Τετρακαΐνη CAS.94-24-6

Τετρακαΐνη CAS.94-24-6

Η τετρακαΐνη (INN, επίσης γνωστή ως αμετοκαϊνη, εμπορική ονομασία Pontocaine, Ametop και Dicaine) είναι ένα ισχυρό τοπικό αναισθητικό της εστερικής ομάδας. Χρησιμοποιείται κυρίως τοπικά στην οφθαλμολογία και ως αντιπυριτική και έχει χρησιμοποιηθεί στην αναισθησία του νωτιαίου μυελού.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τοπική αναισθητική φαρμακευτική ουσία ακατέργαστη σκόνη Τετρακαΐνη CAS 94-24-6 για τον ανακούφιση του πόνου

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Τετρακαΐνη, Ανετάνη, Αμετοκαϊνη, Ποντοκαΐνη, Αμέτοπ, Δίκηη


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Η τετρακαΐνη (INN, επίσης γνωστή ως αμετοκαϊνη, εμπορική ονομασία Pontocaine, Ametop και Dicaine) είναι ένα ισχυρό τοπικό αναισθητικό της εστερικής ομάδας. Χρησιμοποιείται κυρίως τοπικά στην οφθαλμολογία και ως αντιπυριτική και έχει χρησιμοποιηθεί στην αναισθησία του νωτιαίου μυελού.
Στη βιοϊατρική έρευνα, η τετρακαΐνη χρησιμοποιείται για να μεταβάλλει τη λειτουργία των διαύλων απελευθέρωσης ασβεστίου (υποδοχείς της ryanodine) που ελέγχουν την απελευθέρωση ασβεστίου από τα ενδοκυτταρικά καταστήματα. Η τετρακαΐνη είναι ένας αλλοστερικός αναστολέας της λειτουργίας του καναλιού. Σε χαμηλές συγκεντρώσεις, η τετρακαΐνη προκαλεί μια αρχική αναστολή των αυθόρμητων γεγονότων απελευθέρωσης ασβεστίου, ενώ σε υψηλές συγκεντρώσεις, τα τετρακαϊνικά μπλοκ απελευθερώνουν εντελώς.
Η τετρακαΐνη είναι το Τ σε Tac, ένα μείγμα 5 έως 12% τετρακαϊνης, 5 ‱ (ανά μυριάδα), μισό ανά χιλιόγραμμο (0,5 ‰) ή 0,05 τοις εκατό (1 μέρος το 2000) αδρεναλίνης και 4 ή 10 ποσοστού υδροχλωρικής κοκαΐνης που χρησιμοποιείται στη χειρουργική του αυτιού, της μύτης και του λάρυγγα και στο τμήμα έκτακτης ανάγκης όπου απαιτείται απαλή μούδιασμα της επιφάνειας, ιδιαίτερα όταν τα παιδιά τραυματίστηκαν στο μάτι, στο αυτί ή σε άλλες ευαίσθητες τοποθεσίες.
Είναι στον κατάλογο των βασικών φαρμάκων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, κατάλογος των σημαντικότερων φαρμάκων που χρειάζονται σε ένα βασικό σύστημα υγείας.
Μια συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων δοκιμασιών διερεύνησε την τετρακαΐνη για χρήση σε τμήματα έκτακτης ανάγκης, ειδικά για ενδοφλέβια σωληνώσεις σε παιδιά, ενόψει των αναλγητικών και εξοικονομητικών ιδιοτήτων της - ωστόσο, δεν βρήκε στατιστικά σημαντική βελτίωση στους πρώτους δοκιμαστικούς σωλήνες .


2.Προδιαγραφές:

όνομα προϊόντος

Τετρακαΐνη

Ψευδώνυμο

Anetain, Amethocaine, Pontocaine, Ametop, Dicaine

CAS

94-24-6

MF

C15H24N2O2

MW

264.36

EINECS

202-316-6

Καθαρότητα

99,00%

Βαθμός

Φαρμακευτική Βαθμολογία

Εμφάνιση

Λευκή κρυσταλλική σκόνη.

Μάρκα Nmae

HKYC

Πρότυπο

USP

Διάρκεια ζωής

2 χρόνια

Stradge

Κρατήστε σε εξαεριζόμενο, ξηρό και δροσερό μέρος

Στοκ

Μαζικό απόθεμα

Μέθοδοι συσκευασίας

σχεδιασμένα μεταμφιεσμένους τρόπους συσκευασίας, 100% να περάσει από την εγγύηση

Ωρα παράδοσης

εντός 18 ωρών από την επιβεβαίωση της πληρωμής

Πληρωμή

T / T, Western Union, Money Gram, Bitcoin

Χρήση

Η τετρακαΐνη είναι φάρμακο συνταγογράφησης που χρησιμοποιείται για την πρόληψη του πόνου και την πρόκληση αναισθησίας.


3. Εφαρμογές:

Δοσολογία τετρακίνης:

Η τετρακαΐνη χορηγείται ως ένεση μέσω βελόνας που τοποθετείται σε μια περιοχή της μέσης ή της κάτω πλάτης κοντά στην σπονδυλική σας στήλη. Θα λάβετε αυτήν την ένεση σε νοσοκομειακό περιβάλλον.


Η αναπνοή, η αρτηριακή σας πίεση, τα επίπεδα οξυγόνου και άλλα ζωτικά σημεία θα παρακολουθούνται στενά κατά τη διάρκεια της χορήγησης τετρακαΐνης.


Τα νωτιαία μυϊκά φάρμακα μπορούν να έχουν μακροχρόνιες επιδράσεις σε ορισμένες διαδικασίες του σώματος όπως η σεξουαλική λειτουργία, ο έλεγχος του εντέρου ή της ουροδόχου κύστης και η κίνηση ή αίσθηση στα πόδια ή τα πόδια σας. Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με αυτά τα αποτελέσματα.


Δεδομένου ότι το φάρμακο αυτό χορηγείται από επαγγελματία υγείας σε ιατρικό περιβάλλον, δεν είναι πιθανό να εμφανιστεί υπερβολική δόση.


Επειδή η τετρακαΐνη χορηγείται όπως απαιτείται πριν από μια χειρουργική επέμβαση ή άλλη ιατρική διαδικασία, δεν υπάρχει πιθανότητα να είστε σε ένα δοσολογικό σχήμα.


Χρήση ειδοποίησης:

Για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να λαμβάνετε με ασφάλεια το tetracaine, ενημερώστε το γιατρό σας εάν έχετε οποιουσδήποτε από αυτούς τους άλλους όρους:

υψηλή πίεση του αίματος;
καρδιακές παθήσεις, διαταραχές του καρδιακού ρυθμού,
κάθε είδους μόλυνσης.
κληρονομικό αγγειοοίδημα ή ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων. ή
μια ασθένεια ή ιατρική πάθηση που επηρεάζει τον εγκέφαλό σας ή το νωτιαίο μυελό.
Δεν είναι γνωστό αν το tetracaine θα βλάψει ένα αγέννητο μωρό. Εάν δεν λαμβάνετε αυτό το φάρμακο κατά τη διάρκεια της εργασίας και της παράδοσης, ενημερώστε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος ή σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος κατά τη χρήση αυτού του φαρμάκου.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Tetracaine


5, Προδιαγραφές προϊόντων

Συσκευασία & Υπηρεσία:

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


Ρήτρα Εμπορίου

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:

50g

Τιμή:

Διαπραγματεύσιμος

Οροι πληρωμής:

Western Union, MoneyGram, T / T, τραπεζική μεταφορά, Bitcoin

Ωρα παράδοσης:

Εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Διάρκεια:

4 ~ 6 εργάσιμες ημέρες μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής

Διανομή

Με DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS κ.λπ. (από πόρτα σε πόρτα)

Λεπτομέρειες συσκευασίας:

Διακριτική και συγκαλυμμένη συσκευασία

Δυνατότητα εφοδιασμού:

Μάζα στο απόθεμα

Hot Tags: τετρακίνης cas.94-24-6, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like