Procaine Powder For Pain Killer

Το Procaine είναι τοπικό αναισθητικό. Η προκαϊνη προκαλεί απώλεια αίσθησης (μούδιασμα) του δέρματος και των βλεννογόνων. Η προκαίνη χρησιμοποιείται ως ένεση κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης και άλλων ιατρικών και οδοντιατρικών διαδικασιών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Procaine ακατέργαστη σκόνη για τον δολοφόνο με ασφάλεια

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: Procaine

CAS: 59-46-1

MF: C13H20N2O2

ΜΒ: 236.31

EINECS: 200-426-9

Πρότυπο: USP

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνηΠεριγραφή:


Η προκαΐνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό φάρμακο της αμινοεστερικής ομάδας. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη μείωση του πόνου της ενδομυϊκής ένεσης πενικιλλίνης και χρησιμοποιείται επίσης στην οδοντιατρική. Λόγω της πανταχού παρουσίας της εμπορικής ονομασίας Novocain, σε ορισμένες περιοχές η προκαίνη αναφέρεται γενικά ως Procaine. Λειτουργεί κυρίως επειδή είναι ένας αποκλειστής διαύλου νατρίου. Σήμερα χρησιμοποιείται σε ορισμένες χώρες θεραπευτικά λόγω των συμπαθολυτικών, αντιφλεγμονωδών, ενισχυτικών της διάχυσης και των επιδράσεων βελτίωσης της διάθεσης.


Η πρωεκίνη συντέθηκε αρχικά το 1905, λίγο μετά την αμυλοκαΐνη. Δημιουργήθηκε από τον γερμανό χημικό Alfred Einhorn, ο οποίος έδωσε στη χημική ένωση την εμπορική ονομασία Procaine, από το λατινικό nov- (που σημαίνει νέο) και το -caine, ένα κοινό τέλος για τα αλκαλοειδή που χρησιμοποιούνται ως αναισθητικά. Εισήχθη σε ιατρική χρήση από τον χειρούργο Heinrich Braun. Πριν από την ανακάλυψη της αμυλοκαΐνης και της προκαϊνης, ήταν το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο τοπικό αναισθητικό. Einhorn επιθυμούσε τη νέα του ανακάλυψη να χρησιμοποιηθεί για ακρωτηριασμούς, αλλά οι χειρουργοί προτιμούσαν γενική αναισθησία. Οι οδοντίατροι, ωστόσο, το βρήκαν πολύ χρήσιμο. Ο Einhorn ήταν δυσαρεστημένος από αυτό [γιατί;] και πέρασε πολλά χρόνια περιοδεύοντας οδοντιατρικές σχολές για να τους συμβουλεύσει να μην το χρησιμοποιήσουν.Τι είναι το Procaine;


Η προκαΐνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό φάρμακο της αμινοεστερικής ομάδας. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη μείωση του πόνου της ενδομυϊκής ένεσης πενικιλλίνης και χρησιμοποιείται επίσης στην οδοντιατρική. Λειτουργεί κυρίως ως αποκλειστής διαύλου νατρίου. Σήμερα χρησιμοποιείται σε ορισμένες χώρες θεραπευτικά λόγω των συμπαθολυτικών, αντιφλεγμονωδών, βελτιωτικών της διάχυσης και της βελτίωσης της διάθεσης.


Πώς λειτουργεί ?


Η προκαΐνη λειτουργεί ως αναισθητικό όταν χορηγείται με ένεση. Ωστόσο, η προκαϊνη δεν απορροφάται καλά όταν λαμβάνεται από το στόμα. Δεν είναι σαφές πώς μπορεί να λειτουργήσει για ιατρικές χρήσεις όταν λαμβάνεται από το στόμα.


Χρήση:


Το Procaine είναι ένα είδος τοπικής αναισθησίας. Με χαμηλή τοξικότητα αλλά γρήγορη και ασφαλή αποτελέσματα, η προκαϊνη είναι κατάλληλη για τοπική αναισθησία, εφαρμοσμένη στα μάτια, το αυτί, τη μύτη, τα δόντια και άλλες λειτουργίες του τμήματος, που χρησιμοποιούνται για την αναισθησία διήθησης, την αναισθησία και τον επιβλέποντα της κλειστής θεραπείας. Η προκαίνη χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή προκαίνης πενικιλίνης. Η προκαλίνη προκαλεί απώλεια αίσθησης (μούδιασμα) του δέρματος και των βλεννογόνων. Η προκαίνη χρησιμοποιείται ως ένεση κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης και άλλων ιατρικών και οδοντιατρικών διαδικασιών.

Εφαρμογή προκαΐνης πριν από την αφαίρεση ενός αποσπασμένου δοντιούΗ κύρια χρήση της προκαϊνης είναι ως αναισθητικό.

Η προκαΐνη χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά σήμερα, επειδή υπάρχουν πιο αποτελεσματικές (και υποαλλεργικές) εναλλακτικές λύσεις όπως η λιδοκαΐνη (ξυλοκαϊνη). Όπως και άλλα τοπικά αναισθητικά (όπως η μεπιβακαϊνη και η prilocaine), η προκαϊνη είναι αγγειοδιασταλτική και συνεπώς συχνά συγχορηγείται με επινεφρίνη για αγγειοσυστολή.

Η αγγειοσυστολή συμβάλλει στη μείωση της αιμορραγίας, αυξάνει τη διάρκεια και την ποιότητα της αναισθησίας, εμποδίζει το φάρμακο να φτάσει σε συστηματική κυκλοφορία σε μεγάλες ποσότητες και συνολικά μειώνει την ποσότητα του απαιτούμενου αναισθητικού.

Το Procaine, ένα εστερικό αναισθητικό, μεταβολίζεται στο πλάσμα από το ένζυμο ψευδοχολινεστεράση μέσω υδρόλυσης σε παρα-αμινο-βενζοϊκό οξύ (PABA), το οποίο στη συνέχεια αποβάλλεται από τα νεφρά στα ούρα.

Η προκαΐνη είναι το κύριο συστατικό στην αμφιλεγόμενη παρασκευή του Gerovital H3 από την Ana Aslan (Ρουμανία), την οποία υποστηρίζουν οι υποστηρικτές της για την αντιμετώπιση πολλών επιδράσεων της γήρανσης. Η βασική ιατρική άποψη είναι ότι οι ισχυρισμοί αυτοί εξετάστηκαν σοβαρά και εξαπατήθηκαν στη δεκαετία του 1960.

Για τη θεραπεία των επιπλοκών εξαγγείωσης που σχετίζονται με τη φλεβοκέντηση (μαζί με υγρή θερμότητα, ΑΣΟ, στεροειδή, αντιβιοτικά) έχει προταθεί ένεση προκεΐνης 1%. Συνιστάται επίσης για τη θεραπεία ακούσιων ενδο-αρτηριακών ενέσεων (10 ml από 1% προκαϊνη), καθώς βοηθά στην ανακούφιση του πόνου και του αγγειακού σπασμού.


Οι Υπηρεσίες μας


1. Κάθε ερώτηση θα απαντηθεί εντός 24 ωρών

2. Υψηλή ποιότητα, τα σχέδια μόδας λογικές & ανταγωνιστικές τιμές.

3. Πληρωμή: Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία μέσω: T / T, Western Union, Money Gram


Υπηρεσία μετά την πώληση


1. Όλα τα προϊόντα θα έχουν αυστηρά ελεγχθεί η ποιότητα στο σπίτι πριν από το τράβηγμα.

2. Όλα τα προϊόντα θα είναι καλά συσκευασμένα πριν από τη ναυτιλία.

3. Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή

4. Ασφαλής και διακριτική αποστολή.Πολλές μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

5. Τα δελτία διέλευσης ≥99%

6. Έχουμε το δικό μας πράκτορα / remailer / διανομέα που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλώς, και έχουμε αποθέματα εκεί για μεταφορά.


Αποστολή & Παράδοση


1. Τα πακέτα αποστέλλονται γενικά εντός περίπου ημερών από την παραλαβή της πληρωμής.

2. Μετά από κάθε αποστολή θα σας παρέχουμε:

3. Θα σας δώσει αριθμό παρακολούθησης μέσα σε 24 ώρες για να παρακολουθείτε το πακέτο σας online.

4. τις λίγες φωτογραφίες με την παραγγελία και τις λεπτομέρειες.

5. Σχετικά με την Προσαρμοσμένη εκκαθάριση, συσκευάσαμε με τρόπους μεταμφίεσης.Με την εμπειρία μας, την κατάλληλη και ασφαλή παράδοση, δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

6. Επιβεβαιώνουμε την κάθαρση 99%, την επαναφορά 100%.

7. Είναι η καλύτερη & ασφαλέστερη ναυτιλία για όλους τους επαναλαμβανόμενους πελάτες μας!


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Σχετικά προϊόντα:

Βενζοκαΐνη CAS: 94-09-7
Λιδοκαΐνη CAS: 137-58-6
Υδροχλωρική προπιτοκαΐνη CAS: 1786-81-8
Υδροχλωρική τετρακαϊνη CAS: 136-47-0
Υδροχλωρική προκαΐνη CAS: 51-05-8
Υδροχλωρική πραμοξίνη CAS: 637-58-1
Τετρακαΐνη CAS: 94-24-6
Υδροχλωρική προπαρακαΐνη CAS: 5875-06-9
ΠΡΟΚΑΪΝΗ CAS: 59-46-1
Υδροχλωρική βενζοκαϊνη CAS: 23239-88-5
Υδροχλωρική λιδοκαΐνη CAS: 73-78-9
Υδροχλωρική άρθα CAS: 23964-57-0
Υδροχλωρική λεβοβουπιβακαϊνη CAS: 27262-48-2
Υδροχλωρική ροπιβακαϊνη CAS: 132112-35-7
Υδροχλωρική διβουκαϊνη CAS: 61-12-1
Υδροχλωρική βουπιβακαϊνη CAS: 14252-80-3
Articaine CAS: 23964-58-1

Steroid

Hot Tags: σκόνη προκαΐνης για τον φονέα πόνου, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like