Υδροχλωρίδιο προκαΐνης / υδροχλωριούχος προκαϊνη

Η υδροχλωρική προκαΐνη είναι ένα είδος τοπικών αναισθητικών, για τοπική αναισθησία, μπλοκ νεύρων κ.λπ., μπορεί να εμποδίσει τη διέγερση των νευρικών ινών με αναισθητικό αποτέλεσμα, ισχυρή λειτουργία, χαμηλή τοξικότητα και έλλειψη εθισμού, αλλά η δύναμη διείσδυσης του δέρματος, της βλεννογόνου μεμβράνης είναι αδύναμη κατάλληλη για επιφανειακή αναισθησία, κλινικά χρησιμοποιούμενη για διήθηση, σπονδυλική στήλη και αναισθησία αγωγής.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Υδροχλωρική προκαΐνη
Ονομασία προϊόντος: υδροχλωρική προκαΐνη
Συνώνυμα: 4-αμινοβενζοϊκός 2- (διαιθυλαμινο) αιθυλεστέρας. Procaine Hcl. ATOXICAINE; 2- (διαιθυλαμινο) αιθυλ 4-αμινοβενζοϊκό υδροχλωρίδιο (1: 1); 2-μεθυλπροπυλ-4-αμινοβενζοϊκού υδροχλωρικού
CAS ΝΟ .: 51-05-8
Δοκιμασία: 99%
Συσκευασία: 25kg / τύμπανο
MF: C13H21CIN2O2
MW: 272.771
Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση: Τοπικά αναισθητικά, που χρησιμοποιούνται για την αναισθησία διείσδυσης, το νευρικό μπλοκ, κλπ.3. Εφαρμογές:

η υδροχλωρική προκαϊνη συντέθηκε για πρώτη φορά από το Γερμανό χημικό Albert Einhorn το 1905. Ψάχνει για μια ένωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναισθητικό, μη τοξικό, χωρίς παρενέργειες, χωρίς εθισμό. Ο Δρ. Eindhoven αναζητά μια ένωση που μπορεί να αντικαταστήσει την κοκαΐνη ως αναισθητικό. Η κοκαΐνη χρησιμοποιήθηκε ως αναισθητικό. Ωστόσο, επειδή η κοκαΐνη είναι τοξική, εθιστική, καταστροφική για το κεντρικό νευρικό σύστημα, η χρήση της είναι παράνομη. Ο Δρ. Einhorn κατάφερε να παράγει μια ένωση που έδειχνε τις ιδιότητες που αναζητούσε. Αυτή η νέα ένωση ονομάστηκε ως προκαϊνη.

"Pro" σημαίνει αντικατάσταση, η "κοκαΐνη" προέρχεται από τη λέξη κοκαΐνη. Επειδή τα ονόματα είναι παρόμοια, επειδή όλα αναισθητοποιούνται, υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τη φύση της προκαϊνης. Η σπορίνη δρα ως αναισθητικό όταν ενίεται στον μυ, αλλά όταν λαμβάνεται ως ένωση σε συνδυασμό, η προκαϊνη δρα ως βιταμίνη. Το διάλυμα προκαίνης HCl που χρησιμοποιήθηκε ως αναισθητικό ονομάστηκε Norcaine.

Η χημική προκαΐνη είναι ο PABA εστέρας της αμινοαλκοόλης DEAE. Το PABA (ρ-αμινοβενζοϊκό οξύ) είναι βιταμίνη Β. Η ϋΕΑΕ, (η, η διαιθυλαμινοαιθανόλη) είναι ένας βιολογικώς δραστικός πρόδρομος της " Β " βιταμίνη χολίνη. (Εικόνα 1) η προκαϊνη χρησιμοποιείται συνήθως με τη μορφή υδροχλωρικού οξέος (προκαϊνη HCl) επειδή είναι εξαιρετικά υδατοδιαλυτή. Η στοματική χορήγηση υδροχλωρικής προκαϊνης απορροφάται κυρίως μέσω των λεπτών εντέρων στο σώμα. Τα πειράματα δείχνουν ότι το μεγαλύτερο μέρος του HCA προκαίνης εισέρχεται στο αίμα εντελώς μέσω του μοριακού τύπου. Στο αίμα, το υδροχλωρίδιο της προκαϊνης HCl υδρολύεται γρήγορα στο PABA και στο DEAE από το ένζυμο, το οποίο είναι τα δύο συστατικά του μορίου της προκαϊνης. Αυτοί οι μεταβολίτες απομακρύνονται από το ήπαρ, αλλάζουν χημικά και εκκρίνονται στα ούρα.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Ονομα προϊόντος

Procaine hcl

Αλλο όνομα

Υδροχλωρική προκαΐνη, αμινοκαΐνη · ανδολωρό · ατοξικοκαϊνη ·

Αριθμός μητρώου CAS

51-05-8

EINECS

200-077-2

Μοριακός τύπος

C13H21ClN2O2

Μοριακό βάρος

272,77

Χημική δοκιμή

98,5%

Εμφάνιση

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Πακέτο

1 kg φύλλο αλουμινίου ή όπως απαιτείται

Χρήση

μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό5. Συσκευασία & Παράδοση


Κάντε μια παραγγελία : Καταργήστε την ποσότητα
Μίνι σειρά : 1 κιλό
Απόσπασμα : Οι τιμές επιβεβαιώνουν
Τρόποι πληρωμής : Τραπεζική μεταφορά, Western Union, χρηματικό έπαθλο και Bitcoin
Τρόποι παράδοσης : Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, TOL κ.α.)
Διεύθυνση αποστολής : Καταχωρίστε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).
Συσκευασία : Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους ανάλογα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)
Χρόνος παράδοσης : Εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής
Εικόνες πακέτων : Θα προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία
Αριθμός εντοπισμού : Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί
Χρόνος αποστολής : 3-7 εργάσιμες ημέρες (Door-to-Door)
Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση : 24/7 Online για τυχόν προβλήματαHot Tags: procaine hcl / υδροχλωρική προκαίνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like