Υδροχλωρική Procaine Procaine HCL

Η υδροχλωρική ποκαΐνη, που ονομάζεται επίσης Novocain, συνθετική οργανική ένωση που χρησιμοποιείται στην ιατρική ως τοπικό αναισθητικό. Η υδροχλωρική ποκαίνη χρησιμοποιείται για τοπική αναισθησία, νευρικό μπλοκ κλπ.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τοπική αναλγητική ακατέργαστη κόνις Υδροχλωρική προκεΐνη Procaine HCL


Ειδικευόμαστε σε ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, ημιτεληγμένο στεροειδές έλαιο και πεπτίδια. Έχουμε ευέλικτους και επαγγελματικούς τρόπους ναυτιλίας για να εγγυηθούμε την ασφαλή αποστολή.

Και τα προϊόντα παραδίδονται χρησιμοποιώντας μεθόδους stealth. Μπορείτε να ελέγξετε αν χρειάζεστε προετοιμασία οτιδήποτε.

Whatsapp: +8613302415760

Skype: +8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.com


Βασικές πληροφορίες υδροχλωρικής προκαίνης



όνομα προϊόντος Υδροχλωρική προκαϊνη
Ψευδώνυμο Procaine Hcl
CAS 1951/5/8
MF C13H20N2O2.HCl
MW 272.81
EINECS 200-077-2
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,5%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή σκόνη κρυστάλλων
Χρήση τοπικό αναισθητικό
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αναφορά υδροχλωριδίου προκαίνης


Το Procaine HCl είναι ένα τοπικό αναισθητικό φάρμακο της αμινοεστερικής ομάδας. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη μείωση του πόνου της ενδομυϊκής ένεσης πενικιλλίνης και χρησιμοποιείται επίσης στην οδοντιατρική. Λόγω της πανταχού παρουσίας της εμπορικής ονομασίας Novocain, σε ορισμένες περιοχές η προκαίνη αναφέρεται γενικά. Λειτουργεί κυρίως επειδή είναι ένας αποκλειστής διαύλου νατρίου. Σήμερα χρησιμοποιείται σε ορισμένες χώρες θεραπευτικά λόγω των συμπαθολυτικών, αντιφλεγμονωδών, ενισχυτικών της διάχυσης και των επιδράσεων βελτίωσης της διάθεσης.


Εφαρμογή υδροχλωρικής προκαϊνης


Η υδροχλωρική προκαΐνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό που μπορεί να εμποδίσει προσωρινά την αγωγή των νευρικών ινών που έχουν ναρκωτικό αποτέλεσμα, το ρόλο της ισχυρής, χαμηλής τοξικότητας και του εθισμού, αλλά η διείσδυση του δέρματος, των βλεννογόνων μεμβρανών είναι αδύναμη, δεν είναι κατάλληλη για επιφανειακή αναισθησία, χρησιμοποιούνται για τη διήθηση, τη σπονδυλική στήλη και την αναισθησία της αγωγής.
Το Procaine HCl ενδείκνυται για την παραγωγή τοπικής ή περιφερειακής αναλγησίας και αναισθησίας με τεχνικές τοπικής διήθησης και περιφερικού νεύρου.

Εν ολίγοις, τα μόρια ΗΟΙ Procaine αποτελούμενα από ένα μόριο ΡΑΒΑ (ρ-αμινοβενζοϊκό οξύ), μία βιταμίνη Β, αγκιστρωμένη μέσω ενός εστερικού δεσμού σε ϋΕΑΕ (διαιθυλαμινοαιθανόλη), ένα πρόδρομο της βιταμίνης χολίνης Β, λειτούργησε στο σώμα ως πραγματικό μόριο βιταμίνης σε κυτταρικό επίπεδο που επηρεάζει τις κυτταρικές μεμβράνες.


Υδροχλωρική Procaine COA


Ονομα προϊόντος Procaine HCl
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Προσδιορισμός (C13H20N2O2 · HCl) 99,0% έως 101,0% 99,5%
Σημείο τήξης 153-158 ° C 156,5 ~ 157,0 ° C
Βαριά μέταλλα ≤20ppm <>
Οξύτητα ≤0,02Ν ΝαΟΗ 0,5 ml 0,3 ml
Χρωματογραφική καθαρότητα Δευτερεύοντα σημεία ≤0,5%, sum≤1,0% Συμμορφώνεται
Απώλεια στο στέγνωμα ≤1.0% 0,06%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη ≤0,15% 0,03%
Βακτηριακές ενδοτοξίνες ≤0,6EU / mg <0,6eu>

procaine hcl


Σχετικά με εμάς


Ειδικευόμαστε στην ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, ημιτεληγμένο στεροειδές έλαιο, Sarms και πεπτίδια.

Όλη η διαδικασία χειρισμού παραγγελιών είναι διαφανής για εσάς, εικόνα πακέτου, αριθμός παρακολούθησης, ακόμα και οι συνταγές μαγειρικής θα σας στείλουν αν χρειαστεί. Αλλά θα διατηρήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες μυστικές. Και τα προϊόντα παραδίδονται με μεθόδους stealth.

 

1. Σχεδιασμένες Διακριτικές μέθοδοι συσκευασίας ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα, καθολική και ασφαλής.

2. Το όνομα της εταιρείας και άλλα περιεχόμενα που σχετίζονται με τη φαρμακοποιία δεν θα εμφανίζονται στα πακέτα.

3. Ο τρόπος συσκευασίας και το όνομα του αποστολέα αλλάζουν τακτικά για ασφαλή παράδοση.

4. Τα αγροτεμάχια μπορούν να παραδοθούν από ολόκληρες πόλεις της Κίνας, Guangzhou, shanghai, Hongkong κ.λπ. Έτσι, το όνομα του αποστολέα είναι μεταβλητό, τότε δεν χρειάζεται να προετοιμάσετε πολλαπλή διεύθυνση αποστολής.

5. Τα πακέτα είναι μικρά για να αποφύγουν τα ερωτήματα που δεν έχουν τύχει. Εάν η παραγγελία είναι μεγάλη, τότε θα χωριστεί σε δύο ή περισσότερα πακέτα

6. Ακόμη και αν το δέμα δυστυχώς κατασχεθεί, υποσχόμαστε να κάνουμε 100% αποστολή.


Γιατί να μας επιλέξετε?

 










Πλεονεκτήματα




Πλούσια εμπειρία

Ειδικευόμαστε στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας και τις ορμόνες που εξάγονται στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, την Αμερική και άλλες χώρες, έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας και έχουμε καθιερώσει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας.

Μεγάλη ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή.

Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μυστικές επιτυχίες μας, καλωσορίζουμε τα δείγματα.



Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση

Έχουμε επαρκή αποθέματα και μπορούμε να τα κανονίσουμε εντός 24 ωρών όταν λάβουμε την πληρωμή. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή.
Έχουμε ειδικό τρόπο θα μπορούσαμε να στείλουμε 2mg έως 100mg προϊόντα μια φορά. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση. Και στείλτε το υγρό σε ειδικά μπουκάλια.

Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Ενημερώστε την ενημερωμένη έκδοση του πακέτου όσο το δυνατόν συντομότερα και θα προσπαθήσετε να λύσετε καλύτερα όταν ο πελάτης αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα!



Όλα είναι για τους πελάτες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα επικεντρωθούν στη μεγαλύτερη ζήτηση των πελατών, διατηρούμε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό και ειλικρινή συνεργασία με κάθε πελάτη.
Συνολικά, η υψηλή ποιότητα, οι καλύτερες υπηρεσίες, η ασφάλεια ναυτιλίας και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι η διαρκή επιδίωξη μας.


Διαδικασία Παραγγελίας


100


145

Hot Tags: procaine hydrochloride procaine hcl, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like