Τοπική αναισθητική σκόνη Procaine

Η προκαΐνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό φάρμακο της αμινοεστερικής ομάδας. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη μείωση του πόνου της ενδομυϊκής ένεσης πενικιλλίνης και χρησιμοποιείται επίσης στην οδοντιατρική.

Λεπτομέρειες προϊόντος

99,5% Καθαρότητα Τοπικό αναισθητικό φάρμακο Procaine ακατέργαστη λευκή σκόνη


Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που στοχεύει στη φαρμακευτική πρώτη ύλη, όπως πρώτες ύλες κατά της κατάθλιψης, αντιγηραντική πρώτη ύλη, αντιβιοτική πρώτη ύλη, πρώτη ύλη ουσιών Nootropics, τοπικές αναισθητικές ουσίες κλπ.

Δεν υπάρχει εντολή min, μπορείτε να είστε πελάτης μας ακόμη και εσείς θέλετε μόνο 1gram για να δοκιμάσετε. Επίσης, μπορεί να δοθεί μεγάλη έκπτωση για τις μαζικές παραγγελίες.

Καλώς ήλθατε, επιθυμούμε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μακρά συνεργασία.

Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Procaine Σύντομες λεπτομέρειες


Η προκαίνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό του τύπου εστέρα που έχει μια αργή έναρξη και μια σύντομη διάρκεια δράσης. Χρησιμοποιείται κυρίως για αναισθησία διήθησης, περιφερικό νευρικό μπλοκ και σπονδυλική στήλη. Η προκαΐνη είναι ένα παράγωγο βενζοϊκού οξέος με τοπικές αναισθητικές και αντιαρρυθμικές ιδιότητες.


όνομα προϊόντος Προκαΐνη
CAS 59-46-1
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C13H20N2O2
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 236.31
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ≥99%
EINECS 200-426-9
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση Το Procaine είναι τοπικό αναισθητικό. Η προκαϊνη προκαλεί απώλεια αίσθησης του δέρματος και των βλεννογόνων.
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αναφορά Procaine


Το Procaine είναι ένα είδος τοπικής αναισθησίας. Με χαμηλή τοξικότητα αλλά γρήγορη και ασφαλή αποτελέσματα, η προκαϊνη είναι κατάλληλη για τοπική αναισθησία, εφαρμοσμένη στα μάτια, το αυτί, τη μύτη, τα δόντια και άλλες λειτουργίες του τμήματος, που χρησιμοποιούνται για την αναισθησία διήθησης, την αναισθησία και τον επιβλέποντα της κλειστής θεραπείας. Η προκαίνη χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή προκαϊνης πενικιλλίνης.


Εφαρμογή Procaine


Η προκαϊνη χρησιμοποιείται κυρίως για αναισθησία διήθησης. περιφερικό νευρικό μπλοκ. και το σπονδυλικό μπλοκ.


Η προκαίνη χρησιμοποιείται ως ένεση κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης και άλλων ιατρικών και οδοντιατρικών διαδικασιών.


Η Procaine πρότεινε να χρησιμοποιηθεί για την αναστροφή της γήρανσης στη σύγχρονη εποχή. θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της αρθρίτιδας. αρτηριοσκλήρωση; γεροντικές μεταβολές του δέρματος και φαλάκρα.


η προκαϊνη οδηγεί στην κατάθλιψη της νευρωνικής δραστηριότητας. Η κατάθλιψη αναγκάζει το νευρικό σύστημα να γίνει υπερευαίσθητο προκαλώντας ανησυχία και κούνημα, οδηγώντας σε ελάσσονα έως σοβαρά σπασμούς. Μελέτες σε ζώα έδειξαν ότι η χρήση προκατείνης οδήγησε στην αύξηση των επιπέδων ντοπαμίνης και σεροτονίνης στον εγκέφαλο.


Η προκαίνη μπορεί επίσης να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις προκαλώντας στα άτομα την εμφάνιση δυσκολιών στην αναπνοή, εξανθήματα και πρήξιμο. Οι αλλεργικές αντιδράσεις στην προκαΐνη συνήθως δεν απαντούν στην ίδια την προκαίνη, αλλά στον μεταβολίτη της PABA.


Procaine COA


Στοιχεία Προσδιορισμός Αποτελέσματα δοκιμών
Εμφάνιση Λευκοί κρύσταλλοι ή λευκή κρυσταλλική σκόνη Συμμορφώνομαι
Ταυτοποίηση ΑΒΕ. Φαίνεται θετική αντίδραση
Σημείο τήξης 154degree ~ 158degree 154degree ~ 157degree
Οξύτητα PH 5.0 ~ 6.5 PH = 5.9
Εμφάνιση της λύσης Διαυγές και άχρωμο Συμμορφώνομαι
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,07%
Βαριά μέταλλα ≤0.0005% Συμμορφώνομαι
Σχετικές ουσίες ≤ 0,05% Συμμορφώνομαι
Θειική τέφρα ≤0,1% 0,05%
Δοκιμασία (σε ξηρή βάση) 99,0-101,0% 99.87%
συμπέρασμα Συμμορφώνεται με το BP2005


procaine rawΜπορεί να θέλετε να μάθετε πρώτα


 

1. Διαθέσιμο: στεροειδές σε σκόνη, ημιτελή λάδι, βάλσαμα, πεπτίδια, παυσίπονα κλπ. Και όλα τα είδη μηχανών επεξεργασίας στεροειδών.

 

2. Αγροτεμάχιο: Σχεδιασμένο Διακριτική συσκευασία ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα.

 

3. Pass Custom Rate: περισσότερο από 99%.

 

4. Πολιτική κράτησης: Δεσμευόμαστε μετά την απελευθέρωση (χωρίς περιορισμό χώρας) σε περίπτωση κατάσχεσης του αγροτεμαχίου. Pls contatc whatsapp +8618872220826.


5. Μέθοδοι παράδοσης: EMS, DHL, FedEx, UPS, TNT, Aramex, Κίνα / Χονγκ Κονγκ / Σιγκαπούρη / Σουηδία / Ολλανδία Ταχυδρομείο. Όλα με κώδικα παρακολούθησης. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες.

6. Χρόνος παράδοσης: ΗΠΑ: 3-5 ημέρες, Ηνωμένο Βασίλειο: 4-7 ημέρες, Καναδάς: 3-7 ημέρες, Ευρώπη: 6-10 ημέρες


 

Συσκευασία & Υπηρεσία1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


Πληροφορίες επαφής

Όνομα: Cindy

Wickr: puresteroid

Whatsapp: +8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.com186


140

Hot Tags: procaine τοπική αναισθητική σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like