Prilocaine Powder

Η prilocaine είναι ένα είδος τοπικού αναισθητικού φαρμάκου. Το προϊόν έχει καλύτερη αποτελεσματικότητα από την προκαΐνη και η τοπική αναισθησία ένταση και ταχύτητα είναι παρόμοια με την λιδοκαΐνη, αλλά με μεγαλύτερο χρόνο διάρκειας και μικρότερη τοξικότητα καθώς και μικρότερο αποτέλεσμα συσσώρευσης

Λεπτομέρειες προϊόντος


Pain Reliver Prilocaine τοπική αναισθησία Raw PowderΕίμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που στοχεύει στη φαρμακευτική πρώτη ύλη, όπως πρώτες ύλες κατά της κατάθλιψης, αντιγηραντική πρώτη ύλη, αντιβιοτική πρώτη ύλη, πρώτη ύλη ουσιών Nootropics, τοπικές αναισθητικές ουσίες κλπ.

Δεν υπάρχει εντολή min, μπορείτε να είστε πελάτης μας ακόμη και εσείς θέλετε μόνο 1gram για να δοκιμάσετε. Επίσης, μπορεί να δοθεί μεγάλη έκπτωση για τις μαζικές παραγγελίες.

Καλώς ήλθατε, επιθυμούμε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μακρά συνεργασία.

whatsapp +8613302415760 cindy1114@yccreate.com


Prilocaine Γρήγορες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Prilocaine
Ψευδώνυμο astra1512 · astra1515 · Citanest · L 67
CAS 721-50-6
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C13H20N2O
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 220,31
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
EINECS 211-957-0
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση τοπικό αναισθητικό
Αποθήκευση Σφραγισμένο, ελαφρύ και οξυγόνο
Μέθοδοι συσκευασίας τσάντα αλουμινίου ή τύμπανο ή ως μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Prilokaine Περιγραφη


Η prilocaine είναι ένα τοπικό αναισθητικό του τύπου αμινοαμιδίου που προετοιμάστηκε αρχικά από τους Claes Tegner και Nils Lö Fgren. Στην ενέσιμη μορφή του (εμπορική ονομασία Citanest), χρησιμοποιείται συχνά στην οδοντιατρική.

Η prilocaine συνδυάζεται επίσης συχνά με λιδοκαΐνη ως παρασκεύασμα για δερματική αναισθησία (λιδοκαϊνη / prilocaine ή EMLA), για τη θεραπεία καταστάσεων όπως η παραισθησία. Καθώς έχει χαμηλή καρδιακή τοξικότητα, χρησιμοποιείται συνήθως για ενδοφλέβια περιφερειακή αναισθησία.


Εφαρμογή Prilocaine


Το τοπικό Prilocaine είναι τοπικό αναισθητικό (απαρίθμηση φαρμάκων). Λειτουργεί με το κλείδωμα νευρικών σημάτων στο σώμα σας.


Το Prilocaine topical χρησιμοποιείται για να απαλύνει το δέρμα ή τις επιφάνειες του πέους ή του κόλπου, προετοιμάζοντας μια ιατρική διαδικασία ή να μειώσει τον πόνο της εισαγωγής ενός ιατρικού οργάνου, όπως ενός σωλήνα ή speculum.


Η prilocaine σταθεροποιεί τη νευρωνική μεμβράνη αναστέλλοντας τις ιοντικές ροές που απαιτούνται για την έναρξη και τη διέγερση παλμών, επιτυγχάνοντας έτσι τοπική αναισθητική δράση.


η prilocaine μεταβολίζεται τόσο στο ήπαρ και στα νεφρά, η ηπατική και νεφρική δυσλειτουργία μπορεί να μεταβάλλει την κινητική της prilocaine.Όπως και με άλλους τοπικούς αναισθητικούς παράγοντες, η δέσμευση του prilocaine στο πλάσμα μπορεί να εξαρτάται από τη συγκέντρωση του φαρμάκου. Σε 0,5 έως 1,0 mg / mL συνδέεται με πρωτεΐνη 55%.Η prilocaine διαπερνά τους αιματοεγκεφαλικούς και πλακουντιακούς φραγμούς, πιθανώς με παθητική διάχυση.


Παράγοντες όπως η οξέωση και η χρήση διεγερτικών και κατασταλτικών του ΚΝΣ επηρεάζουν τα επίπεδα της prilocaine του κεντρικού νευρικού συστήματος που απαιτούνται για την πρόκληση εμφανών συστηματικών επιδράσεων. Στον πίθηκο rhesus, τα επίπεδα αρτηριακού αίματος των 20 mg / mL έχουν αποδειχθεί ότι αποτελούν το όριο για την σπασμική δραστηριότητα.


Prilocaine HCl COA


Ονομα προϊόντος Υδροχλωρική πριλοκαΐνη
Αρ. CAS 1786-81-8 Συσκευασία 25ΚG / τύμπανο από χαρτόνι
Ημερομηνία κατασκευής 11η, Μάρτιος, 2018 Διάρκεια ζωής 10η, Μαρτίου, 2020
Το πρότυπο εγκρίθηκε USP36
Στοιχεία Προσδιορισμός Αποτελέσματα
Περιγραφή Λευκή κρυσταλλική σκόνη Συμμορφώνεται
Διαλυτότητα Ελεύθερα διαλυτό στο νερό και στην αλκοόλη, ελαφρώς διαλυτό σε χλωροφόρμιο, πολύ ελαφρώς διαλυτό σε ακετόνη, πρακτικά αδιάλυτο σε αιθέρα Συμμορφώνεται
Ταυτοποίηση Πρέπει να είναι θετική απάντηση Συμμορφώνεται
Σημείο τήξης 166-169 ° C 166-168 ° C
Απώλεια στο στέγνωμα ≤ 0,3% 0,13%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη ≤0,1% 0,03%
Βαριά μέταλλα ≤0.002% <>
Υπολειμματικοί διαλύτες Πρέπει να συμμορφώνεται με το πρότυπο Συμμορφώνεται
Χημική δοκιμή 99,0% ~ 101,0% (σε ξηρή βάση) 99,46%
συμπέρασμα Αρμόδιος

Prilocaine


Η πρόοδος μας:

Α. Έχουμε αποθέματα ώστε να μπορούμε να τα παραδώσουμε γρήγορα την ίδια μέρα που λαμβάνουν την πληρωμή.
Β. Καλύτερη τιμή, υπηρεσία πρώτης κατηγορίας, υψηλό ποσοστό επιτυχούς παράδοσης. Μια έκπτωση θα δοθεί όταν κάνετε μια μεγάλη παραγγελία.
Γ. Υψηλής ποιότητας εγγύηση, μόλις βρεθεί κάποιο πρόβλημα, το πακέτο θα επανασυνδεθεί για εσάς.
Δ. Ναυτιλία με ρητή (FedEx, UPS, DHL, EMS TNT HKEMS), αεροπορικώς. Ο πιο επαγγελματικός μεταφορέας
θα σας συστήσει εκ νέου.
Ε. Θερμή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιοδήποτε από τα ερωτήματά σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Προσέχοντας την αρχή της πεποίθησης του πελάτη. Θα παρέχουμε τις καλύτερες και τις πιο ειλικρινείς υπηρεσίες όσο το δυνατόν περισσότερο.

pls επικοινωνήστε με το


Η υπηρεσία και η ναυτιλία μας:


Μπορούμε να προσφέρουμε το πλήρες πακέτο από ιδέα μέχρι παράδοση. οργανώνοντας τα πάντα μέχρι να φτάσουν τα προϊόντα στη δική σας πόρτα ή διανομέα.

Μπορεί να προσφερθεί παράδοση.

- Χρησιμοποιώντας το δικό σας μεταφορέα εμπορευμάτων

- FOB σε λιμένα στην Κίνα

- CIF σε λιμάνι κοντά σας
Είτε έχετε δικό σας μεταφορέα εμπορευμάτων είτε θέλετε να οργανώσετε την αποστολή; αν χρειάζεστε την παράδοση FOB στην Κίνα ή CIF σε λιμάνι κοντά σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε και να προμηθεύουμε όποιο τρόπο και αν επιλέξετε. Μη διστάσετε να συζητήσετε μαζί μας όλες τις επιλογές.

Ναυτιλία με ρητή (FedEx, UPS, DHL, EMS), αεροπορικώς. Με πλοίο.

Η αποστολή θα γίνει εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής.

Οι εικόνες του πακέτου θα σας σταλούν μαζί με τον αριθμό παρακολούθησης. Εξαιρετική διακριτική συσκευασία, για την ασφαλή παράδοση, εξασφαλίζεται 99% επιτυχής παράδοση. Χρόνος παράδοσης: Όλες οι παραγγελίες θα συσκευάζονται εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα λάβουμε την πληρωμή συνήθως χρειάζονται περίπου 3 ~ 5 εργάσιμες ημέρες για να λάβετε το δέμα. Μέθοδος πληρωμής: τραπεζικό σύρμα, Western Union, Moneygram και bitcoin


Σχετικά προϊόντα:


Τοπικό αναισθητικό


Formestane

L-θυροξίνη / υδροχλωρική επινεφρίνη

Duagen / Dutasteride

Finasteride / Prostide

Υδροχλωρική προκαϊνη

Λιδοκαΐνη

Υδροχλωρική λιδοκαΐνη

Τετρακαΐνη

Υδροχλωρική τετρακαΐνη

Prilocaine

Υδροχλωρική ακεταίνη

Υδροχλωρική λεβοβουπιβακαϊνη

Βενζοκαϊνη / 4-αμινοβενζοϊκός αιθυλεστέρας

Υδροχλωρική βενζοκαΐνη

Προκαΐνη

Υδροχλωρική προκαϊνη

Υδροχλωρική προπρατοκαΐνη

Υδροχλωρική πραμοξίνη

Υδροχλωρική προπαρακαΐνη

Υδροχλωρική δικυονίνη

Υδροχλωρική διβουκαϊνη

Υδροχλωρική βουπιβακαϊνη

Μεσυλική ροπιβακαϊνη

ΠαρακεταμόληΣυσκευασίας και αποστολής


106Hot Tags: prilocaine σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like