Procaine CAS.59-46-1

Η προκαΐνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό φάρμακο της αμινοεστερικής ομάδας. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη μείωση του πόνου της ενδομυϊκής ένεσης πενικιλλίνης και χρησιμοποιείται επίσης στην οδοντιατρική. Λόγω της παχυσαρκίας της εμπορικής ονομασίας Novocain, σε ορισμένες περιοχές, η προκαϊνη αναφέρεται γενικά ως νοβοκαϊνη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

τοπική αναισθητική σκόνη προκαϊνης

Procaine είναι ένα τοπικό αναισθητικό φάρμακο, είναι για τον πόνο killer.If έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, επικοινωνήστε με το whatsapp μου: +8613378646535 E-mail: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: Procaine

CAS: 59-46-1

MF: C13H20N2O2

ΜΒ: 236.31

EINECS: 200-426-9

Δοκιμασία: 99,87%

Πρότυπο: BP / USP / EP

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Χρήση: Αναστολέας διαύλου νατρίου


Περιγραφή:

Η προκαΐνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό φάρμακο της αμινοεστερικής ομάδας. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη μείωση του πόνου της ενδομυϊκής ένεσης πενικιλλίνης και χρησιμοποιείται επίσης στην οδοντιατρική. Λόγω της παχυσαρκίας της εμπορικής ονομασίας Novocain, σε ορισμένες περιοχές, η προκαϊνη αναφέρεται γενικά ως νοβοκαϊνη. Λειτουργεί κυρίως ως αναστολέας διαύλου νατρίου. Σήμερα χρησιμοποιείται σε ορισμένες χώρες θεραπευτικά λόγω των συμπαθολυτικών, αντιφλεγμονωδών, βελτιωτικών της διάχυσης και των επιδράσεων βελτίωσης της διάθεσης.


Το Procaine συντέθηκε για πρώτη φορά το 1905, λίγο μετά την αμυλοκαΐνη. Δημιουργήθηκε από τον εβραϊκό χημικό Alfred Einhorn, ο οποίος έδωσε στη χημική ένωση το εμπορικό όνομα Novocaine, από το λατινικό νέο (που σημαίνει «νέο») και το -caine, ένα κοινό τέλος για τα αλκαλοειδή που χρησιμοποιήθηκαν ως αναισθητικά. Εισήχθη σε ιατρική χρήση από τον χειρούργο Heinrich Braun. Πριν από την ανακάλυψη της αμυλοκαΐνης και της προκαϊνης, η κοκαΐνη ήταν ένα κοινώς χρησιμοποιούμενο τοπικό αναισθητικό. Ο Einhorn εύχεται η νέα του ανακάλυψη να χρησιμοποιείται για ακρωτηριασμούς, αλλά οι χειρουργοί προτιμούν γενική αναισθησία. Οι οδοντίατροι, ωστόσο, το βρήκαν πολύ χρήσιμο.


procaine hcl


Πώς λειτουργεί ?

Η προκαΐνη λειτουργεί ως αναισθητικό όταν χορηγείται με ένεση. Ωστόσο, η προκαϊνη δεν απορροφάται καλά όταν λαμβάνεται από το στόμα. Δεν είναι σαφές πώς μπορεί να λειτουργήσει για ιατρικές χρήσεις όταν λαμβάνεται από το στόμα.


Χρήση:

Το Procaine είναι ένα είδος τοπικής αναισθησίας. Με χαμηλή τοξικότητα αλλά γρήγορη και ασφαλή αποτελέσματα, η προκαϊνη είναι κατάλληλη για τοπική αναισθησία, εφαρμοσμένη στα μάτια, το αυτί, τη μύτη, τα δόντια και άλλες λειτουργίες του τμήματος, που χρησιμοποιούνται για την αναισθησία διήθησης, την αναισθησία και τον επιβλέποντα της κλειστής θεραπείας. Η προκαίνη χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή προκαϊνης πενικιλλίνης.


Γιατί να αγοράζετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας;

1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.


2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, Είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας . Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.


3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά.


4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.


5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με εξυπηρέτηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, έχουμε μια εξαιρετική προσέγγιση που βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής μας, αντίθετα από τους περισσότερους δικτυακούς τόπους, είμαστε διαρκώς διαθέσιμες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής πωλήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype ή MSN και απαντάμε πάντα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 30 λεπτών .


Procaine hcl powder


Αντιανετική Ανώδυνη Αναισθησία

Ονομα

CAS

Υδροχλωρική τετρακαϊνη

50-41-9

Προκαΐνη

59-46-1

Τετρακαΐνη

94-24-6

Υδροχλωρική πραμοξίνη

637-58-1

Procaine HCl

1951-5-8

Λιδοκαΐνη

137-58-6

Υδροχλωρική διβουκαϊνη

1961-12-1

prilocaine

721-50-6

Υδροχλωρική προπιτοκαΐνη

1786-81-8

Υδροχλωρική προπαρακαΐνη

5875-6-9

Υδροχλωρική λινοκαΐνη

6108-05-0

Υδροχλωρική άρθα

23964-57-0

Υδροχλωρική λεβοβουπιβακαϊνη

27262-48-2

Υδροχλωρική ροπιβακαϊνη

132112-35-7

Bupivacaine

2180-92-9

Υδροχλωρική βουπιβακαϊνη

14252-80-3

Hot Tags: procaine cas.59-46-1, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like