικασία που είναι υπεύθυνη για την οικοδόμηση μυών. Ωστόσο, επειδή το Deca είναι πιο αναβολικό και λιγότερο ανδρογόνο από την τεστοστερόνη, μπορεί να το κάνει πιο αποτελεσματικά και με λιγότερες παρενέργειες από ό, τι η τεστοστερόνη.

 

5. Τεστοστερόνη

 

Η τεστοστερόνη θα πρέπει να αποτελεί βασική συνιστώσα της στοίβας των στεροειδών σας, είτε είστε στο κύκλο συμπληρωμάτων συμπληρώματος είτε στον κύκλο κοπής στεροειδών.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τεστοστερόνη σχετίζεται με μυϊκή ανάπτυξη και απώλεια λίπους.

Ωστόσο, η τεστοστερόνη έρχεται σε διάφορους εστέρες όπως το Enanthate τεστοστερόνης (για τη συσσώρευση και τη διατήρηση της μάζας), Cypionate τεστοστερόνης (για τη διόγκωση) και Propionate τεστοστερόνης (για κοπή), γι 'αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί για να χρησιμοποιήσετε τον κατάλληλο εστέρα που αντιστοιχεί στον κύκλο που βρίσκεστε .


Ο Κύκλος Παραγώγων Παράδειγμα